• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AIM_FREEMANSTAND UP COMEDY

rozbalit záhlaví
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    BURAN: Na Stojáka snad nikdo nebere vážně ne? Zkuste Underground Comedy.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    BURAN: vidíš, já si myslel že Na stojáka je humor pro burany, ale evidentně se pletu :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    S pritelkou jsme ted zkouseli na HBO "Na stojaka" a shodli jsme se ze dost ceskyho SU je primitivni humor zalozenej na nejakym pitvoreni a delani ze sebe blbecka. 2 dily a nezasmali jsme se (skoro, zas abych nekrivdil).

Tak jsme to prepli na C.K. Live in Comedy Store a pri uvodni scene (this is how I talk now) dostavali krece do bricha :-D
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JOHNY_G: já ho potkal jednou, když mí podepisoval knížku, fajn kluk. Živě bych to asi nedal, hrozně mě iritujou ty lidi, co se smějou po každý větě.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    IMOLOL: Zrovna tenhle jsem viděl naživo, a obrečel jsem ho smíchy. Ten záznam na mě tak nefunguje, ale možná je to proto, že je to repríza :-). Ale možná je to fakt horší výstup. S Jirkou jsme každopádně dlouhá léta kamarádi, takže nejsem objektivní (mohl bych tady nasdílet ještě tak deset nebo dvacet skvělých videí), ale rozhodně doporučuju na Stand-up Factory jako celek občas zajít. Vystupují v Duplexu a je to dobrá parta.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JOHNY_G: o český scéně vím prd, ale Jirku mám rád. Respektive jeho psanou tvorbu, která mě velmi baví. Jeho standup mi přijde takovej suchej, ale pořád o několik levelů vejš než zbytek CZ standupů imho.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    A jak se místní tváří na českou scénu? ;-)
    Jiří Charvát: Škola, základ života? - MALL.TV | Seriály, pořady a filmy zdarma
    https://www.mall.tv/jiri-charvat-skola-zaklad-zivota
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    IMOLOL: A mohl by k tomu rovnou přidat ten bit v podání komika, kterýmu ho ukradla? :D
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    hele může mi sem někdo z fanoušků Amy Šumr hodit link na její (podle vás) best bit, nebo bits?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    AIM_FREEMAN: Jo, ale někdo by třeba něco přidal/odebral. Tihle jsou pro mě zatím nej. Nezahrnul jsem jména jako J. Carr, N. Fielding, T. Noah, který pod to z nějakýho důvodu až tak nepočítám.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    JAMILLOS: v těchle vodách jsem nikdy moc nelovil, jediný jména který znám je Dara..a Steve Hughes..co tam máš best of the best?
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Malej update k Louiho situaci.. potěšilo mě jak to vyznělo.

https://m.youtube.com/watch?v=NWApZFwDrpE
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jinak asi nosím dříví do lesa, ale Apollo je fantastický, poslední dobou to furt sjíždím. Dara O’ Briain, Sean Lock, Sarah Millican, Gina Yashere, Jon Richardson, Steve Hughes, Joe Lycett, Aisling Bea, Phil Wang, Kerry Godliman, Luisa Omielan, Fern Brady... the list goes on. :)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Taky jsem přikyvoval, když o tom Norm někde mluvil, že je Trump snadný cíl. Ale je zase rozdíl když někdo má pětkrát týdně pořad, který je dlouhodobě zaměřený na komentování současného dění, jako Steven nebo Trevor - tam se tomu dá těžko vyhnout. Navíc lid a stanice si to žádá. Když jde jednou týdně o podcast, je snažší se tomu vyhnout a úplně jinde to je s klubovými stand-upisty, či travellery. Tam by mě to taky otravovalo. i tak Bill Burr, Jim Jeffries a i další velcí komici mají o Trumpvi ve svých speciálech nějaký štěk, ale je to inteligentní. To co předvedl Bill Maher před volbami bylo nudný a trapný o Alecu Baldwinovi nemluvě. Proti němu je Colbert team souhvězdí supernov.:)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    JEZINKA: V tomhle ohledu je výbornej Trevor Noah. A samozřejmě jeho stand-upy (o akcentech atd.).
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JEZINKA: když tě baví furt to samý dokola. "Orange man bad!" ohohohoho
    DEB
    DEB --- ---
    JEZINKA: tisic palecku hore
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    DANCHEZ: Nesouhlasím. Stephen Colbert jede Trumpa v podstatě nepřetržitě, ale stejně je to vždycky mega vtipný.
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    AIM_FREEMAN: Hm, mě asi bavily jen ty vtipy, které se týkaly těch ženskejch otázek. Jinak mi to přišlo dost o ničem. Ze začátku jsem vůbec nechápal, proč se obecenstvo směje. Někdy to ti známí komici mají dost lacino...
    BURAN
    BURAN --- ---
    AIM_FREEMAN: "roztomilostí a nevinností" ????
    Asi nejlepsi AS joke ;-)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Na novou Amy jsem se podíval a fakt asi už její jedinej dobrej special zůstane ten první, kdy ty její oplzlé děvkovinky skvěle kontrastovaly s její roztomilostí a nevinností. :) V zásadě týhle podobě emancipace a feminismu fandim, aleneni to zas tak dobrý show.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Na tohohle zidovskyho koně sázim

Alex Edelman Has Tried Cocaine But Not Bacon - CONAN on TBS
    http://www.youtube.com/watch?v=kv2Xgvaztk8
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam