• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    FRKY
    FRKY --- ---
    nesloby hodit nejaky info k tem prijimackam treb na nastenku? diky
    CLOUD
    CLOUD --- ---
    Ahoj, nezapujcila by tu nahodou nejaka dobra duse na zkopceni nebo aspon neposkytla k nahlednuti nektere z minulych pisemnych prijimacek? Dotycne/mu budu vdecny az za hrob.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    PHRANKY: jj na kulturologii se nevede docházka ;) ..
    A_A
    A_A --- ---
    PHRANKY: dyž budeš chtít, zvládneš bez problému oboje bez přerušení...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PHRANKY: vzhledem k tomu, ze kombinovani studenti meli tentyz studijni plan...
    PHRANKY
    PHRANKY --- ---
    Je studium kulturologie casove narocny? Koukala jsem se na rozvrhy, ale z nich clovek nepozna, jestli tam musi chodit porad atd. Premyslim,ze bych si dala kulturologii k vychodoevropskym studiim, ale zas se mi nechce pak jednoho z toho v prubehu roku nechat.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    LUSY: kdesi hluboko jsou ulozeny informace pro uchazece http://www.kulturologie.cz/index.php?pid=1&rid=1&cid=134
    LUSY
    LUSY --- ---
    SIIMA: Tam jsem koukala ale příjde mi že tam téměř nic není :( Možná se na těch stránkách jen nevyznám ale příjde mi že tam jsou jen informace pro současný studenty... A samozřejmě názor studenta bývá občas dost odlišný od toho co o sobě škola píše :)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    LUSY: koukni se na kulturologie.cz
    LUSY
    LUSY --- ---
    DALIBOR: ty jo to by bylo super, určitě bych měla zájem :) a ještě jeden dotaz bych měla - nemáte nějaký tip na odbornou četbu - jaký typ knih se tam dá napsat (zda třeba i encyklopedie o divadle, filmu apod.) Díky moc :)
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    doma mi leží nějaký materiály na přijímačky, tak kdyby někdo chtěl, zapůjčím...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    kurzy podle me smysl nemaj. Nekomu jsem kdysi sepisovala nejaky rady, ale nevim, jestli to pomohlo... jako u vsech prijimacek (na humanitni obory zejmena) je dulezite mit nejak sesumirovane duvody, proc to chces studovat. Pak je dobre znat definici (nebo vice definic) kultury, byt schopen nejak inteligentne pohovorit o seznamu cetby a na test takovej vseobecnej kulturni prehled (jsou tam otazky snazsi i tezsi, treba otazky typu "vyberte radek, kde jsou pouze architekti" daji obcas zabrat, pokud zna clovek jenom nejobecnejsi jmena, nebo treba 'seradte udalosti po sobe' apod., je tam architektura, literatura, vytvarne umeni, film, divadlo, psychologie, sociologie... ale uz si to taky tolik nepamatuju)
    LUSY
    LUSY --- ---
    QUANTI: myslím že ten koho kulturologie laka to ví ;) Ale neporadila bys jak se na přijímačky připravit? Na co se kouknout, na co ptaj u pohovoru anebo jestli má smysl jít na přípravnej kurz co dělá Tutor? A taky už sem se tu ptala na výhody a nevýhody studia, uplatnění a taky náročnost... Tak kdyby se ti chtělo trochu rozepsat tak bych byla moc vděčná ;)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: myslim, ze jenom pet lidi neprijde, ale bylo by prima, kdyby jich prislo treba jenom tak sto :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: :D no dobre... ale zas aby k prijimackam neprislo 5 lidi, to by byla skoda :) ale chapu :)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: smarjaa, to nikde moc nerikej nahlas, at je prihlaseno co nejmin lidi a ja mam nejakou sanci.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    jinak kdyby nekdo nahodou potreboval - do 15. 7. se daji podavat prihlasky do noveho rocniku :)
    XUS
    XUS --- ---
    predstaveni se specielne velkym kulturologicko-socialne-antropologickym presahem
    XUS
    XUS --- ---
    XUS
    XUS --- ---
    vyhody - je to super!!!
    nevyhody - je to na hovno
    uplatneni - vsude a nikde
    narocnost - minimalni
    pripravny kurzy - myslim ze zbytecny, lze prijit na jakoukoliv prednasku..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam