• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLOHŘemeslo a řemeslníci
    SUMKOKO
    SUMKOKO --- ---
    Pro kulturní centrum Klubovna v Dejvicích sháním topenáře na konzultaci, případně pomoc při nápravě. Máme zde kamna na dřevo a zoufale špatně hoří/táhnou. Za dobrou radu se odměníme. Prosím odpověď do pošty. Díky

MOGUCAN
    MOGUCAN --- ---
    Poptavam kontakt na instalatera, potrebuju konzultovat reseni koupelny v byte pred rekonstrukci. Praha 4.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Zdravim,
    poptavam kontakt na:
    - elektrikare
    - vodoinstalatera

Misto: Praha 9

Predem diky
    BOD
    BOD --- ---
    Sháním elektrikáře v Brně
    Potřebuji instalovat stropní světla v prostornějším bytě, nic složitého, práce na dvě, tři hodiny. Ale nechci abych to já nebo někdo jiný zkazil... už dva elektrikáři v domluveném termínu nepřišli, tak to zkouším zde, znáte-li slušného elektrikáře, co to neodflákne ani nemá přemrštěné ceny tak budu vděčný za referenci, děkuji
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Sháním instalatéra
    Totálně se mi ucpal odpad u dřezu. On už špatně odtékal, když jsem se před 3 roky nastěhovala, ale tento víkend jsem ho zjevně dodělala když jsem myla kvanta věcí od strouhaných jablek. Ani Krtek už nepomohl.
    Nemohl byste mi ho někdo zase zprovoznit? :)
    Praha, Vršovice
    Předem díky za nabídky.
    Iv.
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    Aloha, hledám někoho, kdo je schopný udělat vyšivky jmen na tlustý bavlněný pásek, zlatou nití. Ideálně Praha. Děkuji za tip
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    Nemáte nějaký tip na spolehlivého hodinového manžela na vestavění spotřebičů do kuchynské linky v Praze? Už jsem to měla dvakrát domluvený a ani jeden z nich nepřišel :(
    WWRRMM
    WWRRMM --- ---
    Vážení, sháním (asi docela urgentně) instalatéra. Už nějakou dobu (původní instalatér se na mě nakonec vykvák) mi syčí ventil u bojleru. Nejspíš se zvýšil tlak vody, takže bude potřeba nainstalovat reduktor. Problém ja ale trošku v tom, že bojler je napojený dost na těsno, takže bude nejspíš potřeba ho převrtat a posunout výše. Mohl by mi tu s tím někdo pomoct?

Mnohokrát díky.

MIISHA
    MIISHA --- ---
    Měla bych takovej netradiční dotaz: sháním topenáře, kterej by si rád udělal dovolenou v Peci pod Sněžkou :-). Nabízim ubytování a nějakej ten drink člověku, kterej s náma proběhne kotelnou v baráku z roku 1987 (obrovská komunistická příšera - www.newklondike.cz), kde máme momentálně hudební klub, a řekne nám co by byla nejschůdnější varianta oprav - popřípadě co je blbost a co ne. Následně bychom se domluvili i na finanční kompenzaci následných prací. Nějaký tip? Dík
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Já bych taky ráda věděla kolik mám počítat na vymalování bytu 2kk. Asi komplet, vč. koupelny a halzlíku.
    Malíři ozvěte se :-)
    ELIS
    ELIS --- ---
    Jsou tu nejaci maliri? Potrebuju zjistit, na kolik by vyslo vymalovani bytu. Kdyztak posta, diky. Praha.
    DZEJN
    DZEJN --- ---
    schánim tesaře/truhláře na výrobu terasy ( mám nějaké staré trámy cca 90 let ) a dále na obložení baru (prodejního pultu)... trámova konstrukce a střed pobít prknama, dále možnost výroby cca 8 stolových desek
    LAGARTIA
    LAGARTIA --- ---
    Sháním šikovného truhláře nebo kutila, který by mi vyrobil tři poličky na míru za nějaký slušný peníz. Praha
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    Sháním řemeslníka / kameníka, který umí obložit dřevostavbu kamenem.
    Jedná se o stavbu v památkově chráněné oblasti, a na provedení kamenného obkladu jsou kladeny přesně specifikované nároky (velikost kamene, tloušťka spárování, nepravidelnost...).
    Jde mi o obklad podobný tomu na fotografii. Potřebuji tedy někoho se zkušenostmi.
    Realizace stavby cca srpen-září.
    Více info do pošty.
    Díky

Image and video hosting by TinyPic
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    MAHUTA: To mas recht stupacky jsou previt z tim nic udelat nejde.

KARUZKA: zalezi kolik je za co nejmin... jak je ta zed velka ?
    jestli to neni tvuj byt tak bych se priklonil k variante co pise MAHUTA...
    jestli je tvuj tak sadrokarton, par hranolku a skelna vata, polystyren, styrodur...
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    KARUZKA: no asi nejlevnější funkční je co se používalo ve skušebnách-ty plata z vajíček,ale to asi nechceš. :) Nejlepší by asi bylo tohle http://www.akusticka-pena.cz/zbozi-ceny/lisovane-akusticke-desky ale to je zas drahý. Levnej je polystyrén. Pamatuji si že známý(hudebník) si udělal 5-10cm ode zdi dalsi příčku,požil nějaké hliníkové profily a tramky co kde našel a získal,na to osb desky a potapetoval. Dovnitř nacpal staré dětské plyšové hračky-těch se válí všude mraky. Moc si to pochvaloval a bylo to za hubičku.
    S tim topením to asi je myšleno tak ,že když jdou trubky z té vedlejší místnosti,tak se jimi ten zvuk nese.
    MARVEL
    MARVEL --- ---
    Veverušky, hledám někoho, kdo by mi zvládl ( relativně rychle ) vyrobit raznici do kovu. Jedná se o pět písmen - žádná alchymie :-)

Kdyžtak do pošty - děkuji :-)

m.
    DZEJN
    DZEJN --- ---
    nabízim kamenícké a restaurátorské práce - opravy kamene, teraca ,výroba , konzultace
    mnohaletá praxe v oboru.
    JIKROCENTRISTA
    JIKROCENTRISTA --- ---
    Shanim truhlare na slepeni rozklizenych lamel. Praha.
    MOUXXS
    MOUXXS --- ---
    poptavam : topenar p4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam