• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPSouth Park
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    co to parodujou v tom poslednim dile, jak se tam porad objevujou ty prostrihy s bilejma napisama na cernym pozadi a dramatickou hudbou?
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    SLAMITCH: jj verejny priznani k homosexualite se v anglictine vyjadruje jako "coming out (of a closet)" - uz to prebira i cestina pomalu ale jiste

taky mi to dost trvalo
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    CARTMANETWORK23: Imho "nahani" jen sebe, protoze to (konecne :) chapu jako narazku na termin "closet homosexual"
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    SLAMITCH: Koho tam prave nahani po teczh komorach?Z toho jsem taky umiral:)
    no thats the closet,no closet and next closet,no thats clo.. closet:))
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Mne teprve u tech 200/201 dilu, ano jsem pomalejsi, doslo, proc se Cruise tenkrat schovaval "in the closet". A musim rici, ze i zpetne mi to prislo hodne slusny.
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    dobře mu tak fudge packer jeden :)
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    a vrchol byl kdyz mel tom cruis semeno na zadech,jak z nej hned zmizel ramecek CENSORED:))
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    JIRRA: Jj, jeste se, myslim, smali "I can't believe he really said that" :D
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    mno když vynechám nasrání z celé aféry která se kolem 200 / 201 odehrála tak mě dostávaly joky kolem Seamana,jak si z něj super best friends zas pořád dělali prdel,hlavně jak ho pak poslali někam s tou vlaštovkou a prej 'swallow cum (resp.come) ' :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    TEBION: irituje me, ze snad nikdo z komentatoru si asi neprecetl to prohlaseni na webu toho Cohena. Vsichni pisou (i v tom clanku z aktualne.cz), te primo v tom prohlaseni vyhrozuji tvurcum, kdezto oni pouze konstatovali, ze se jim muze neco prihodit, ze si zahravaji s ohnem.

Samozrejme i pres mlhave prohlaseni to nakonec mohli byt oni sami, kdo chteli spachat nasili, ale takto zrejme, jak to novinari prezentuji, to zdaleka neni.

Posudte sami: http://south-park.cz/images/stories/news/revolutionmuslim.com.png
    TEBION
    TEBION --- ---
    Radikální muslimská skupina je řízena izraelskými Židy!

Radikální „muslimská skupina“, jež vyhrožovala tvůrcům seriálu South Park,
    byla založena a řízena Josephem Cohenem, bývalým izraelským radikálem, který předtím žil v osadě na Západním břehu.
    Fundamentalistický žid, který předstírá, že je radikální muslim, to tedy bude problém...

Celý článek: http://www.outsidermedia.cz/Radikalni-muslimska-skupina-je-rizena-izraelskymi-Zidy-1.aspx

CYRRUS
    CYRRUS --- ---
    ten dil o rucnickovi je super..uplne mi ukapla slza...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    STAROJDA: no přesně sem si včera řikal, kdy s tim nějaký media vyrukujou :)))
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Bomba v New Yorku možná souvisí se seriálem South Park - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=667270
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    CYRRUS: resp. co zrovna v tomhle s tim south parkem ti vadilo? Klidně do pošty, ať to tu nezasíráme
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    CYRRUS: no, to bude asi proto, že jede sarkasmus ve velkym. Pusť si Colberta, co na to budeš řikat :) On fakt spoustu věcí dotáčí do strašnejch dimenzí. Mně to baví hodně, sleduju to pravidelně a rozhodně když tu v tom žiješ, tak to přehaný neni ani trochu. Dej si Fox news a uvidíš věci :)
    CYRRUS
    CYRRUS --- ---
    ADAMFC: mrkla jsem na tu daily show a musim rict ze ten jon steward na me pusobi jako totalni pica, americkej bavic..vypada jak kdyby byl sjetej..ma v nekterych vecech pravdu, ale pusobi na me teda silene..
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    SLAMITCH: blbě napsáno ode mě - myšleno - zbytečně to překombinováš. Rozhodně se ty dva nasrali, že jim to vypípali. CC moh klidně říct, že to na net dát nesměj (protože vlastnikem SP je CC a ne ty dva vlastně) - a je vymalováno.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    ADAMFC: Ted nerozumim, co je blbost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam