• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    KALHOTKA: Ortová je kráva.
    Tak tam chod jako ja na sinologii posledni dva roky - na prednasky... Teda je pravda, ze me stejne nevzali =) ale byla to moje blbost, ze jsem neudelal I.kolo testu.
    De-facto me bylo jasne, co tam asi bude, ale po maturite jsem jen pil, kazdopadne cesty bozi jsou nevyzpytatelne a ja jsem na kulturologii :) Kde jsem mnohem radeji=)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LAST: prednasky jsou verejne ;)
    KATJA: jo to jo :) jsem s nim zrovna dneska telefonovala kvuli domluve na rigorozky, nejdriv se vydesil, ze by to chtelo jako co nejdriv, ale pak mu doslo, ze jsou stejne skoro cely pristi tyden statnice, tak ze to staci do pondelka :)
    KATJA
    KATJA --- ---
    no ta blondata hned na kraji, tesi me :)
    no ja myslim, ze mu to lito klidne bylo - on je takovej soucitnej ;)
    KATJA
    KATJA --- ---
    KALHOTKA: jee, tos byla ty, co ses nas na chodbe ptala na toho matejua? :)
    kazdopadne nezoufej, prijd se obcas na nejakou prednasku mrknout a zkus to za rok... ja to taky napoprvy nedala...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    LAST: ale na prednasky prece muze chodit kdokoliv, ne? na to nepotrebujes zadny specialni povoleni. problem muze nastat akorat u nejakych cviceni, nebo seminaru. kde je omezeny pocet posluchacu, ale tech zas tolik neni.
    LAST
    LAST --- ---
    ano, privilegiem vuci verejnosti je, ze ma pristup na prednasky, ktery ostatni nemaji. Jeho sance na prijeti v pristim roce je vysoka
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    a chapu ten nulty rocnik tak, ze clovek nema statut studenta, je teda uplny nic, jenom proste chodi na prednasky? nebo ma jeste nejaky privilegia oproti bezne nestudentske verejnosti?
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    tak jsem taky ofiko zpět. ale moc mě tam neuvidíte :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    XUS: treba Kuska by to mozna zvladnul...:]
    XUS
    XUS --- ---
    MIGHT: vzhledem k IT schopnostem nasi katedry mozna tak za deset let...
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    Ideální řešení by byla kniha návštěv na kulturologie.cz :D
    XUS
    XUS --- ---
    nebo pres nasi "vymakanou" verejnou knihu navstev na kult03.wz.cz :-D
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    QUANTI: awesome ... :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIGHT: na spoluzacich je i rocnik nad vama, mezirocnikovy info muzete vymenovat bud pres to vase vymakany forum, nebo tady ;)
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    MIGHT: Cau jsem uz... na spoluzacich - asi vasich... ;)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    YACHTBEAR: nechcete se připojit na nějaké již existující forum z důvodu jednoduššího přenosu informací meziročníkově? :)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Ze ja si na ten vas pseudoobor nedal taky prihlasku :)
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    Založil jsem spolužáky - http://www.spoluzaci.cz/684535 heslo mateju - kdyby nekdo nevedel ;)
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    KALHOTKA: Tak priste ;) co jsem slysel tak se na kulturologii docela dost lidi dostava az na 3. pokus ;)
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    Celkový výsledek: Přijat na základě přijímací zkoušky .....O la la :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam