• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MIGHT: a dneska na testu bylo jeste mnohem min lidi, ubyla jedna moznost odpovedi, takze byly jenom ctyri moznosti u kazdy otazky, a testovy otazky byly hodne stejny, jako minuly roky, tak myslim, ze k ustnim projde hodne lidi, pod 25 bodu to musely napsat jenom lidi, co se na to pred tim vubec nepodivaly.

MIGHT: no jeste moc nemluv, tak jasne to nevidim.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    VRATENKA: To vypadá na novou spolužačku co ... Nezapomen zdravit vyšší ročníky na chodbě ..
    ANTROPOLOGUS
    ANTROPOLOGUS --- ---
    kolik myslite ze postoupilo lidi? Ja si tu ustni porad nejak nedovedu dost dobre predstavit... To se me proste jenom zeptaj na neco z myho seznamu? Btw kolik v nem mate knih? Ja se snazim zuzit ho na co nejmin a nechavam tam jen to, o cem dokazu nejakou chvili mluvit :)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    42 :-) jenom to ted neposrat ve stredu, posledne jsem mela jen o tri body min a udelala jsem asi tak katastrofalni dojem, ze me stejne nevzali.
    ANTROPOLOGUS
    ANTROPOLOGUS --- ---
    Tak jak jste dopadli? vysledky uz jsou. Ja prolezl s uslintanejma 28 bodama... Pritom jsem cekal ze 1.kolo bude tezsi, ale nejak jsem to uplne zprasil...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: tak nejak jsem si to myslela. no to jsou nervy, to jsou nervy, asi se pujdu nalzit do vany, abych se zklidnila.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: jasny hele, hod se do klidu. Vetsi vyznam samozrejme maji body na vetsich oborech, kde se muzou dva podobne dobri kandidati u ustnich odlisit prave poctem bodu z pisemne a muze to byt rozdil v prijeti/neprijeti (i kdyz i tam ti daji vic, kdyz mysli, ze bys mela projit), takze proste hlavne nejak zapusobit na komisi. Ale i na kulturologii je komisi vic, takze obecne - cim vic bodu, tim lip, pokud min, nemusi to byt zadna traga...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: no... jako takhle, kdyz je nepresvedcis, asi te nevezmou, i kdybys mela od pisemnyho 50, kdyz te budou chtit vzit, adekvatne ti pridaj... ale vicemene samozrejme cim vic bodu z testu, tim lip...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    VRATENKA: nevim, jestli je to srozumitelny. jsem ted nejaka vypsychovana
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    jak moc velkej vyznam ma vubec vysledek testu u druhyho kola? ma to vubec nejakej vyznam? nebo davaj body jenom podle toho, jestli toho cloveka chtej vzit, nebo ne?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: no vidis, gratz :D bylo celkem jasny, ze ty prvni dva to nebudou, ja bych strilela a mozna strelila decko, nebo nevim, v tom stresu tezko rict :)))
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: omg, ja jsem to od boku strelila spravne, jeden bod k dobry, nekdy mam vazne vic stesti nez rozumu .-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: "...Gilles Deleuze s Félixem Guattarim, když mluví o rizomatickém smyslu literatury..."
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: no ja to nemuzu ani vygooglit :) ale bez nejakyho speku by to asi nebylo ono...
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    VRATENKA: Hehe, jasny:D Ja jen, jestli to nefunguje stejne jako u nas na skole - stahli jsem si seznam, vybrali literaturu za urcity pocet bodu, a to prinesli.. To mi dalo alespon predstavu o mnozstvi apod..
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: koncept rizomy, jako videla jsem tohle slovo porve v zivote, a koukam, ze nejsem sama :-D

AZTEC_MIA: predpokladam, ze kdyz Ti ho sestavi nekdo jinej, tak o tech knizkach asi nic moc vedet nebudes, teda pokud to nebude Tve dvojce, ktere cte uplne ty samy knizky, co Ty. Myslim, ze je velmi vyhodne sestavit si ho sama z knih, ktery si cetla. Mas nejakej lepsi napad? :-P
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Hee, muzu mit malej blbej dotaz:)?
    Ten seznam literatury,co se ma predlozit ve druhem kole, si mam sestavit sama?
    Diiiky!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: s konceptem ceho?
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    chjo, to ty vysledky nemuzou byt hned?? jsem desne netrpeliva!!! uaaaa
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    trebe jsem nevedela: S konceptem rizomy prisla kniha a) M. Foucaulta - L'archeologie du Savoir, b) C. Geertze - Interpretation of Cultures, c) G. Deleuze a F. Guattariho - A Thousands Plateaus, d) J. Derridy - Of Grammatology
    VIte to nekdo?
    MEADY
    MEADY --- ---
    LUSY: Já jsem si ted nějak kontrolovala odpovědi a vychází mi kolem 40 správně zodpovězených, z čehož jsem trochu mimo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam