BLOODY_COUNTESS: kdybys mi nabidla treba dvoji jehneci maso - k jednomu bys rekla, ze pochazi od ovci chovanych prirozene, krmenych travou, senem, ale bez certifikatu - za 150kc/kg, nebo totez akorat s certifikatem za 350kc/kg (protože ten narust ceny by byl zpusobeny spoustou nakladu, abys vyhovela urednimu simlu), koupil bych si nejspis prvni, ale urcite ne druhe (nekradu). samozrejme bych musel videt, jak je chovas...
Realne - pokud budes chovat zvirata v malovyrobe, tak jsi schopna to rozprodat mezi znamyma. pokud chces mit stovky kusu, tak uz asi ne. takze otazka je - co jsi ochotna za to zaplatit (cas, nervy..), abys prodavala s certifikatem a co vubec si od toho slibujes.. protoze paradoxne to nemusi nutne byt ziskovejsi, nez prodavat napolo nacerno lidem, ktere znas, kteri znaji tebe. znam vic lidi vcetne sebe, kteri by si radi nechali vychovat zdrave nejake zvire/drubez a koupili by si ho, pokud by to nebylo za nehorazne predrazene ceny, v jakych se bohuzel pohybuji bioprodukty. bylo by mozna na delsi diskusi, ktere faktory delaji tak brutalni narust ceny.