• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: to je... musis jit podle sipek na modrou/zelenou poslucharnu a jde se tam tak, ze v prvnim patre slezes z hlavniho schodiste, jdes doprava a kolem jazykovych uceben dozadu a tam pak tim schodistem nahoru
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    VRATENKA: nebo, ze by to byl preklep a bylo to 318 a ne 138?
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MEADY: na spoluzacich, je ke stazeni http://www.spoluzaci.cz/documentScreen?classroomId=135712&folderId=0&classroomId=135712&orderBy=date a jsou tam i cisla uceben, ale i tak by me zajimalo, kde je treba ucebna 138? v Celetny? na Palachaci? kurna, to si to ma prvak vycucat z prstu?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MEADY: prosimte je to vsechno v jednom baraku, takze si to prectes na nastence :) z ty rozmazany mobilni fotky fakt nedolustim, co je 315 a co je 318 :) neboj :))
    MEADY
    MEADY --- ---
    QUANTI: Jsou prosimtebe na tom rozvrhu pro prváky i čísla učeben? Je hezký, že po slavnostnim zahájení následuje výuka, ale kam mám jít, to netušim:)
    LAST
    LAST --- ---
    ok, dobra zprava:)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LAST: nowai (leda by byla nejaka exkurze s Czumalem?)
    LAST
    LAST --- ---
    na UK je zvykem jezdit na seznamovaci tydeni kurz, poucte me prosim, jak je to v pripade kult.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    DALIBOR: jsem se byla právě zapsat do prvního ročníku! :))
    ...nechodila jsem na zkoušky, tak jsem musela skončit, pač už to systémově nešlo zařídit, abych takhle pokračovala. ale už jsem to tu předtím popisovala...
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    :) aha , ale tobe se to prece netyka, ne?
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    bakalářskej neasi
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    jakej novej systém?
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    Na to, že jsem mazák, tak mě to včera docela dostala - novej systém je docela podivnej...no ale půjde to snad...
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    VRATENKA: Ja bych to zas tak neresil... Se clovek casem vsecno asi dovi... ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    *fakulta je moloch, zase pisu rychlejs nez myslim :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: jo, na katedre se fakt znaji prakticky vsichni, urcite vyucujici, rocnik a castecne i mezirocniky (ja to mam extremnejsi, protoze jsem vlastne studovala pet rocniku ve trech letech, tak znam tech lidi trochu vic, mj. i soucasnou doktorandku Janu Valkovou, ale na pitkach, mikultasich a dalsich akcich se taky trochu seznamis), ale katedra je moloch :))
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: nj, prozivam ted asi kulturni sok, prechod z male rodinne htf, kde cloveka vsichni (i studijni) znaj osobne, na ff, kde me najednou uplne sesrotoval system, mi prijde trochu psycho. uz se docela tesim na vyuku, precejenom katedra sama o sobe je prijatelne mala.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: hele to je v tyhle chvili jedno, i kdyby nebylo, tohle je mezi katedrou a studijnim, a navic cokoli tohohle druhu budes stejne resit nejdriv v lednu, takze si dej oddech :) studijni je pravy trenink na realny zivot :)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: tak me je to v podstate jedno, jak to bude, nebo jestli je to jenom klicka pro studijni. jenom jsem takova trochu vyplasena z ty byrokracie, a po to vcerejsim setkani se studijnima referentkama by mi asi dalsi kontakt se studijnim v blizke dobe privodil minimalne koprivku, tak se nejak snazim domaknout, jestli je vse, jak ma byt.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: mozny je vsechno, ale nejspis jde o nejakou ochcavku studijniho ohledne poctu zkousek a zapoctu v tom kterem zkouskovem :)) nedelej si z toho hlavu a zkratka se zeptej, vsechno se dozvis vcas, jde zvladnout i deset zkousek o jednom zkouskovem, takze easy .)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    QUANTI: kdyby to bylo takhle, tak bych to chapala, ale prvak zacina zimnim semestrem a hned v zimnim semestru ma ve studijnim planu napsanou zkousku, prizemz v letnim predmet pokacuje vesele dal a dle studijniho planu ma byt zakoncen zapoctem, coz mi prijde uplne na hlavu.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VRATENKA: pro nas obor, poradava to mateju ve 318.

no nektere muzou zacinat v letnim a koncit v zimnim (takove byly nektere predmety na CJL), ale priznam se, ze s bakalarskym studijnim planem ti fakt neporadim. Musis se zeptat vyucujicich na prvni prednasce (nebo nektere z dalsich :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam