Ahoj, k Vánocům jsem dostal tříměsíčního jemeňáka Alberta. Zezačátku hodně žral, trochu se bál, ale teď se většinou schovává dopoledne aby ho nikdo neviděl, a naopak každý odpoledne klepe na sklo a chce ven z terárka. Rychle roste, barvu má hezkou a celkově mi připadá že mu nic nechybí. Ale k problému: když jsem ho jednou vyndal z terárka a chvilku se mi procházel po ruce, najednou zastavil, začal couvat (co nikdy nedělá, takže mi to přišlo podezřelý). Docouval až k dlani, tam se mě pevně chytil a začal se o mě třít břichem a zadkem, prostě to vypadalo jak kdyby si jí spletl s nějakou samičkou :D hned jsem ho sundal a vrátil do terárka, dva dny potom ale udělal to samý když byl asi potřetí venku. Chytil se mě ještě víc a dokonce mu z kloaky po chvilce vyjelo asi na vteřinu cosi červenýho, takže už jsem měl jasno.. když jsem ho sundaval z ruky tak mě dost poškrábal, a musel jsem ho odtrhnout větší silou, což taky nechci dělat abych mu nějak neublížil. Nikde jsem se o tom nic nedočetl tak ani nevim jestli se s tim dá něco dělat..