• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLOHŘemeslo a řemeslníci
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    RAEL: Když já ještě nemám rozvrh, tak přesně nevim, kdy budu v Praze. Ale je to záležitost na chvilku a ráda to udělám. Já totiž krysí smrtě každej den neoblíkám:))) V pondělí za týden budu vědět jak se školou...
    RAEL
    RAEL --- ---
    MARVEL: Bydlím v Praze. Tu je sice občas v nějakém lesoparku mraveniště, ale trochu se obávám, že dřív, než bych se pro ni stavila, by jí tam někdo našel a vzal si ji domů... A bloumat někde po Brdech a hledat tam mraveniště které třeba nikdo jiný další týden nenajde, na to nemám. Raději se s ní budu chvilku mořit doma...
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    RAEL: ..slyšel jsem, že takovou lebku stačí dát do mraveniště a až jí mravenci oberou ( do mrtě ), tak se to jenom vypláchne / opláchne čímsi a je to. Ale nedělal jsem to nikdy.
    RAEL
    RAEL --- ---
    Smrť bude v Praze. Lebku (z králíka, bude v nadživotní velikosti) zatím složitě preparuji... Bylo by příjemné, kdyby se to povedlo do 25. září. Pokud ne, tak do konce října prosím prosím. Následně bude v listopadu vystaven a na prodej.
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    RAEL: ..hodláš jich vyrábět víc? :o)) Toho bych u sebe viděl rád ;o)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    RAEL: Přesně tak... kde a do kdy?
    SELMICKA
    SELMICKA --- ---
    RAEL:
    jak moc to specha?
    a kde by to melo byt..?
    RAEL
    RAEL --- ---
    Prosím sháním někoho kdo umí šít a byl by ochotný se mnou spolupracovat na miniprojektu. Za práci i materiál zaplatím. Vyrábím sošku krysího Smrtě a potřebuju někoho, kdo mu ušije "roucho s kapucí"
    MYKO
    MYKO --- ---
    muj nevlastni bracha kosikar
    http://www.kosiky.net
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    HOME update..
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    ARIEL: ..hoď mi do pošty nějaké info o sobě - dle karty na nástěnce. Přidám Tě tam, jestli chceš..
    ARIEL
    ARIEL --- ---
    Kdyby jste někdo potřeboval HROMOSVOD. Jsme parta zivnostníků, provádíme montáž, revize, všechno okolo hromosvodů. Kdyžtak do pošty, poradim, pomůžu, nacenim
    ANTOSSH
    ANTOSSH --- ---
    JANYNA: Hmmm, pokrejvace i klempire sem uz delal, co je tam za defekty? pumpu muzem dat dohromady- taky sem se zivil jako truhlar, takze jestli chces repasi puvodni (a rozvod vody sem doma delal sam)...:-)... ale s casem sem na tom trochu blbe, gdyztak posta...:-(...
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    Ahoj. Nedavno jsme poridlili chalupu, na ktere toho potrebuje docela dost postelovat. Zaciname tim nejakutnejsim a to je vyresit vodu - v tuhle chvili tam je nefunkcni archivni cerpadlo Darling. Nemel byste nahodou nekdo tip na sikovneho cerpadlare? Nejlepe co nejbliz Caslavi, ale uvitam doporuceni na osvedceneho (a pokud mozno levneho) opravare i z vetsi dalky. Diky moc. :)

Mimochodem, tohle leto budeme resit urcite i strechu, takze pokud vite o sikovnem pokryvaci nebo vseumelovi - netrvame na profesionalovi, pujde o dilci opravy - a taky pumpare (na pozemku je shnila drevena), budu vam moc moc vdecna.:)
    HLOH
    HLOH --- ---
    RAEL: Zkus se ozvat Magionovi, věnuje se příležitostně knihařině a dělá to vše z obyčejné kůže, s pergameny by to měl jistě o třídu lepší, myslím že by ho ta nabídka mohla zaujmout....
    RAEL
    RAEL --- ---
    Přišla mi nabídka pergamenů. nevím, kde by se to mohlo chytit, ale když jsou ty ty řemeslníci, snad to někoho zaujme.
    "... vyrobili jsme asi 20 ks na zkoušku pergamenů Natur z malých kozlečin. Kvalita je velmi dobrá , jemný líc ... Velikost je okolo 12 - 15 dm2.
    Takže jsou malé , ale myslím si pro restaurování, nebo výrobce malých položek jsou vhodné. Cena je 12 kč/dm2"
    HLOH
    HLOH --- ---
    Neznáte někdo šikovného hodináře?
    Potřeboval bych spravit staré cibule.
    NIN
    NIN --- ---
    koupim hrncirskej kruh. napeti max 230 V
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    ANTOSSH: hmmmm tak to je fakt škoda:/
    ANTOSSH
    ANTOSSH --- ---
    FOX_E: taky jsi to nemohla napsat o tejden driv...:-)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam