• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AIM_FREEMANSTAND UP COMEDY

rozbalit záhlaví
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    JUDAS: jasný .. mě to teda sedlo, páč jsem byl doma zpruzelej marod a fakt mi to zvedlo náladu, tak to tim mam zkresleny. ale vidim na ní, jak se posunuje, občas pěknej mindfuck publika, sem tam jiskřička vhledu, trefeni hrebicku na hlavicku, jak jich míval Carlin ke konci ohňostroje. u ní se to ztrácí za tou horou oplzlostí a image zkrachovalé existence, co tlačí, ale já to vidim a věřim, že se dostane dál a hloubš..pokud se teda neuchlastá, nebo z toho chlastu nezdementní;) každopádně: HBO special...zářez jaxviň.;)

JAMILLOS: JEZINKA: viděl jsem párkrát Duška s jeho improvizační vizitou a ten chlapík na to imho má - má charisma, je chytrej a údernej. z jeho generace jeden z mála. imho. když někdo nesdílí jeho pohled na svět, těžko se tomu bude smát. já ho svýho času docela obliboval. jako tematicky spřízněný mě to tu nijak neštve, ale dobře že se tu taky mluví.
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    JAMILLOS: no právě, tak co to tady dělá?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    JEZINKA: No tak ono to ale v první řadě ani není myšlený jako stand-up, humorný prvky stranou.
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    LECITEL: Hm já ne, není to vtipný, nějak nechápu, čemu se ty lidi vlastně smějou, přijde mi to jako takovej "support"smích, nucenej. Duškova new age ideologie mě nechává úplně chladným.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    AIM_FREEMAN: musim se veřejně přiznat, že jsem ouchyl - už jsem to videl 4x. videl to nekdo aspon 2x? ;)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Tak je to tu, Amy Ownz. :))) Na začátku pár známejch věcí, ale pak to jede. Našel jsem zatím jen na torrentech

Download Amy Schumer Live at the Apollo 2015 10 17 (Eng Subs) SDTV x264-[2Maverick] Torrent - Kickass Torrents
    https://kat.cr/...-schumer-live-at-the-apollo-2015-10-17-eng-subs-sdtv-x264-2maverick-t11430013.html
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    LEVOS_BOB: nj, ten smích má divnej. Někde v nějakym stand upu to řešil a smál se sám sobě jak má blbej smích :-)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    KINGFISHER: prepinam vzdycky kdyz se Jimmy Carr zacne smat... hehe
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    Amy Schumer Monologue - SNL
    http://www.youtube.com/watch?v=zhu7rs3Ihas
    LECITEL
    LECITEL --- ---
    tohle třeba místy považuju za dost zdařilý stand-up s docela slušným přesahem

musíš to niekam dotiahnuť :) - 4 dohody J.Duška
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wUEIHMRQm-s
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KINGFISHER: Fake!
    ;)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    A je to doma :-)

AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    talenty tu máme a určitě se časem rozvinou. ale ta celoUS síť comedy klubů..vlastně už zajetá tradice, soutěže, možnost v každym většim městě potkat lidi, co to už pár let dělaj..taková scéna vzhledem k velikosti ČR a rozšířenosti jazyka je spíš sci-fi. možná za těch dvacet by mohl v každym většim městě bejt aspoň jeden klubík.:)
    na začátek by stačil aspoň nějakej stálej prostor v Praze..ale imho kdyby to na to bylo ready tak už kluci z Prague Underground Comedy něco udělaj..leda že by to byla banda zevlů;)

BURAN: určitě chybí i to publikum, který ten žánr chápe a miluje ho. ale myslím, že okolo nějakýho kamennýho klubu by se rychle nějaký podhoubí vytvořilo.

Btw. byl tu někdo z vás třeba na open micu s něčím kratším?
    BURAN
    BURAN --- ---
    DANCHEZ: mozna ze zalezi i na publiku.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    BURAN: myslim ze treba vychopen bude za dvacet let uplne skvelej:D (jestli u toho vydrzi)
    BURAN
    BURAN --- ---
    DANCHEZ: takze ceskej standup bude stat za hovno jeste jak dlouho podle tve teorie? (nez se objevi nekdo, kdo to dela dostatecne dlouho)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    BURAN: ani ne vekem jako tim jak dlouho to delaj, mladej CK nebo Burr byli taky docela prumerni, a rikali spis ftipy nez storky ze zivota
    BURAN
    BURAN --- ---
    DANCHEZ: vekem to neni. je to koulema.
    NJORL
    NJORL --- ---
    LECITEL: To posledni
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    BURAN: nojo, na to potrebujes nekoho kdo to dela aspon 30 let.. takovy Mensik treba nebyl spatnej:)
    BURAN
    BURAN --- ---
    na cesky scene mi chybi jedna podstatna vec - ja se k tomu proste nemuzu vztahnout. jako - historky scenky dobry, legracni, ale kdyz posloucham Louieho, Billa nebo Jimma, polovinu toho stravenyho casu si rikam: "Ano! Ano! Presne vim, o cem mluvi! Tyhle sracky znam ze svyho zivota taky! Ano!" :)
    to se mi zatim u ceskyho komika nestalo.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    coz mi pripomina, dlouho jsem nevidel nic od Vychopene, dal jsem do vyhledavani a nebyl jsem zklaman:)
    skoda ze ten pvni joke je uriznuty
    Lukáš Vychopeň
    https://www.youtube.com/watch?v=neaXLYtk-sk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam