• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESKASONIC SOUND aneb spousta kramu
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    MOOONA: kluci jsou hetero ... :(( nuda :((
    JENNES
    JENNES --- ---
    MPETE: a jinak divnej nejses jak pises. ses akorat pro me zarazen mezi to stado ovecek/konzumentu co berou veci tak jak prichazi a na vsem ostatnim vidi neco spatnyho. jeste jednou rikam my to chceme delat jinak a vase posty nam energiji urcite nevezmou placete na spatnym hrobe nehlede na to ze se snazis vysvetlit veci ktery sou kazdymu jasny ale nekdo to holt cejti jinak tak uz to kua respektujte.
    MPETE
    MPETE --- ---
    Z4IK: musel sem si rejpnout)
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    SAIHA: fotky ? videoreport? a koupel predtim nebo potom?
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    ty vole kubo, uz taky zacni nekoho kourit konecne, ti z toho trosku hrabe ne:))
    SAIHA
    SAIHA --- ---
    Z4IK: nekourim, lizu
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    SAIHA: a koho kouris teda ty?
    JENNES
    JENNES --- ---
    MPETE: aha takze mi chces povedet ze tehda kdyz nebyl lir tak to fungovat zakonite nemohlo??? ocem tu trepes omg zase to vase ovoce.
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    MPETE: kolovratek!!! precti si znova vlakno poslechni 10 postu staci a pokud ti to porad nedochazi mam sestrenici na neurologii :))
    SAIHA
    SAIHA --- ---
    ROBOTON: sis mel prave veci radne prolustrovat, od jara mam na technu pet velkych rozhovoru, ktere se snazi jit radne do hloubky, takze si myslim, ze si takovouhle srandu muzu dovolit.. ale proc radsi hned neplacnout neco na foru o zaprodanosti, vid a jeste v tom stylu, jakobychom spolu nekdy pasli kravy)) to je vse, pratele.. tadydadyda
    JENNES
    JENNES --- ---
    jezis co se to tady rozjelo kuli jednomu cry postu ze karlik na nas prdi :))

    asi to zacnu mazat uz je to nuda

    MPETE
    MPETE --- ---
    JENNES: jen jsem srovnával, proti freečku nic nemám, nebaví mě to, ale neodsuzuju... to že se ti dnb festak nezamlouvá v poho, jen nechápu proč se tady řeší furt něco okolo lízání prdelí, kuřby (asi Zaikova zábava ve volném čase:) ), že je to komerční a prachy...
    každej snad víme, že zadarmo to nejde a už vidim někoho jak chodí do práce a volném čase organizuje fesťák..
    jo je to komerční, ale bez komerce by jste ani vy neměli skoro co hrát, to že je dnb komerční a že jsou v tom prachy znamená, že producenti můžou dělat hudbu na plný úvazek a můžou to dělat pořádně, kdyby každej chodil do práce, tak máš v bagu polovinu desek, furt vyřváváte jak ste free, ale bez komerce by jste ani "nemohli být free"
    sorry já jsem asi divnej, když jedu na fesťák hlavně za hudbou... když jsou tam dobří DJs, dobrej zvuk a nějak normálně řešené věci okolo (hazjly, voda, kemp) tak neřešim a to že zaplatim vstup mi přijde jako samozřejmost za DJe a za lidi, kteří na to vyložili nemálo energie a času
    AMY
    AMY --- ---
    ROBOTON: chlapecku minusecek sem ti nedala ani jeden,ani za to ty tvoje picoviny co tu pises (viz o lidech ) nestoji !!!!!!
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    ajmynko dejmynko, dej mi prosimtě ještě mínuseček..:)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    SAIHA:hele objevil jsem to včéra v halomrdech takže jsem se k tomu nedostal, ale dík za vysvětlení, podle mě tvoje nej éra byla za působení u techna.cz žádný plytný rozhovory o tom jak se tomu kterýmu rhaje atd..to fakt rspct.... srry..ale tahle axe mrdka to mi fakt zvedlo žaludek...lir crew nepřeju nic...taky mi nic nepřejou....tak trošku sem čekal, když člověk udělá nějakou takovou šaškárnu a stříká na cápky voňavku a dělá debilní anketu, že za to něco dostane...
    SAIHA
    SAIHA --- ---
    ROBOTON: sorry, byls napraskan.. nechapu, proc mi to nejsi schopny napsat nekam primo, kdyz se tak kamaradsky v normalnim zivote zdravime)) na lir jsem jela nadsena po dvoulety pauze, tak jsem si samozrejme nabrala prace, co jsem mohla.. krom obriho dvoudilneho fotoreportu a rozhovoru s jednou z hlavnich hvezd (oboje zadarmo) jsem si nenechala ujit vyzvu procvicit se v discipline, kterou normalne nemam sanci delat. navic je tohle zalezitost mych znamych, tudiz je to pouze kamaradska vypomoc, v normalnim zivote mam praci, ktera mi za kratky casovy usek prinasi velmi dobre financni ohodnoceni, tudiz tohle vsechno je ciste jen z nadseni.. prachy necekej, jak jsi jeste v jine diskuzi psal o zaprodani. jsem moc rada, ze se klukum (a holkam) lir dari a jestli se ti to nelibi, nevim, proc plytvas energii a nepustis si radsi neco dobryho do usi.. pusinku
    JENNES
    JENNES --- ---
    AZURIT23: ja sem sice velkej snilek a idealista ale rozdili mezi free party a diskotekou teda furt vidim a dost radikalni, neodvazil bych si tvrdit ze je to vsechno stejny.

    to je jako kdyz jednou nekdo rekl, nekdo si vydelava jako prodavacka a nekdo delanim akci.

    az mi ukazete prodavacku co pipa cely dny za kasou jen protoze se chce udelat dobrou vec pro lidi, nic za to nechce, seberealizuje se v tom a dela to jen ciste ze zabavy.
    az mi ji ukazete sem ochotnej se na todle tema zase zacit bavit
    JENNES
    JENNES --- ---
    ESKA: to je furt dokola...my zminime neco o festivali a jeji komercnosti a ty to cely obratis v to ze opovrhujeme producentama ktery hrajem. z ceho si to vycetl prosimte? kdybyste se nesnazili vsechno prevracet a prekrucovat a radsi se zamysleli a respektovali snahu uz jen velice malo lidi se v techle parties seberealizovat.

    JENNES
    JENNES --- ---
    MPETE: sorry kamo ale ty jako clovek co vzivote neudelal free party a nevi co sou to za pocity nemuze vubec mluvit o techle vecech a snazit se to srovnavat. holt nase srdicka to maj ttrosku jinak. a sorry ja nejezdim na party jen kuli HUDBE ale je pro me daleko vic dulezitejsich aspektu ktery na LIR prevelice POSTRADAM tak nevim co nechapes na tom ze tu mrdku podporovat nechceme
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    hele serem na ně, já bych jel vomrdat bedny někam na louku a je mi jedno, jestli to bude na téňo, acid, nebo dnb, nebo breaky, vyprasit se pivem za 25 a pak po sobě uklidit bordel a jet domu..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam