Zcela vážně uvažuju o stavbě slaměnky příští, či přespříští rok. Nemám ale absolutně žádné praktické know-how (že vim z obrázků a různých návodů, že mam postavit dřevěnou konstrukci a tu vyplnit balíkama slámy, nepovažuju za plnohodnotné know-how), zato mám hodně strachu, že bych něco pokaňhal, dělat to úplně samodomo.
Hledám někoho, kdo by se na tom chtěl jakkoli podílet (od poradenství bez přítomnosti na místě až po přiložení ruky k dílu) - zároveň bych chtěl udělat pro podobné neznalce, jako jsem já, step-by-step foto-video návod, včetně nutného papírování a možných problémů před i po stavbě. Pokud někdo umí problematiku dotací, pak jedině dobře..:)
Budu na to mít ze svýho max. 800 000 Kč a musí to vyjít na nákup pozemku, stavbu i vybavení - tím myslím technické zázemí (raketový kamna či pec, připojení elektriky, vody a odpadu - septik či koř. čistička, nějaký bojler..). Nábytek a sporák a pračka a tak se už někde splaší.
Nějaké návrhy, na koho se obrátit? Nechce se mi vyloženě kompletně nechat to udělat nějaké o.s., protože si myslím, že na tom zbytečně moc rejžují..
Díky za tipy a podnětné návrhy, či připomínky