úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
CHAMELEONI aneb vše co o nich chcete vědět + rady a galerka
MIKINKA
---
---
19:32:04 23.10.2009
je na skrince, ta ma 70 cm, terko ma 100 cm
TEREXS
---
---
18:51:45 23.10.2009
jeste teda se zeptam v jaky vysce mate to tera?jako od zeme...
TEREXS
---
---
18:50:18 23.10.2009
treba staci natocit?jestli jde? vic od vas...hele to jako nemusis dodrzet striktne,spis aby ses pohybovala nejak opatrnejc nebo tak..to musis citit sama jak na to zvire moc pusobite z okoli...:))
jinak u me pil jak z vodopadu" i z listu.. z rostrikovace...divoch byl i tu,ale to samecci byvaj maly skoro vsichni..
MIKINKA
---
---
18:41:42 23.10.2009
jj, vim, že když nepijí, tak nejedí, jak byl naučený pít od tebe?! Já ho neviděla..
momentálně je asi 3 metry od mýho stolu... teď tu padl návrh, že bychom ho mohli dát do kuchyně, je fakt, že by tam měl asi větší klid, ale...
TEREXS
---
---
18:40:46 23.10.2009
jo a pisni me ty vitaminy pls..
TEREXS
---
---
18:34:15 23.10.2009
:)) a videlas ho pit ? taky muze jist malo kdyz ma zizen...no ja myslim ze je spis jeste vysokovanej...chtelo by to mu fakt dat klid...i to tera by nemelo byt jako v rusny casti-vidi dost daleko aby byl vysokovanej i z toho co se deje v mistnosti... dodelej mu to tera jak planujes a pak ho nech fakt min tejden uplne v klidu krom samo krmeni a nutnych veci,pozoruj ho z dalky jak se chova,jestli ji,pije...pak pomalu budes zvykat dal...
MIKINKA
---
---
18:28:27 23.10.2009
no mam tam takovy kapatko, co mu stejka zeshora dolu, pak tam ma misticku s vodou a dvakrat denne kropim..ale jako sere, ted jsem mu strcila cvrcka az pred cumak a zdlabnul ho..
TEREXS
---
---
18:23:23 23.10.2009
jak mas vyreseny piti?
TEREXS
---
---
18:20:49 23.10.2009
MIKINKA
: vsichni se ti tam potulujou jo... zadnyho nesezral??to hlidej...a jak to vypada s tema vitaminama uz vis co ste si to koupili? kdyz mas tahle cvrky volne v tera,vetsinou ze sebe ten vit. sesoupou-na to pozor!
MIKINKA
---
---
18:09:39 23.10.2009
1 odpověď
heh O:) uz jsem trochu klidnejsi :) ja se bala ze delam neco spatne...jen se mi zda ze nejak malo zere, ale snad je to jen zdani... cvrcci se mu potulujou po terarku a on vubec nema zajem a to jsem mu jich tam dala rano jen 5
TEREXS
---
---
12:57:30 23.10.2009
MIKINKA
: dej mu cas si zvyknout aspon dva tydny na uplne dokonceny terarko...pak ho pomalu zvykej na tebe... jinak teda me zadnej chameleon nebral az do dospelosti :)) a natoz krmeni z ruky...to vsichni az o dost pozdeji...:))
TEREXS
---
---
12:53:06 23.10.2009
STALK
: ne tohle sou stredaci...spis uz velky...no normalne se tyhle mnozi a kladou jen jim das kousek neceho navlhcenyho...kolikrat i do zradla:)))ale miska s navlhcenou hlinou a vhodna teplota a je to,ale masakr jsou potom nymfy- mikra-ty nejmensi...uhlidat aby ti to neuteklo:)))jinak nevim jak je ten rust dlouhej presne -to si najdes na netu-myslim ze okolo 4 tydnu do lihnuti, 8 tydnu do malejch-12-do strednich, v zavislosti na teplote a krmeni...ale nevim to presne ..je dobry mit kazdy odchov zvlast,pac ty vetsi poziraj mensi...
GOURYELLA
---
---
12:37:37 23.10.2009
MIKINKA
: Dej mu cas. Nejdriv si musi zvyknou na prostredi. Potom muzes zkouset kontakt. Zbytecne ho ted nestresuj ;)
MIKINKA
---
---
10:43:18 23.10.2009
2 odpovědi
TOLI
: hele, no myslim, že u nás zatím moc nehrozí, že by si vzal něco z ruky...utika i před cvrčkama, když jsou v mojí ruce...
TOLI
---
---
10:17:38 23.10.2009
1 odpověď
MIKINKA
: Ja jsem ho naučil na hroznové víno. To je pak jak mílius. Přiletí jak raketka :o)
MIKINKA
---
---
9:24:49 23.10.2009
1 odpověď
lidi vychytali jste nějak časem, kdy je nejlepší chvíle si ho vzít na ruku? Krom toho, že přede mnou zdrhá v terku, tak když ho konečně nějak vyndam, tak je ze mne uplně v pytli a neustále vymýšlí kam a jak by zdrhnul?! :(
MIKINKA
---
---
23:35:07 22.10.2009
STALK
: huh, nemnožim...to možná časem, koupila jsem teď půl litr, tak jsem na to musela něco pořídit...tohle cvrčkárna na přechovávání :D - jsou to střední banaňáci, víc se v tom zatím nevyznam, nicméně jsem našla fajne web o chovu
http://www.karlin.mff.cuni.cz/~rcerny/cvrcci.html
STALK
---
---
23:17:51 22.10.2009
2 odpovědi
MIKINKA
: tohle sou ještě nymfy? mylsim pohlavně nedospělý jedinci?...Jak dlouho trvá než dospějou a rozmožej se? de mi o to jesltli to má cenu skoušět v takovymhle menšim množství množit...
MIKINKA
---
---
22:12:09 22.10.2009
1 odpověď
tak uz mam doma taky cvrckarnu ;)
jediny jsem mela doma jablicka - ale jak jim chutej ;)
;)
- dneska jsem cestou z práce voškubala vrbu, tak už jsem mu tam něco nastrkala a konečně jsem objevila použitelný zahradnictví, kde mají všechny kytí...a DOKONCE mají otevřeno i o víkendu :) takže v neděli postnu vytuněný terko...třeba to nakonec dotáhnem k úplné dokonalosti / spokojenosti ;)
KNX
---
---
16:55:47 22.10.2009
Madagascar - The Chameleon's Kingdom (Dokument)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam