• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KALHOTKA: tak nejak.

QUANTI: a to je pravda, nema cenu se setrit, at si jatra uzijou.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (a klidne radsi dvakrat ;))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: opit se clovek muze tak jako tak ;)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MIGHT: stejne se pujdu opit radeji, az mi to prijde pisemne :-)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    QUANTI: ok, ale i matějů to říkal, že prostě těch 70 bodů = přijat.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: uz jsem to nasla, pred dvema lety: 4. Přijat ke studiu je uchazeč, který dosáhl pořadí odpovídajícího předpokládanému počtu stanoveného k přijetí; nutnou, nikoliv postačující podmínkou pro přijetí je získání minimálně 70 bodů v celkovém součtu.
    a letos: 4. Přijat ke studiu je uchazeč, který splnil nezbytnou podmínku pro přijetí, tj. podle počtu dosažených bodů se umístil v pořadí odpovídajícím předem stanovenému předpokládanému počtu přijatých.

a nic se nehovori o hranici 70-ti bodu, takze proste prvnich tricet, a pokud bude slabej rocnik, tak ma clovek sanci se dostat i s 60 bodama, ale to je zatim ve hvezdach.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: mas pravdu, ted taky nevim jiste, jak to je...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: myslim, ze to pred dvema lety bylo tak, ze kdo mel 70 bodu a vic, tak uspesne vykonal prijmaci zkousku, ale jeste nemel zaruceno, ze ho vezmou, a pred dvema lety to tak nejak vyslo akorat kolem ted triceti lidi, tak vzali vsechny. Kdyby melo nad 70 bodu jenom 20 lidi, tak by vzali jenom je. to jsem aspon vyrozumela z toho prijmackovyho radu, nejaky univerzalni pravidlo pro FF. Ale mam takovy tuseni, ze od ty doby se to nejak zmenilo a ta hranice 70 bodu se zrusila, tak by se ta hranice mohla posunout smerem dolu, ale teda je to nejakej muj podivnej neoverenej dojem.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIGHT: prosimte, nezavadej a nehlasej tady neoverene veci... kolikrat mam rikat, ze ten limit je kazdej rok jinej, a letos se hlasilo znatelne min lidi, nez kdyz ses hlasil ty...

KALHOTKA: myslim ze jo...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MIGHT: no, jeste bych si nebyla uplne jista, treba bude mit tricet lidi lrpsi vysledek a na prijeti bude potreba 72 bodu, a ja se muzu jit klouzat. no a nebo se fakt naucit tu biblickou hebrejstinu :-)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    LAST: Budeš mě zvát každej tejden jednou do Ambiente ty šmejde!
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    VRATENKA: Já měl myslím 70 .. nebo 71 ... a to znamená = přijat(a) takže mě těší!
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    tak to probehlo uplne, jak jsem predpokladala, ze dvou tretin stejna komise, jako posledne, stejna mistnost, stejne fiasko... :-/
    mam 70, takze jestli me vezmou bude to s odrenejma usima. ale pocit jako stejne uplne hroznej.

a omlouvam se vsem, kdo byli u Soukupa po me (obzvlast Kalhotce, protoze tu jsem poznala :-)) asi jsem je trochu rozladila.
    LAST
    LAST --- ---
    Kazdopadne miht ma u me nejednu svacu
    LAST
    LAST --- ---
    Z pisemnyho sem mel 32 a do 80 uz sou to lehky pocty
    LAST
    LAST --- ---
    Zdravim, piste svy vysledky, jestli se nestydite. At si to pekne spocitame.
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    kulturologie
    MIGHT: A kolik mel... Z pisemneho?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIGHT: mels ji nechat nadeji :]
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    KALHOTKA: Hranice je 70 bodů - kamarád byl dneska taky, dostal 80 ! No nic jinak většinou na 69 se dá dostat do "neplaceného nulťáku" ..
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (nicmene, samozrejme, cim min lidi, tim vetsi sance, ze to bude stacit...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam