• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AIM_FREEMANSTAND UP COMEDY

rozbalit záhlaví
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    JEZINKA: ten obrazek je ftip.. mimochodem lepsi nez celej jeji special
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    DANCHEZ: Až na to, že v jejím posledním speciálu se směje celej sál. (což chvílema fakt nechápu).
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    AIM_FREEMAN: já měl za PC principály a fanoušky progresivní komedie právě vás dva, proto mě to překvapuje.
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    A znáte Katherine Ryan?

Katherine Ryan Live at the Apollo
    https://www.youtube.com/watch?v=V4paWOf1t5Q
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    IMOLOL: Njn, prostě jedinej ke komu se z barevnejch vracím je Dave a je někde v top 5 a pak ještě někde dál Michael Che a to je vše. Zkouším víceméně vše bez předsudků a jak jsem naznačil jako svý měřítko jsem odhalil "relatability" ..to že je černej je pro mě prostě jen fakt..že Chris Rock ječí jak orangutan taky. Rasa i pohlaví druh matra ovlivňují, samo je to generalizace a je dobře že tu je i PC principál;)
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    IMOLOL: no, jako hezká myšlenka, ale když se to srovná, tak ženský stand-up komičky většinou mají tématicky výrazně odlišnej materiál, takže já to dělím. A možná občas radši poslouchám ty ženský.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JEZINKA: tady budu mít problém, páč si komiky nedělím na s penisem a bez. Nebo podle barvy, jako FREEMAN.
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    IMOLOL: Jako taky to není moje first choice female comedian. To bych asi vybral spíš třeba Tig Notaro.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JEZINKA: Když jí parodovali v South Parku (just say "my vagina" a lot). říkal jsem si že určitě přeháněj... bohužel nepřeháněj. Dal jsem tomu asi 40 minut (většinu času jsem vypadal, jako když jím citrón). Celkem primitivní humor, ale asi to má bejt edgy, protože je to žena co prdí a krká a mluví o genitálech. Nic proti tomu, pár historek mělo i zajímavej premis, jen kdyby všechno tak strašně nenatahovala. Třeba to že měli s příťou v paříži otravu jídlem a blití/sraní smelilo jejich vztah - má celkem potenciál, ale ne na čtvrt hodiny..
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    Ted jsem na NF koukl na Nate Bargatze: The Tennessee Kid a jeho delivery je parádní, a myslím, že i docela originální. Podíval jsem se i na jeho část the standups a pak i na jeho starší special Fulltime magic, a všechno dobry, takže doporučuju.
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    IMOLOL: mrkni třeba na Amy Schummer Leather special. Rozjíždí se pomalu, ale třeba když začne přirovnávat svoji píču ke Stranger Things tak to me fakt rozesmála :)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Zjistil jsem že Davovi Chapellovi daili medaili. Je to můj nejoblíbenější černej komik, asi i díky tomu, že vyrůstal v bílym hoodu a tak spojuje oba světy a nějak mu líp rozumim.:) Taky obdivuju že se nenechal koupit a raději odešel na deset let ze scény a hodil jim pod nohy miliony, než aby se křivil. Tru comedic hero.

"Hutchins Center Honors
    The W. E. B. Du Bois Medal is Harvard's highest honor in the field of African and African American studies. It is awarded to individuals in the United States and across the globe in recognition of their contributions to African and African American culture and the life of the mind. Recipients have included scholars, artists, writers, journalists, philanthropists, and public servants whose work has bolstered the field of African and African American studies."

Dave Chappelle's Full Harvard Speech: Says He's Doing Another Special (Live Streamed)
    https://www.youtube.com/watch?v=qtQn2b10kAc

ten klip neni vtipnej
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    JEZINKA: Byl jsem včera po dlouhý době na UC a jde to celkově nahoru.. samozřejmě atmosféra živýho vystoupení a alkohol přidává víc než 50 procent k zážitku z videí.:) Martin Fillipi je fakt dobrej.
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    BURAN: Na Stojáka snad nikdo nebere vážně ne? Zkuste Underground Comedy.
    BURAN
    BURAN --- ---
    IMOLOL: vole :-D
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    BURAN: vidíš, já si myslel že Na stojáka je humor pro burany, ale evidentně se pletu :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    S pritelkou jsme ted zkouseli na HBO "Na stojaka" a shodli jsme se ze dost ceskyho SU je primitivni humor zalozenej na nejakym pitvoreni a delani ze sebe blbecka. 2 dily a nezasmali jsme se (skoro, zas abych nekrivdil).

Tak jsme to prepli na C.K. Live in Comedy Store a pri uvodni scene (this is how I talk now) dostavali krece do bricha :-D
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JOHNY_G: já ho potkal jednou, když mí podepisoval knížku, fajn kluk. Živě bych to asi nedal, hrozně mě iritujou ty lidi, co se smějou po každý větě.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    IMOLOL: Zrovna tenhle jsem viděl naživo, a obrečel jsem ho smíchy. Ten záznam na mě tak nefunguje, ale možná je to proto, že je to repríza :-). Ale možná je to fakt horší výstup. S Jirkou jsme každopádně dlouhá léta kamarádi, takže nejsem objektivní (mohl bych tady nasdílet ještě tak deset nebo dvacet skvělých videí), ale rozhodně doporučuju na Stand-up Factory jako celek občas zajít. Vystupují v Duplexu a je to dobrá parta.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JOHNY_G: o český scéně vím prd, ale Jirku mám rád. Respektive jeho psanou tvorbu, která mě velmi baví. Jeho standup mi přijde takovej suchej, ale pořád o několik levelů vejš než zbytek CZ standupů imho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam