• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WENOUSHOldschool Industrial - Throbbing Gristle, Cabaret Voltaire, SPK atd.
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    ALADAR42: od NWW skus napr WHO CAN I TURN TO STEREO. to by as ti mohlo pacit viac.
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    ALADAR42: navstivit psychiatra :)
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    LUNDINITE: Jo, CV je super, NWW se mi moc nelibilo, i kdyz sem slysel jenom Chance of meeting a Homotopy to Marie..
    LUNDINITE
    LUNDINITE --- ---
    ALADAR42: ja asi Psychic TV, Nurse with Wound, Cabaret Voltaire, Tuxedomoon, Clock DVA, Coil? :)
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    Co by jste doporucili cloveku, kterymu se libi Throbbing Gristle?:)
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    ORLOCK: člověk se stále učí
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    WENOUSH: na to ani nemusis mat zmaknute ziadne blogy. staci ked si das hladaneho interpreta a slovo blogspot do googlu a musel by si sa velmi velmi snazit aby ti nieco nevyhodilo.
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    KILL77: dik...blogy nemam moc zmáklý....
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    WENOUSH: ja to mam. ale da mi dost prace to pohladat ..
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    neměl by někdo The Worst Of Monte Cazzazza?
    už dlouho nem§žu sehnat...
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    album na ktorom je tento track nemate nahodou niekto?
    http://www.youtube.com/watch?v=29rhC27UDM8&feature=related
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    Teda, poslouchal sem dneska poprvy celou Hamburger Lady.. a po precteni textu a toho dopisu si myslim, ze dneska neusnu :)
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    "Proč mu vyčítat, že se vyvíjí.." :))) mne to neprijde ako vyvoj ale ako degeneracia. alebo teda mozno je problem vo mne ze som este neobjavil caro Rolling Stones a PTV3 a podobnych kapiel, ale pre mna je to nuda . . .
    ked je nekompromisny nazormi, tak si jeho nazory rad vypocujem, ale co sa hudby tyka tak to je imho uplny odpad co PTV3 teraz produkuju.

EVAD: no pred par rokmi v rock cafe to nebola vobec az taka katastrofa ako to co hraju teraz. vtedy apson hrali aj nejake starsie veci, ktore za nieco stali. . .
    GLOOM
    GLOOM --- ---
    Nekompromisní v čem? Jasně, že v názorech, v tom, co dělá se sebou, se svym tělem apod. Proč mu vyčítat, že se vyvíjí.. Má do konce svýho života kritizovat politiku? Ostatně, tady na tom auditku se toho zrovna moc neděje. Pak stačí, abych lehce naťuk, že mě zajímaj PTV3 a hned se na mě všichni vrhnou;-)
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    _ELPH_: asi myslel skor v nazoroch.
    EVAD
    EVAD --- ---
    _ELPH_: mne to znelo (pred par rokmi v rock cafe) uz pomaly jak brit pop :)))
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    GLOOM: víc "písničky"? :) potom co som ich naposledy videl live mam pocit ze to uz neni nic víc nez písničky...aj ked ta pomala verzia roman p bola fajn. inak nuda najvacsia. nekompromisny v com? (v hudbe ani trochu podla mna)
    GLOOM
    GLOOM --- ---
    _ELPH_: To je možný, ale je to pořád působivý, i když už to sou víc "písničky". Ale Genesis je pořád stejně nekompromisní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam