• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AIM_FREEMANSTAND UP COMEDY
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    DANCHEZ: naštěstí tu máme pořád lidi jako třeba Bill Burr, který s věkem zrajou a jsou čím dál lepší. Imho Jim vypadá, že má teď trochu depresivní období, snad se z toho dostane.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    IMOLOL: to netvrdim.. Noah ani nema material ktery by stalo za to ukrast:)
    myslel jsem to jinak.. proste od ty doby co je politicky korektni a nadbiha si SJW kulture je proste nudnej a neftipnej
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    DANCHEZ: tak moment, Jim nikomu materiál nekrade
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    A co F Is for Family, už jste někdo viděl?
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    vybornej serial na prime (amazon)

The Marvelous Mrs. Maisel - Official Trailer | Prime Video
    https://www.youtube.com/watch?v=fOmwkTrW4OQ
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    z Jima se stal Trevor Noah
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    BURAN: taky mi přišel nejslabší z jeho spešlů, ale z jinejch důvodů. Slovy klasiky "Jim lost his edge"
    BURAN
    BURAN --- ---
    Pro me je "This is me now" nejhorsi Jefferies co je.
    Jim patril so skupiny kde ten typek vi, ze je s nim neco spatne, vi, co to je a dela si z toho prdel. Viz. Louis, Bill...
    V "This is me now" od zacatku do konce Jim placa sam sebe po zadech. Ve vetsine toho co vypravi je on ten nejlepsi a ostatni kreteni. Nejak mi nejde se tomu smat.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    Comedian Bill Hicks at Dangerfields
    https://www.youtube.com/watch?v=C99eZY4V5w8
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jasný. Jinak ohledně toho pořadu - každej to asi zná, ale mrkněte na to video, kde tam má jako hosta Billa Burra. Dvojitej nářez...
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JAMILLOS: taky jsem myslel tohle, sjizdim ted ty standupy na netflixu a zrovna tohle mi uplne vyrazilo dech, ale oblibil jsem si ho uz driv, kdyz mluvil o nesmyslnosti rozdilnosti vekovych hranic - dat si pivo v 21ti, ale nechat si postrikat ksicht od skupiny starejch dedku od 18ti.. :D
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Já mám na mysli čistě This Is Me Now.
    BASIK
    BASIK --- ---
    Akorat mam pocit, ze do ty jeho konverzacni show se jeho styl uplne nehodi... stand-upy jsou uplne jina liga :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JAMILLOS: jj, i starej, famozni humor, dlouho me zadnej komik takhle nebavil a obcas me to i trochu sokuje, to si necham libit.)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Novej Jim Jefferies je výbornej.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Iliza - Elder Millenial .. vydržel jsem 2 minuty. Je to čím dál horší imho. Kdybyste někdo našel nějakej dobrej bit, hoďte minutu:sekundu pozici. Klidně ji dám šanci, její úplně první ozralecky a rating historky mě docela bavily, ale nechci se sebemrskat. Nechápu čemu se ty lidi smějou.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    SHARINGAN: musim se na to podívat bez thc brýlí.)
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    George Carlin TV NEWS & Al Sleet the Hippy Dippy Weatherman
    https://www.youtube.com/watch?v=3DgXvTU-QPY
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    AIM_FREEMAN: protože jsi nedával pozor u Jima Jefferiese :) to byl inside joke pro ty, co to viděli... padlo to v té historce jak byl na párty u Mariah Carrey :)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    AIM_FREEMAN: ah, škoda. Tak snad jí daj vlastní spešl, holka má talent.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam