SOARSS: me predpovedeli ze ve 20 budu sedet na voziku - 30 nejpozdej....
tak je mi 34 a jeste porad chodim!!! = aspon jakz takz
diagnoza - nepojmenovatelna - tehdy
osobne myslim ze mi to cele dela borelioza, kterou mam prokazatelne... = nikdo mi ji nikdy nelecil...
Ale to se snad ted uz po te snaze u lekaru ted konecne pohne a prolomi - a zadanku na vysetreni na Bulovce mi snad uz napisou.....
= vlastne ted 18 letech konecne svitla nadeje:-) - uz jen kvuli tomu ze borelioza se lecit da - cili pokud to opravdu mam od tehle potvurky tak snad nejpozdej do roka uz mi bude lepe(uz zacnou s lecbou)
realne Ti to zpusobuje bolesti ve vsech vetsich kloubech = kolena - obe
kycle- obe
ramena- obe
ted uz to bylo tak spatne ze jsem se pinozila o berlich jen..... protoze moje kolobka je predelavka z detske tak ma nejluxusnejsi vahu co jsem kde videla.
Moje kolobka vazi pouhych 5,7kg jenze s tema bolestma ji nevezmes ani dva schody se nedalo....
(s tema bolestma kdyz bys uchopil hrnecek s vodou - vaha ma360g tak uz tohle te boli tak ze hrnek okamzite pustis a je Ti uplne jedno jestli se padem rozbije)
Tak ted(nez to zacnou lekari resit) tak papam paraprotex od Calivity - zalozeno na placenem vysetreni metodou Darkfield = "ultra silny driak proti parazitum"
po 18 letech silicich bolesti zazivam prave dnes 16den - snesitelneho
= cili je mi celkem "normalne" = bolava, ale na snesitelne urovni, a kdyz mam kolobezku tak vcera dokonce nebolava:-)) ale to je zatim vzacne, doufam ze to vazne je borelioza a ze nadeje diky ktere se mi hodne srovnala i psychicka stranka je nadeji skutecnou....