• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLOHŘemeslo a řemeslníci
    Kde shánět dobré řemeslníky, jak se žije lidem co se živí rukama, ukázky řemeslné tvorby, doporučení, rady, postřehy, fotky......
    rozbalit záhlaví
    INCUBUS
    INCUBUS --- ---
    MARVEL: .. no Fabory mám za rohem ( skoro ) a do Holešovic bych musel přez celou matičku Stověžatou.... a taky v Malešické Freoně jsem moc neuspěl... btw.. už máš své doupě kovářské hotové, pane..?
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    INCUBUS: Má Fabory větší výběr, než Ferona v Holešovicích?
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    ANIQUE: ..tak se o víkendu stavte. Budeme na dílně aj s Bumbácem. Řekne vám, kde to je.
    INCUBUS
    INCUBUS --- ---
    ANIQUE: no právě..... jstli je v háji spirála, tak tě nová bude stát 3/4 ceny remosky + k tomu to sraní s tím..... btw... mně se nepovedlo ani u Faboryho sehnat tak dlouhý nejty který držejí spodek s tím vrškem víka pohromadě.... ale asi jsem je moc intenzivně nesháněl.....
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    MARVEL: Workshop na téma oprav si svoji remosku?:)

INCUBUS: Já budu nejdřív optimista a pak teprve realista:)
    INCUBUS
    INCUBUS --- ---
    Já bych spíš šetřil na novou remosku..... :o(((
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    ANIQUE: ..někdo jich má plný regál :o)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    MARVEL: :) A má někdo tu flexu?:)
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    ANIQUE: ..měla by to být jednoduchá topná spirála, odsazená a uložená mezi oběma půlkami horního víka. Čili problém je buďto v tom víku, nebo zástrčce, kabelu ( ale to píšeš, že jste vyloučili ). Nýti by měly být duralové, nebo hliníkové, takže půjdou odbrousit ( flexou ) a po opravě by neměl být problém je nasadit zpět. Píšu záměrně "neměl", protože jsem to ještě nedělal.
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Dobří lidé, potřebuji radu... Dostali jsme od známých větší remosku (nemáme troubu, takže jsme na ní bytostně závislý:) a pekla přesně jednou a pak se ji už nepodařilo zapnout. Vyloučili jsme příčiny jako vadná zásuvka či kabel. Koukala jsem, že to víko drží na 4 úhledných nýtech, přes které netuším, jak se dostat dovnitř... Máte někdo zkušenosti s opravou remosky?
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Tak konečně: http://www.anique.estranky.cz/
    Zatím je tam toho trochu...
    RAEL
    RAEL --- ---
    KAROLKA: Už to řešíme v poště, díky.
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    HYPNOOU:
    Malé množství jedině koupit Duhu, nebo odkoupit z nějaký textilní školy - např. Střední umělecká škola textilních řemesel Praze, tam by to možná šlo no a jinak Ostacolor-ale tam mají myslim min. 5kg pytle
    HYPNOOU
    HYPNOOU --- ---
    Ahoj, nevěděl byste někdo kde pořídit malé množství saturnových barviv??
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    ANIQUE: Viděl bych to na drsnost 120 (čím větší číslo, tím jemnější smirek, kdybys to náhodou nevěděla :) ).
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    IKSIK: Děkuju moc! Je fakt, že těch barev tam moc neni, i když mám pocit, že je lepší cokoliv než ta bílá... Smirek asi nějakej jemnější, což?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    ANIQUE: http://www.balakryl.cz/plasty-v-2019--p15 ;-)
    Jestli chceš nějakej jinej odstín, tak bych možná zkusil normální Balakryl Uni. Tam je na výběr hodně barev. Ale ten plast bych nejdřív pořádně zdrsnil nějakým smirkem, jinak by se to asi loupalo. Ale nesmrdí to a za dvě hodiny je to suchý.
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Čím se dají natírat plasty? Už mě ty "bílý" odpadkový koše nebavěj... Pokud je víc možností tak ideálně něco co moc nesmrdí, rychle schne... Budu to dělat v garsonce, ehm..
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    a kurva to je letitej dotaz:)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ATARKA: skrabat, nejakou hranou plechu, nejlepe cidlina rekl bych...
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    mám dotaz : dostanu něčim balakryl z plastovýho okna ? vim že to de jemnym šmirglem dolu,ale to okno je dost poškrábaný...neni něco,čim by to šlo dolu aniž by se ten plast poleptal ? jde o to, že máma má v novym bytě plastový okna, z nichž jedno slečna od který sme byt kupovali natřela na tmavě zelenou, vypadá to napropsto otřesně, ten balakryl je na hodně místech seškrábanej,takže to chci něčim dostat dolu zase na bílou ...pokud by měl někdo náapd co s tim,prosím do pošty, díky moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam