• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAWEARTHSHIP - recyklované domy ^*^ energeticky soběstačné a ekologicky harmonické stavby
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    YBUKO: za ty prachy to musi srat samo :-) Ja kupoval separak pred cca 5ti lety za cca 1500,- (tedy radove min)
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    A Look at Life Inside a 1969 Hippie Tree House Village in Hawaii (NSFW) - Feature Shoot
    http://www.featureshoot.com/...-look-at-life-inside-a-1969-hippie-tree-house-village-in-hawaii-nsfw/
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    TLOUDEV: ta cena je uvedena v clanku
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    YBUKO: nevim kdes sehnal "cenu" okolo 20-30kKc - jako nebyla nejlevnejsi, ale tusim ze za ani ne desetinu tebou uvadene ceny - i tak je to "drahota", nicmene fakt radove niz. Jinak odvadeni moci do trativodu a "suchej" kybl s hovnama je celkem velmi pozitivni vysledek. a taky se diky tomu pomaleji plni.
    JADR
    JADR --- ---
    to je nejakej PR clanek ne. ono kdyz to bude ty hovna vysouset na prach tak mozna, ale pak mi v tom chybi ta ekologie kdyz to musi byt porad napojeny na proud a o ty cene nemluvim.

my taky chystame tuhle toaletu - v projektu na barak jsme to ale nezminovali, protoze uz vidim jak by se na to tvarili. po koloaudaci ovsem udelam neco jako ma na obrazku YBUKO s tim separacnim prkynkem a bude. Hajzl za 20tis se mi kupovat nechce... dyt jde o hovno
    DON_PEDROPOULOS
    DON_PEDROPOULOS --- ---
    My teď přemýšlíme separační toaletě, uvádějí, že při dvoučlenné domácnosti se obsah vynáší na kompost 1x za měsíc. Máte s tím někdo osobní zkušenost?
    Toaleta, co se nesplachuje a nezapáchá. Nadchne ekologa, ušetří peníze - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/...i-a-kompostovaci-toaleta-dqj-/koupelna.aspx?c=A140414_123613_koupelna_rez
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    XLOBOX: tak az to koupis, dej vedet jestli to ma nejakou vzduchotesnou cast. Co jsem zatim videl podobna reseni, tak tam nic takoveho neni. Zas bych z toho nedelal raketovou vedu. Proste vytunena kadibudka :)
    XLOBOX
    XLOBOX --- ---
    JAZZZ: to ti bude určitě těsnit :) a myslim i zápach. do toho tohle má podle mě i vychtanej tvar, že to nevadí i můžským uživatelům, když si sedají atd.. věřim že to bude top i podle toho co jsem tak cetl na webu.

KITIARA: určitě se poděl ajký to je protože to chci taky kupovat!
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ZUBR: tak DIY :) urcite to zvladnes vyrobit z beznyho prkynka a kusu tlustsi folie s pomoci sesivacky za zlomek te ceny.
    ZUBR
    ZUBR --- ---
    KITIARA: napiš jak se osvědčí. dat 2000 za kus plastu se mi moc nechce
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    ZUBR: zrovna jsme pořídili, tak doufám, že to bude plnit svůj účel :)
    XLOBOX
    XLOBOX --- ---
    ZUBR: vloni jsem se inspiroval a pouzil klasicke prkynko a trychtýř na palivo z umělý hmoty, který šel dobře ohnout.. Z občasnýho používání ve 2 na chatě sem vyvodil že separování je super a funkční. Ale koupit tohle už udělaný by bylo mnohem, luxusnější a plánuju to tak udělat do dalšího "bydlení".
    Aktuálně jsem se vrátil ke klasický kadiboudě, protože vynášení kýblů mě moc nebavilo.
    Jo a do kýble ideálně biopytle který se rozloží, ale doporučuju preventivně vynášet častěji než po měsících protože pak je to docela ekl :D
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    COLOMAN: to jsou ty nevyzrany lidi, ja bych rozsedl i ten plechovej kybl :D
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    :)))né,ne-neee! normálny klasický plastový kýbel s prkýnkem. za cca 500kč. Mňa už totiž nebavý sediet na kýbli bez prkýnka, lebo sa mi okraj kýbla zarezáva do stehnového mäsa!:))
    a určite si pamätám, že tiek kbelíky s prkýnkem ponukali pred pár rokmi na volakej stranke s hlinenýma domkama....
    ZUBR
    ZUBR --- ---
    me se libi toto: http://www.koupelny-sen.cz/separacni-toaleta-privy-500 k tomu 2 kyble od barev 25l jedné na piliny.
    ZUBR
    ZUBR --- ---
    COLOMAN: není to ten zázrak co stoji 25tis a říká se tomu separační WC.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    to bude bud volaký poriadný ulet, alebo male nedorozumenie...:)
    mám na mysli uplne doslovne:
    klasický kýbel: http://www.kamody.cz/image/data/products/1/133772.jpg
    +
    sedátko: http://www.sagittarius.cz/img/_/p.alc-a64/alc-a64-a_big.jpg
    =
    "kýblový suchý záchod", ktorý predával pred pár rokmi volaký slamený staviteľ a spomínam si, ža vtedy mal ktomu pridaný taký volaký komentár (matne si to pamatujem), že je to moc parádna vec, ale že to ešte nemá možnost predávat, lebo dodavatel je dajak spomalený...
    mne to v guglu nevyskakuje...
    UZEL
    UZEL --- ---
    COLOMAN: to snad ne?? jen jsem dal zkopirovat "kýblové suché záchodky" a hned v prvnich odkazech jsem to nasel...hledej poradne
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    zdar, asi pred rokom na volaktorých strankach volaktorého eklstavitela som zahlédnul také tie "kýblové suché záchodky", ale už si nevspomínam, že kde a nedarí sa mi to ani gugliť.. vedel by si na to volakdo spomenúť???:)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: samo okolo se dava geoska, aby se to neucpalo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam