WAMP_ELF: rodina je prave v nasi dobe uz jen torzo. zrovna ja si stezovat nemuzu, ale spousta lidi je na tom hur a ani ja nebudu zit s rodicema na vejminku za barakem, protoze tam proste u panelaku nikdo zadnej nepostavil. akorat LDNku a tam je nechci nechat umrit. i to muze byt duvod proc se snazit vybudovat svou vlastni cybervesnici a sva vlastni pravidla hry.
neurazte se, ale vase nazory na to, jestli takove usporadani muze nebo nemuze fungovat me celkem nezajimaji. ja mam asi to stesti, ze mam par kamaradu co znam od 5ti let ze skautu a nimi si dokazu predstavit, ze statek, kterej bude mit pro kazdou rodinu 2+1 a spolecny obyvak, postavime a hlavne ze tam spolu dokazem vydrzet a naucit tak zit nase deti. ale to nas bude porad malo na udrzeni potrebne technicke urovne. a protoze uz jsem nasel par skupin lidi, kteri to vidi podobne a veri si na to, ma cenu tohle resit. jestli nekdo tak dobry kamarady nemate, tak to je mi lito, ale to uz je vas boj a sami se zamyslete jestli si za to svym individualismem trochu nemuzete sami.
takze si predstavte, ze jsme opravdu parta osvicenych lidi, kteri sve ego umi kontrolovat, odhlednete od svych predsudku a povezte mi to, co vite o te materii, hmote ze ktere vyrusta to, cim jsme zivi. to je to, co jsem prisel prave sem hledat. odborne konkretni poznatky a zkusenosti a predkladam meritko v jakem to chci realizovat. to prirozene meritko na ktere je lidsky mozek staveny.
dobra odpoved je tohle
KUATO: a myslim, ze kdyz se spolecne pokusime si predstavit to spravne reseni, dostanem se jeste k lepsim a konkretnejsim odpovedim.
a kdovi, treba za par desitek let ocenite, ze nedaleko vasi usedlosti je znovuobnovena sudetska vesnicka, kde je parta hipiku, co se krome orani a kydani dokazala slozite sjednotit tak, aby dokazala obsluhovat vlastni CNC stroje a dalsi a vy tak svuj traktor nemusite vyhodit, ale muzete ho opravit ;)
verim ze tohle je cesta a ne vsechno vozit z ciny, kde vam to vyrobi deti. muzeme se o tom prit, ale ne tady :)