• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPSouth Park
    SHPEK
    SHPEK --- ---
    BDOWN: spis chudak butters :)
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    druhej díl ještě lepší, chudák G.R.R.Martin
    OMN
    OMN --- ---
    haaaaa to jsem raaad tohle byl teda perfektni dil :D posledni dobou se vykupujou cim dal castejc :D fakt skvely, ale zaroven se citim trapne, protoze mam xbox360 ale xbone si urcite poridit nechci...ale o ps4 uvazuji, jenze pak uplne opustim xbox a budu to brat jako zradu. Perfektne to vystihli :D +game of thrones, tyvole the Watch
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tyvolééé nééé, ono je to na dva díly!
    OMN
    OMN --- ---
    me teda tenhle dil fakt dostal! vynikajici, meli by ho videt vsichni ti muslimove a zidi a jini nabozni blazni
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Neskutečně geniální díl..

a btw
    South Park CZ -- The Stick of Truth přichází
    http://south-park.cz/novinky/587-the-stick-of-truth-prichazi
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Tak 2-3 scénky dobrý, jinak nuda jako minule...
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Tak jsem dokoukal a ne, to snad ne:) Jeden z top dilu ever!
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Jak tahle serie zacinala fakt spatne, tak minule super a ted, alespon 1. 1/2 pri niz sem pisu, ted mne doslova boli pusa od smichu. Yummy, yummy...:D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    no pravda, že jsem skoukl poslední dva díly za sebou, takže možná zůstaly spíš dojmy z Goth Kids. Ale i tak nebyl ten poslední uplně špatnej. Já už si užívám i ty nejmenší, potěšující, chvíle vzhledem k nejpůvodnějším postavám - jako např scénka s tím jak pan MacKey přijme novou pracovnici :)
    OMN
    OMN --- ---
    coze taming strange bylo hrozny...ok chapu, miley cyrus a web ministerstva zdravotnictvi, ale prehnany a zbytecne roztahany...prislo mi to strasne dementni
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    jojo, 17tá série zatím spokojenost. Oproti hodně slabým sériím v minulosti se na toto dá aspoň dívat. A už jsem se i posmál :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Uchvatny!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak na s17e04 si týden počkáme

'South Park' blows deadline for first time ever | Inside TV | EW.com
    http://insidetv.ew.com/2013/10/16/south-park-deadline/
    OMN
    OMN --- ---
    za me hrozny...jen ta cast se Zimmermanem, jak za nim prijdou vojaci, ta me dostala do kolen
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    a co dil s world war zimermanem? :) ten asi zatim nejlepsi
    cartman aka brad pitt nema chybu :)
    SUSMEN
    SUSMEN --- ---
    Me zas dil s minecraftem pobavil fakt dost... Typkove z kabelovky mi pripominaj kdyz cokoliv domlouvam s upc
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    SLAMITCH: Dunno, v tom novym dile se mi libila myslenka a setting, ale celkove sem se zasmal nulakrát.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    OMN: Oba dva dily miluju!

Jinak novej neni zlej. Zaver to jisti :) We'll be back in...
    OMN
    OMN --- ---
    BIGGIE: tak treba Stanley's cup. Jedinej "vtip" co v tomhle prisernym dile je je uplne ten samej vtip, kterej pouzili v epizode the Biggest Douche in the Universe, a to je ten hlas a hudba z traileru k filmum... Je toho mnohem vic ale ted zrovna me napadlo jen tohle...ty vtipy proste recyklujou mrte. Nekdy si udelam cas a sjedu nekolik novejsich dilu za sebou a klidne sem vypisu vsechnu tu recyklaci
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    "You want to live in the land of the free and the home of the brave, but the free cant be brave if the land isn't home , and that land wont be home so long as folks out there want to take that american flag and shove it so far your anus that you crap stars and stripes for a week. And as you're sitting there on the toilet with the star spangled mono-zoom as revenge, there one thing I can guarantee, you wont care who's checking your twitter account then".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam