• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AIM_FREEMANSTAND UP COMEDY
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    IMOLOL: úplně zbytečně tu prudíš. vtipný to neni, zajímavý to neni, inteligentní to neni. máš RO na 3O dní, uraž se nadosmrti a už sem pak nepiš. vyjadřuju se tím jen k tomu, co a jak píšeš, jinak jsi mi volnej.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JEZINKA: Bill je z toho ansáblu ještě ok, ale funguje tam primárně jako uvaděč. Zbytek je naprosto trapnej (s vyjímkou Jimmyho Carra). btw. už jsem ti řikal, že jsi mi volnej, reaguju jen na obsah toho co linkuješ. Jestli se s tím tvoje miniaturní sebevědomí nedokáže popasovat, nepostuj nic na internet.
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    Nevím, viděl jsem jen úvod. Každopádně ten je dobrej, a o Burrovi říct, že je "sračka" je celkem odvážný. Ty máš zjevně nějaký osobní problém se mnou. Nevím co jsi zač, nevím jestli jsem třeba šukal tvojí starou, nebo mámu, nebo co, ale bylo by fajn, kdybys sis to řešil s svým psychiatrem, a poslechl mou dobře míněnou radu a když se ti nelíbí, co postuju, tak si mě zablokoval. Postup jsem ti napsal, jsi fakt takovej slaboduchej idiot, že ho nedokážeš provést?
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JEZINKA: zas jsi to trefil, je to hrozná sračka. Takovej cringe fest jsem dlouho neviděl.
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    Na Netflixu je ode dneška novinka, skupinová stand-up show Bill Burr Presents: Friends Who Kill

Zatím jsem shlídl Burrův úvod, je to vynikající, jako vždy. Za ním následuje Michelle Wolf, Jimmy Carr, a další méně známí komici, na který jsem zvědavej.

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    JUDAS: ah cool, takže to neni ten "Armageddon"... no těšim se na oboje :)
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    AIM_FREEMAN: Listopad 2019 s tim byl tady? Porad supr..
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    AIM_FREEMAN: Nemohl jsem si pomoct a zhltnul jsem to hned jak jsem přišel z domu z práce. Fucking brilliant. Jako vždycky.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Zítra nový special od Rickyho. Jsem si všiml až teď. Dobrej tejden:)

Ricky Gervais: SuperNature | Official Clip | Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=ovSe80zSptE

JEZINKA: jo, ten mě taky baví :D důkaz: AIM_FREEMAN:
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    Tak aby to tu neumřelo, tak já přidám další největší standup trash, co je aktuálně na netu. Pravděpodobně všichni znáte, ale kdyby náhodou ne, objevil jsem pro sebe Judaha Friedlandera a jeho netflix special.

America Has Truly Weird Holidays | Judah Friedlander | Netflix Is A Joke
    https://youtu.be/pW1luuSA8sw
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    IMOLOL: Mám jednoduché řešení, pokud tě nebaví jaký obsah někdo postuje, stačí zvolit možnost "ignorovat uživatele", dělá se to tak, že levým tlačítkem myši klikneš na ikonu uživatele a vybereš tuto volbu. Není zač.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    JUDAS: když jsme u podcastu, tak vřele doporučuju 2bears1cave, kde je Tom Segura a Burnt Chrysler. I když tam teda hlavně mluví Bret, kterej Toma skoro nepustí ke slovu...

Ještě se mi líbí honeydew, i když tam hodně záleží na hostovi, jak moc ho jako standupa znam. Díly, kde si pozval Seguru jsou top.
    Koukat jde na youtube, nebo stahnout z podbay.fm
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JEZINKA: cO jSi Zač A prOč JSi iSobnÍ?
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    JUDAS: oni mají nějakej společnej podcast? link pls?
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    IMOLOL: Vyjadřuj se ke svojí mámě, a mě dej pokoj.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    AIM_FREEMAN: Presne! Je malo zenskejch standupu co dokoukam do konce. Christina uplne v pohode.. ale ja sem fanda asi, kdyz ji posloucham kazdej tejdem se Segurou :)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    IMOLOL: Mě Christina P přijde dobrá. Podruhý si to asi už nepustím, ale je mi sympatická, dobrý delivery, dobrý storky. Na rozdíl třeba od Ali Wong a Elizy Schlesinger jsem její special s dobrym pocitem dokoukal. (už nevim kterej, možná jsem viděl dva)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JEZINKA: vyjadřuju se ke kvalitě tebou linkovanýho obsahu, ne k tvojí osobě
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    IMOLOL: Co jsi zač a proč jsi osobní?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam