• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOBrdský fotoblog slecny Ofky.)
    GIO
    GIO --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: jj, tiptadadaaa lalala pisk pisk
    GIO
    GIO --- ---
    se tu maj jak princezny, to by bylo aby nebylo .)) dneska me ani neprevalocvaly pri otevirani.) a sly krokem, jak rikam, dneska absolutne ukazkova sluzba, behem me sluzby se nic zvlastniho nestalo.))
    KACCABA
    KACCABA --- ---
    brr :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KACCABA: to se v tom kvasi, oni ti mongoli jezdijou a ovci zaludek s tim mlikem maji u sedla pripnuty
    GIO
    GIO --- ---
    to je dobre, jakoby nic jakoby nic.)
    GIO
    GIO --- ---
    ok, jsem klidna.))
    ale tesim se jak cip, to je dobry znameni:)))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ja myslim ze nemusis, ona fakt nema ani kapicky jeste

dneska jsem pri kydani premyslela, ze to letos beru tak, jako by se to ani nedelo, holky furt maji nejaky sny o hribatech, ja nic :) ja totiz tem kobylam absolutne duveruju ze si to zaridi dobre. proste verim v prirodu!
    GIO
    GIO --- ---
    ovcich zaludku beha vedle docela dost.))
    GIO
    GIO --- ---
    KACCABA: ze ho zdravim.)
    KACCABA
    KACCABA --- ---
    GIO: v pohode, von prej taky nema cas .))

ANABEL_LEE: to zni chutne. a na co ze ten ovci zaludek?
    GIO
    GIO --- ---
    zrala zcela bez problemu..
    GIO
    GIO --- ---
    mam ji jit vnoci skouknout jeste?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: neni, on je rad ze ma konecne vyskove rovnocenneho partnera na stouchani :) andula byla dneska vubec nejaka protivna, doufam, ze rano prijdu krmit a nebude tam nake prekvapko, pichala jsem ji prstem do zadku a mela ho nakej mekkej... jako ma dneska 315 den takze to klidne muze vyhodit, ale verim ji, ze by nejdriv pustila mliko, u pufa to tak mela
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: :-DD fuuj

anča dneska delala ksichty jak cip, ale sla zcela sporadane domu, asi je ji tezko:)

jinak duo Larax Shnekosh je jiz absolutne sehrane, jakoby se pro sebe narodili, Lara s nim chodi jak poník, zpusobne se zaradi v boxe a pk ho nezne drcne do hlavy, asi je teplej:))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: to je takova alkoholicka kyska jakoby :D na posrani imho ideal. hele anca ma dobrou mlekarnu, o prcky se nebojim
    GIO
    GIO --- ---
    ja mam pocit, ze co se tyce jizdy na snehu a ledu, jsem uz hotovy nicki lauda teda..skoro nevim,jak se jezdi po normalni silnici uz:)) ale moje astricka hazi smyky jenom na dvorku.)

jak vidim kaccabu, lehce se stydim, musim k manzelovi s remenem,a le ted nemam vubec cas.)
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: kumys? to je nejaky sajrajt z klisniho mlika jo? no brrr.) co budou pit mrnousove.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    tak technika me podrzela, zejo :) nic drastickeho spis sranda mno :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam