TEREXS: v pořádku, :) on opravdu někdy vypadá jak z dachau, přesto že dělam co je v mejch silách aby se měl líp než průměrnej chovanec...těžko soudit co to zapříčinilo tu "poruchu příjmu potravy", spekulovalo se o otravě - ovšem rostliny co má doma nepřicházej v úvahu, samý absolutně neškodný.Pak je tu dalších stopadesát variant při kterejch plaz nežere, ale suď u chameleóna kterej se maskuje za zdravého dokud neni opravdu zle.Nezbejvá než udržet podmínky, pečlivě sledovat a čekat.
NETHE: živý rostliny jedině! :) já osobně bych umělý nesnes, chamíkovi je to pravděpodobně jedno, ale já beru to terárko jako drobnej umělej biotop u mě doma, se všim všudy.Chci aby to žilo, aby se s tim dalo pracovat, ne jen vyklízet hovínka. S toho že na tebe čuměla baba v akvaristice si nic nedělej, většinou maj tyhle lidi znalosti o teraristice jako pani za kasou vedle v makru.Pro rostliny do květinářství, bau/maxu/hausu... uš sem to sem dával, moje tops sou různý druhy od philodendron, chlorofytum, nějaký bromélie třeba.Dobrý je že se daj lehce množit, tudíž můžeš dolaďovat prostor a neplatit 250 za trapnou sazeničku.