• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    MEADY: Thx... snad tech 69 postaci... musis se ted na me koukat jako na pitomce...s 92 =)
    MEADY
    MEADY --- ---
    YACHTBEAR: Z naší skupiny jsem šla čtvrtá. Slečna co šla první, vylezla asi po 5 minutách a hned utekla, kluk, co měl být po ní se nedostavil, typka přede mnou snad dohr. 69. Jinak nevím
    LAST
    LAST --- ---
    kdyby nekdo nevedel, tak tohle je holka co dostala 45b z pisemnyho, tudiz zdravte, klante se, podlejzejte
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    MEADY: A taky... nevis jak dopadli ostatni ? ,,,Ale hodne dobry no ;) congratulation
    LAST
    LAST --- ---
    :) zdravim te
    MEADY
    MEADY --- ---
    LAST: Jáchyme?
    LAST
    LAST --- ---
    meady neznas lenku mechtmanovou?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MEADY: notyblaho :))
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MEADY: tak to velka gratulace :-)
    MEADY
    MEADY --- ---
    YACHTBEAR: Tak to mám taky za sebou, byla jsem dnes v 306 s Matějů, nějakym rejpavym chlápkem a příjemnou mladou ženskou. Matějů i ta ženská(ptala se na odbornou) mi dali plnej počet, ten rejpavej, co se ptal na termíny typu kultura, kulturologie apod. 12 z 15...
    Dohromady 92 bodů.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    QUANTI: dík, snad to není předčasný jásání..
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SIIMA: momentalne ano, delala jsem neco jineho a zustala jsem tu viset :))
    SIIMA: vidis to :) gratz
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    YACHTBEAR: dík moc. uvidím, co děkan..
    netuším, rychle jsem mizela, už jsem měla být někde jinde.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    jinak komise byly určitě tři - jedna, o které jsem mluvila, druhá ve 306 asi s Matějů a třetí s Czumalem, Opletalovou.
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    SIIMA: Gratuluji :) ...A jak dopadli ostatni asi nevis vid?
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    Quanti, že Ty tady i spíš :))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    tak jsem šla k Soukupovi a drŽákovi jako první a mám dohromady 77.
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    KALHOTKA: No vcera vim o dvou lidech co dostali 70... A asi 10 co meli 40-67..... A jinak taky nevim no....
    Ale dnes byla asi jedna komise (myslim).... mela tam napsano asi 11 holek na dveřích.
    By to odpovidalo, ze by vzali 2 dny 33 a v patek tech 12 aby zbytek ucitelu mohl jet an chalupu....
    Ta Ortova je kazdopadne priserna zenska, skoda, ze sem nemel Soukupa. Nebo Mateju.... Proste ne tu dilinu..... :( :( :(
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    jsem ted v Celetne... Jak je tu ten zadarmo net.... Byl jsem se tam podivat, ten Mateju ze me musi bejt uz znicenej... Sem se ho ptal na to samy jako vcera ;)
    Ne... Rikal jsem mu, ze je to strasne dlouha doba,jestli nevi ty vysledky.... A on, ze ted to vse urcuje ustredi, striktne podle toho... poradi, ajk se kdo umistil...
    Ja debil, Czumalo se me zeptal na filozofii kulturalnich studii (knizky co jsem cetl)... Proste sem to okecaval, ale pritom mozna chtel slyset novoevolucionalismus a White.... Z ty literatury jsem dostal jen 12 z 20 ,,,A pak se me ptal jakej je rozdil v Manon Lescaut od Nezvala a Prevosta.... Coz taky moc nevim, ale okecal jsem to lip (myslim, ze je to de-facto stejny)...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIGHT: moc toho nevim, ale pry docela jo :/
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    QUANTI: jej... tak to se omlouvám za neadekvátní post, žel sem to nevěděl ... Je to nějaký hodně zlý ? ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam