• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AIM_FREEMANSTAND UP COMEDY
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    MASABOB: asi jo, preci jen jsem sedel docela daleko:)
    MASABOB
    MASABOB --- ---
    DANCHEZ: joe list urcite, rikal to na jeho podcastu, co ma s markem normandem. jeden otevira pro louieho, druhej pro schumer.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    MASABOB: feinstein a machi sedi.. ale s tim, Listem si nejsem jistej.. vypadal rozhodne jinak.. teda aspon z te dalky z balkonu:) styl komedie je relativne podobnej, kazdopadne byl z tech predskokanu nejlepsi
    Joe List Stand-Up 01/11/16 - CONAN on TBS
    https://www.youtube.com/watch?v=snLztRyVDJw
    MASABOB
    MASABOB --- ---
    TAP: joe list, joe machi a rachel feinstein, nevim v jakym poradi byli v praze, stridaj to myslim pokazdy
    ZAMOTEK
    ZAMOTEK --- ---
    tak ohledně Rudolfina - předskokani hrozně mumlali a do toho akustika, takže místy hovno rozumět, ale docela se mi líbili. A louie nářez, osobně se mi to líbilo prakticky celý. Pár míst, kdy jsem spíš pokyvoval hlavou, než se smál, ale ty měly sílu. A úvodní "přeřeknutí" (skoro) byl fakt super start.
    TAP
    TAP --- ---
    jsem zvědavej, co bude dneska říkat na Rudolfinum, když byl včera uhranutej představou stranických diskotanečních.

JANCHR
    JANCHR --- ---
    je to jasny:
    Kauza Promopro: Ozvučení pražského Kongresového centra zajišťoval dělník z Karibiku! 
    http://www.blesk.cz/...opro-ozvuceni-prazskeho-kongresoveho-centra-zajistoval-delnik-z-karibiku.html
    JANCHR
    JANCHR --- ---
    DANCHEZ: ja byl u stredu, ty bedny byly jen u stran. Asi jim tam kluci z promopro nic moc nenechali:-)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    JANCHR: kamos sedel dole a rikal ze ho tam bedna skoro ohlusovala, strasne to prej rvalo.. my byli na balkone a tam to bylo dost potichu
    JANCHR
    JANCHR --- ---
    SHARINGAN: ty foe, ty sedeli asi o 3 mista ode me, sem myslel ze to k tomu patri, ale kdyz sem videl jak sli pak dozadu tak asi ne:-) Ve predu byl zvuk dobrej, akorat me prislo ze tam byla ozvena kdyz se na to clovek soustredil. Prislo mi taky jestli nebyl treba nakej nastydlej, sam rikal ze ma problem s hlasem. za me 100%:-)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    super to bylo, ale zvuk docela posrali... nastesti jsem slysel 99 procent jouku, louimu jsem rozumel vsechno a opet ukazal ze je to king, dalsi skvela hodina (a dvacet, uzil jsem si zejmena bizarni jouky v pridavku:)

SHARINGAN: hehe, ale dobre si je podal:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SPLIFFBOY: zvuk byl příšernej... stage taky... Louis byl skvelej jako vždy...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    a přiznejte se, kdo z vás přišel na osmou? :D
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SPLIFFBOY: aha, neviděl jsem, řada 20 ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SHARINGAN: hájit pořadatele úplně nechci, ale měl tam barovou židličku a na ni sklenici vody :D ono je to podle mě o tom, co si řekne. Morana dělala ta samá produkce a na stage bylo, myslím, věcí víc... jinak jsem seděl na úplně spodním výběžku balkónu, takže jsem ho dobře viděl, ale zvuk šel odněkud... no nevím...
    jinak mě bavilo, jak se hned zkraje do kongresáku obul :D a silly jokes mi nevadily, i když mě to běžně nebere, celkem fajn to vyvažovalo ty lehce sofistikovanější věci o vztazích nebo sebevrazích, který jima prokládal.
    TAP
    TAP --- ---
    SHARINGAN: jo, měl to pekelně dlouhý, taky jsem se párkrát přistih, že už vlastně nevnímám vyprávění, jen jednotlivý slova :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    TAP: já sem si užil každej silly joke co tam byl, má je dobře načasovaný, takže příjdou ve chvíli kdy už mi stačí málo :) sral sem celý dvě hodiny, jen v jednu chvíli sem byl ze smíchu tak unavenej, že jsem tak 5-10 minut prakticky meditoval a nabíral síly na další smích... buďto bylo zrovna slabší místo, nebo jsem měl prostě dost :)
    TAP
    TAP --- ---
    já seděl úplně nahoře na balkoně a slyšel kupodivu dobře. že openers mumlaj akorát svědčí o tom, proč dělaj "jenom" openers. ten třetí byl ale dobrej (jméno?).
    hodně mě to bavilo. překvapil, jak je při síle a vostrej a rozjetej. nelíbí se mi v saku.
    ale otázka - neni škoda těch prdících a masturbačních fórů? já chápu, že show musí mít křivku, ale tohle mi na představení takovýho formátu přijde zbytečný
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SPLIFFBOY: pořadatelé byli evidentně naprostí amatéři... ještě jsem nezažil tak velkou akci kde by mě nikdo při vstupu neprošacoval, v celym sálu pak dvě plešky jako security, zajímavý... Louie chudák ani neměl stage, ani židličku nebo stolek s chlatem, a musel chodit zleva doprava před oponou jak lev v kleci... a jak řikáš, zvuk mě taky překvapil... asi jsem seděl dobře protože jsem rozuměl nicméně mě zarazilo, že to bylo dost potichu a věřim, že někde fakt nemuselo bejt moc dobře rozumět...

vystoupení jako takový: naprostá bomba, zejtra mě jistě bude bolet držka :)
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    byla to hrozna pecka! vubec nevim o cem mluvil, ale smal sem se jak zvire!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam