• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMATSUPravoslaví, ορθόδοξη Εκκλησία
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    SAMUELARACHNID: Takže čekám Chomiho s aréně. Doufám, že dorazí s pakorou v ruce.
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    Hej kucí, faktr by nebylo lepší krišňáky vs chomiho článek řešit v oné aréně?

    představte si, že člověk příjde na nyx do místnostiu o pravoslaví, a uvidí tohle, nebyloby přecejen lepčejší fakt si tohle vyříkat vedle, Dokonce i SOTM napal, že zkousne nelibost ke gobersovi
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    CHOMI: Mám tomu rozumět tak, že se bojíš hárekrišnovic pakory a teď se to snažíš okecat? Hic pakora - hic salta!
    CHOMI
    CHOMI --- ---
    GUYVER: Děkuji za potvrzení svého dojmu:-)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    CHOMI: Sněz pakoru a potom přijď. A uvidíme, kdo bude mlít z posledního.
    CHOMI
    CHOMI --- ---
    GUYVER: Koukám, že argumentačně už meleš z posledního :-)
    CHOMI
    CHOMI --- ---
    GUYVER: Plky. Akorát Potopa je stkvělá!
    CHOMI
    CHOMI --- ---
    HARALD: Oho! Tak to prrr! Byl jsi někdy uvnitř jejich komunity? Tam to naopak vůbec nepopírají! Oni to mají v první řadě jako prostředek misie!
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    tak kucí pokračujeme VEDLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    Hej udělejme klubu o pravoslaví jednu malou radost: pojďme řešit tahle témata do arény, nezávisle na tom, jaký máma názor na GOBERSe ( prosím hl. SOTM)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    THE_SON_OF_MAN: Bojíš se?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    THE_SON_OF_MAN: Nelze více Vovku očernit, nežli se sám očernil. A Církev s velkým C tady nikdo neočerňuje. Co se týče nějakého folklórního souboru, vedeného kágebákem s cukrovou homolí s křížkem na hlavě, tak ten na velké C nárok nemá.
    A jestliže to na ikonce není Ježíš, kdo to teda je? Mick Jagger?
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    THE_SON_OF_MAN: zkusme vedle, prosím, ;)
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    Tak doufám k radosti všech bychom se mohli přenést do ARény sv. Dominika, kde nás čeká Gobers a CHOMI bude rád, pač tady nebude nikdo tapetovat tákže:
    pokud chceme řešit jestli křesťan může jíst krišňácké sladkosti, občas si zapodporovat slušné lefebvristy + jiné autenticky pravicové pány co vydělávají na hazardu a nikdy nebyli antisemité, kolik je v pekle vegetariánů vs. kanibalů, jestli jsem buddhista (vskutečnosti Schopenhauerovec) nebo jestli pakt Putin Kiril autenticky křesťanský a vlastně nás jde zachránit před nadvládou řeků, židů a vladyky Simeona. Jestli Franco a Mussolini jsou vlastně jen špatně pochopení šířitele dobra a lásky ( neměli rádi komunisty a Franco při eucharistii plakal dojetím!)

    A Hlavně jestli ECLECTICA je nebo není členkou Femen ( popř kterou, ať si můžeme prohlédnout ono vystoupení v muzeu a pokud seš tolokonikovová tak až se rozvedeš, tak si mne vezmi! )

    (Pokud tam někdo nemá přístup tak bude u GOBERSE)
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    THE_SON_OF_MAN: Ještě opatrně, páč křesťanství zvláště východní směr,je také východní směr, v Palestině moc rusůl tehdá nebylo ;)

    GUYVER
    GUYVER --- ---
    SAMUELARACHNID: Nechtějí přiznat, že jejich křesťanství nestačí ani na pakoru. Co kdyby se měli střetnout s mocnostmi pekelnými? Saláti!
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    THE_SON_OF_MAN: No jako student religionistiky jsem se věnoval i jiným "ptákovinám" ( mimochodem, myslím, že náboženství by se měli ctít, nezávisle na legitimaci, páč je to lidská snaha dostat se k B-hu- občas se to zaslechne při katechumenátu.)

    říkat si "Syn člověka + ikonka s Ježíšem", je docela síla. Jo ten titul v tomle kontextu použil nejslkavnější židovský anarchista, po Noamu Chomském ;) ( hl. jde o něm slyšet před Vánoci ;) )

    Tak DOST a pravoslaví se nám trochu zvrhlo v SOTM a CHOMI a jejich pravověří s Putin frendly tváří + silný panovník vs. HAROLD, GUYVER ("nácek a provokatér" ) a já ("buddhista" a odpůrce fašistického myšlení a argumentů ad hominem)

    No a trochu se to zvrhává, Byli byste ochotni se přesunout do Arény?

    Tam by mohlo znovu probíhat jídlo "obětované modlám" legitimní klerofašismus nehajlujících fundamentalistů, a upalování a posílání někam se přidá potom ;)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    HARALD: Dostali od Krišny hlášku, že Ježíš mu nevadí.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ZIZA: Pokud někdo vydává náboženský folklór za křesťanství, pak na ně, ovšem, nemá. Ale můžeš být v poho, pokud hárekrišnové nezařadí do jídelníčku vepřozelí, tlačenku, jelítka a pivo, na Rusi pak pirožky, boršč, šči a vodku, tak jsou s misií v troubě.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    GUYVER: Trochu příliš mnoho slov a příliš málo významu. ..... DTTO ty, moje slovy aspoň byla podložená Biblí.
    Nicméně, nemá cenu pokračovat dál v této neplodné debatě. Já svoje řekl, a dál se tady můžete dohadovat s Chomim a tím co bere jméno (titul) Boží nadarmo (SoM)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam