• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEpoweryoga
    SHI
    SHI --- ---
    Dny otevřených dveří v Energy Studiu (Praha 1, Praha 2)

Čtvrtek 10. a 24. září 2009

Radost ze cvičení, radost, kterou power jóga skýtá. To vše můžete zažít ve dnech otevřených dveří v Energy Studiu Václav Krejčí na Fugnerově náměstí 5, Praha 2, nebo v Energy Studiu HOME na Praze 1 v Hellichově ulici 1. Přijďte si vyzkoušet powerjógu a jógu s různými lektory. Přijďte se přesvědčit, že powerjóga je příjemná a fyzicky uspokojivá aktivita, kterou se u nás můžete naučit a následně si ji cvičit doma. Přijďte mezi nás v dny otevřených dveří čtvrtek 10. a 24. září, kdy můžete v obou studiích cvičit zdarma a navíc získat krásný dárek: 2 měsíce cvičení zdarma při zakoupení členství na rok. Rok budete cvičit (jen za 890,-Kč měsíčně) a jako dárek získáte 2 měsíce ZDARMA.

Navíc dostanete pro své přátele ZDARMA tydenní vstup do Energy Studia, abyste necvičili sami a nestyděli se.

Neváhejte a přidejte se k nám!
    SHI
    SHI --- ---
    _MAKI_: mno, tak chci i na cviceni na doma, myslim ze je to dobra vec... navic chodim na ruzny jiny hodiny... ;)
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    SHI: jestli to potřebuješ na ten kurz, tak tam podložky mají. ale je samozřejmě příjemné mít svojí, i když ty ceny:/
    SHI
    SHI --- ---
    Můžete mi někdo poradit, jakou si koupit podložku? Je to dost drahé, tak nevím, v čem je rozdíl např. za 600 a za 1000 Kč.)
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    BOSSORKA: no ja tam mam hodiny temer denne, ale vetsinou jogu....pilates v patek
    VANAVASIN
    VANAVASIN --- ---

Kdo z nadšených cvičenců by náma chtěl strávit večery od 14. září od 17.00, příp. 18.30 do 21.30 může využít vstupné pro nadšence.

Dokud je venku pěkně, lze využít individuálních hodin v přírodě.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    SMAGUE: Nu koukala jsem se na rozvrh velkého sálu a ani jeden čas mi na Pilates nevyhovuje, docela mě zaujala jako trenérka K. Trnková a ta tam má jen BOSU - které nechci, ačkoliv čas by vyhovoval :(.takže asi budu chodit do Energy studia...
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    tak muzes dorazit do sveta pod palmovkou, me se tam cvici vyborne...powerjoga i pilates...je docela vhodny to zkombinovati...;)...nebo zacit jednim a pridat druhe
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    BOSSORKA: Já bych řekla pilates. A kdybyste někdo věděl o dobré kundalini józe, tak se přidám)!
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    Myslíte, že je lepší na posílení zádových, břišních! a prsních svalů powerjoga, či pilates... ?... bo třeba kundalini joga?... a kam byste mi v praze doporučili chodit? :) nepředražené cvičení v relativně malých skupinkách... :)
    SHI
    SHI --- ---
    Hlasim se do kurzu sem:
    http://www.energystudio.cz/index.php?id=p1-kurzy

ctvrtek, 17:30 - stale neni jiste zda se najde dostatek lidi, tak se nekdo pridejte :)
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    přátelé, dovoluju si vás pozvat na svoji sobotní akci (14.3) ve světě pod palmovkou, dvě hodky cvičení, pilates a poweryoga. Cena je 180,-, rezervace na recepci. Adresa - nám. dr. Holého 13. www.svetpodpalmovkou.cz. Budu se na vás těšit.
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    ANGELINE: no uvidime, zitra to jdu zkusit, tak pak poreferuju...
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    PETRONELA: To bych se možná i bála, aby mi tam nestrkali nohu za krk a podobný vtipy:))
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    KRYSTOFF: coz obcas taky neni spatny..ale je fakt, ze kdyz se tesis, ze si poradne protahnes chrbat...

hele a neznate nekdo jogu v YMCE? chtela bych ji tam zkusit, ted od pristiho utery...je to teda hatha joga..
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    PETRONELA: no jasne do Yogy v dennim zivote jsem chodil nekolik let a je to vyborny, ale trochu mi vadila ta pomalost, furt odpocivani, protahovani, relaxovani a zadny poradny zaber.
    je to proste yoga pro lidi co prijdou z prace a maj uz toho za ten den plny zuby...
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    ANGELINE: jj, zrovanm treba nad jogou proti bolesti zad sem uvazovala...ale nakonec uz byly vsechny zajimavy kurzy vybrany..tak pockam na dalsi semestr..

ja se prave nejak nedokazu srovnat s tim rychlejsim cvicenim zase, mam pocit, ze to pak sulim a ze se jen honim za haldou pozic:-) takze by mi to mohlo kapnout do noty:-)
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    PETRONELA: Kamarádka tam chodila po operaci zad. Kladou důraz na pomalé a dobré provádění pozic, hodně hatha. Mně by asi z tohohle důvodu neseděla, protože mám radši něco dynamičtějšího.
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    nahodou sem objevila tohle misto, kde se da joga cvicit opravdu levne, zatim nevyzkouseno..

http://www.joga.cz/

zajimave josu i ruzne poradane seminare a vikendy, ale jak rikam, zni to zajimave ale zkusenosti zatim zadne..
    SHAARKA
    SHAARKA --- ---
    zdravim, nemel byste nekdo zajem o neklouzavy rucnik, ktery se dava na podlozku na jogu?nosi se hlavne z hyg. duvodu a ja si nakonec koupila podlozku.je nepouzity, puvodne za 600,- ,dam ho za 500,-.kdyztak posta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam