• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEpoweryoga
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    SHI: týjo,
    tak tomu říkám správnej přístup, respekt)!
    SHI
    SHI --- ---
    ANGELINE: ja jsem to zjistila nahodou, ze je tam sleva, zacla jsem shanet casak, po dvou hodinach a 40 trafikach mi naka pani rekla "slecnooo, to sezenete uz jen v Novejch Butovicich!!!"...no tak jsem mela spasnej napad, sla jsem na Vaclavak do stanu Marianne, kde se lidem, ktery prinesli 5 uctenek davaly hodinky, a prekecala jsem naky babky, aby mi ten kupon Nike daly!!! Good job)
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    ANGELINE: moje blbost, nemám pohrdat ženskejma časopisama, skončím v Gumě))
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    SHI: sakra práce, kruciš, nemohlas vzít dvě,
    já chodila kolem toho a nevěděla, že má slevu i nike...
    SHI
    SHI --- ---
    ANGELINE: bezne stoji 840,-
    SHI
    SHI --- ---
    ANGELINE: Dny Marianne :)
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    SHI: héj, tak já už si říkala, že budu šetřit, no nic, kde měli tu slevu))?
    SHI
    SHI --- ---
    ANGELINE: tak ja si dnes koupila tu Nike, protoze meli 25% slevu... takze stala 630,-... je na ni super to, ze je lehka a da se nosit pres rameno...
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Já jsem hrozně dlouho váhala nad tou Nike růžovou asi za tisíc,
    ale na těchhle podložkách, jak říká SMAGUE: jsem cvičila v Prague yoga a byly výborný.
    VANAVASIN
    VANAVASIN --- ---
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    ty podlozky z fitham.cz za 245,- jsou v pohode...ted jsem jich brala do salu deset...
    SHI
    SHI --- ---
    Jsem byla v Energy studiu, a ta prodavacka mi to rozmluvila .) pry si mam nejdriv vyzkouset pri cviceni tu podlozku v Hellichovce, jestli mi sedi a podle toho pak koupit tu samou nebo jinou. Kazdopadne byly vsechny hrozne tezky!
    Tahat se s tim porad nekam, to asi neni uplne super...
    Takze to jeste promyslim, kazdopadne jestli se da koupit levnejsii, tak na tu drahou kaslu.)
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    SHI: chápu, po dvou letch zvažuju taky koupi podložky.) ty podložky tam zrovna vábně nevoněj a na parketách doma se necvičí úplně nej.) asi koupim tu klasickou co mají všube
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    SHI: jednu podlozku co doma mam sem si objednala z nejakeho eshopu co sem nasla pres zbozi.cz asi za 249kc a je super, dlouha, proste takova jako maji v tech ruznych centrech a druhou sem koupila v GUME v jecny, kde sou sice momentalne vyprodany, ale prej pristi tyden by je tam zas meli mit..tam byla za 200 a je taky v pohode
    SHI
    SHI --- ---
    Nejsem zadnej jejich reklamni agent :D
    SHI
    SHI --- ---
    Dny otevřených dveří v Energy Studiu (Praha 1, Praha 2)

Čtvrtek 10. a 24. září 2009

Radost ze cvičení, radost, kterou power jóga skýtá. To vše můžete zažít ve dnech otevřených dveří v Energy Studiu Václav Krejčí na Fugnerově náměstí 5, Praha 2, nebo v Energy Studiu HOME na Praze 1 v Hellichově ulici 1. Přijďte si vyzkoušet powerjógu a jógu s různými lektory. Přijďte se přesvědčit, že powerjóga je příjemná a fyzicky uspokojivá aktivita, kterou se u nás můžete naučit a následně si ji cvičit doma. Přijďte mezi nás v dny otevřených dveří čtvrtek 10. a 24. září, kdy můžete v obou studiích cvičit zdarma a navíc získat krásný dárek: 2 měsíce cvičení zdarma při zakoupení členství na rok. Rok budete cvičit (jen za 890,-Kč měsíčně) a jako dárek získáte 2 měsíce ZDARMA.

Navíc dostanete pro své přátele ZDARMA tydenní vstup do Energy Studia, abyste necvičili sami a nestyděli se.

Neváhejte a přidejte se k nám!
    SHI
    SHI --- ---
    _MAKI_: mno, tak chci i na cviceni na doma, myslim ze je to dobra vec... navic chodim na ruzny jiny hodiny... ;)
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    SHI: jestli to potřebuješ na ten kurz, tak tam podložky mají. ale je samozřejmě příjemné mít svojí, i když ty ceny:/
    SHI
    SHI --- ---
    Můžete mi někdo poradit, jakou si koupit podložku? Je to dost drahé, tak nevím, v čem je rozdíl např. za 600 a za 1000 Kč.)
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    BOSSORKA: no ja tam mam hodiny temer denne, ale vetsinou jogu....pilates v patek
    VANAVASIN
    VANAVASIN --- ---

Kdo z nadšených cvičenců by náma chtěl strávit večery od 14. září od 17.00, příp. 18.30 do 21.30 může využít vstupné pro nadšence.

Dokud je venku pěkně, lze využít individuálních hodin v přírodě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam