• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    BOFO
    BOFO --- ---
    ad prijimacky - myslite ze o nich daj info na web nebo musim chodit kazdej tejden checkovat nastenku...? ;))) a ted vazne mate nekdo info co zhruba planujou letos na kulturologii otevirat? bude to jenom bc. a nebo i s nastavbou mgr. ??? dost by me to zajimalo pac mam bc. antropologii z Plzne ale dojizdet tam dalsi dva roky se mi vubec nechce a kulturologie mi prisla rozumnou volbou kdyby tam neco otevreli...
    BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    tak jsem tady taky, jsem an nyxu tri ctvrte rokua ani jesteo tomhelauditku nevim, az to muze Night, ktery hodil link na strankynaseho rocniku, diky mu. hehe, dodnes nevim, anikdo to poradneje, jen to, ezje z druhaku? tusim. ;)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    tak nějak. měla bych být v páťáku, ale v říjnu mě na pár týdnů vyhodili a pak zas povolili studovat, čili nechali ve čtvrťáku.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SIIMA: Nedostala k postupkám? Počkej já myslel, že si v páťáku? A to by ses hlásila, ale znova asi na Bc. všechno by se ti započítalo a udělala si Bc jen ? ... :) já sem se ptal kvůli kamarádům hlavně co chtějí na kulturologii a myslím, že tenhle rok nebude tak těžké se dostat - moc lidí o tom neví :) ...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    might: takže si dáš znova přihlášku,pač lepší přítomen dvakrát nez vůbec? :)
    já si tedy chci dát znovu, pač zrovna čekám papír o vyhazovu - nedostala jsem k postupkám, chtěla jsem přerušit, splnila podmínky, leč děkan po docela dlouhém úředničení pouze oddálil postupky o jeden termín...což mi teda rozhodně nepomohlo.
    takže znovu snad a lépe vstříc bc., takže bych si to studium zas nemusela o tolik prodloužit :) ...teda pokud konečně vypíšou, kdy můžem podat přihlášky, šiš.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    QUANTI: může být ;)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MIGHT: ale kecy, jsem sympaticka a slusne vychovana mlada dama ;-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIGHT: neni to sexy? ;)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    VRATENKA: ty seš dobře jedovatá ženská .. .)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MIGHT: no, to se uvidi :-P
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    VRATENKA: když tě tam vezmou tak budeme třeba kamarádi ne?
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MIGHT: a za to jsem Te tise nesnasela jeste vic.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MIGHT: nejaka zvlastni schopnost pamatovat si nepodstatny pitomosti a skladat je do buhvikdy pouzitelnejch celku.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    VRATENKA: a jaktože si pamatuješ mě ? ... Já byl docela nervozni před tim soukupem, strašně mě roznesl... ale přijal ...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MIGHT: LOL, tak to jsem nebyla ja :-)

QUANTI: asi jsem zvolila nevhodne obleceni, no.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIGHT: :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: :))
    no, nejsi sama... ja ho sice u prijimacek nastesti nemela, ale dal mi trojku u postupek a pokazil mi cervenej diplom :] ale co, hlavne ze to mam za sebou...
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    VRATENKA: vedle mě byla nějaká holka co měla zvýraznovačem v poznámkách zakroužkováno "Chovat se dospěle .." :)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MIGHT: a dokonce myslim, ze jsme spolu cekali na stejnym gauciku a ja Te tise nesnasela.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MIGHT: me neznas. jinak jsem takova troska, co ji pred dvema lety Soukup nenechal prolezt pres pohovor, tak se o to budu letos snazit znova.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam