• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPSouth Park
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    GAGAMAN: nemyslel jsem vybrat oblibene epizody (to vsichni muzete udelat tady: http://www.southparkstudios.com/my15 ), ale naopak kazdy tyden hlasovat o tom, zda se libil aktualni dil ;)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    Pro mě jsou top sezony 4 a 5 s tim, že až do asi do 9. to byl pořád nářez. Od desátý už to jde dolu a sou záblesky. Možná by kluci měli udělat nějakou odnož, jako udělal Groening se Simpsonama
    GAGAMAN
    GAGAMAN --- ---
    wauu ...anketa je zajimavej napad ...sam sem zvedav, zda bych byl schopen vybrat jeden jediny dil ..
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BIGGIE: presne tak.. proto vlastne nema smysl tady brblat nad tim, ze se mi nejaky dil libi nebo nelibi.. Muzeme treba dat anketu a to by stacilo. a tu pak resit hlubokomyslne filosoficke poselstvi naseho kultovniho serialu ;)
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    STAROJDA: to si nemyslim, napr. 13. serie je podle me cela absolutne skvela, kritika na demence co prohlasil Kenye West v americky tv je naprosto dokonala, margaritaville, pinewood derby, whale wars... a vubec nejlepsi dil byl v 9. serii a to ginger kids,), takze fakt nemuzu nic nez nesouhlasit ze od 8. serie to jde do haje, ale kazdy mame jiny vkus, ze?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BIGGIE: imho byla posledni vylozene dobra serie ta s cislem 8 - od te doby soudim, ze SP jde spis z kopce, takze si vubec nedelam vrasky kvuli par nicmoc dilum na zacatku 15te serie.
    Hlavne jsem vdecnej za to, ze aspon na chvili se SP vratil "na vysluni" v prvnich trech dilech 14te serie.
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    nj tenhle dil byl slabej......
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    nechce se mi tomu verit, ale omn ma prozatim pravdu, jde to doprdele... porad se ne a ne dockat vylozene dobryho dilu
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    OMN: v americe jo, je tu kolem toho hodně reklamy a docela se z toho stala událost na úrovni nový serie jakýhokoliv úspěšnýho americkýho seriálu...
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    OMN: mne jo, vzhledem k tomu že se doktor cpe na americkej trh ......ale to je jedno
    OMN
    OMN --- ---
    no to bych chapal...me proste neprijde zacatek 6te serie doktora who jako tak velka udalost ktera by si zaslouzila misto v southparku
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    OMN: jj............taky čekám nákej díl na fukušimu :)
    OMN
    OMN --- ---
    BDOWN: ok, uz to nebudem resit...dobres to trefil
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    OMN: jak jsem psal, nedavno jsem se o tom s nekym bavil a řikal jsem si že by se naka parodie na dr who v sp hodila. Neřikám že jsem to vedel na stopro, nebo že bych tim čekánim žil, proste o tom padla zminka pred dvouma tejdnama s prvnim dilem doktora novyho......
    OMN
    OMN --- ---
    ADAMFC: hurrrr durrrr derp derp neasi...bdown psal ze to cekal...ne ze poznal daleka
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    OMN: protože ten robot hned jak vjel na scénu, tak bylo jasný, že vypadá jak Dalek?
    MAMHESLO_123456
    MAMHESLO_123456 --- ---
    I v momente, kdy vim, na co to jsou parodie, se mi zdal posledni dil porad slabej. Na Southapark tam bylo az moc prvoplanovejch vtipu, co si o to rovnou rikaj. Bezne to tvurci zvladli dostat jeste za hranice ocekavatelnyho humoru. Ale stejne pred nima smekam, kdo to ma furt vymejslet, nemuze bejt kazdej dil uplna pecka. Takze pristi bude urcite bomba ), tesim se na nej
    OMN
    OMN --- ---
    v tom mas pravdu...jen porad nechapu jak jsi mohl cekat referenci na dr who
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    OMN: a moje pointa nebyla v tom, že všichni musí znát každou referenci co je v sp, ale že když jí neznaj at neřikaj že ten serial už stoji zahovno a oproti minuly serii se to nedá srovnat a podobně
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    OMN: lol nedavno jsem se o tom s nekym bavil, když zrovna vychazel novej doktor, nevim jak si z toho vydedukoval, že od prvniho dilu sp čekám na hlášu na doktora.
    A ta štěkající plechovka tam proběhla, ale neni to zrovna moje oblíbená postava v dr who a ty stary dily kde byl K9 neznam, az tech par novejch dilu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam