• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    omg, zacinam byt jako prvak dost nervozni.
    KATJA
    KATJA --- ---
    abych to osvetlila nez se vrati MIGHT a napise to i na tu nastenku...

* welcome party je ve ctvrtek v cafe ideal, cca od osmi. (ve ztratach to melo byt puvodne, ale uz tam ten vecer meli rezervaci, takze proto)
    * ted v nedeli je organizacni sraz starsich rocniku, take v idealu. prvakum vstup zakazan, ale ostatni rocniky a napady vitany!

snad je to ted trochu jasnejsi :)
    XUS
    XUS --- ---
    takze ctvrtek nebo nedele? ideal nebo krasny ztraty? dohromady ctyri ruzne kombinace a tim padem ctyri ruzne party.. schvalne ktera bude nejlepsi:-) nicmene s nejvetsi pravdepodobnosti 6. rocnik (cili nejvetsi mazaci, ktery mohou prvakum behem jejich iniciace predat nejvice zkusenosti) pujde ve ctvrtek do toho cafe ideal. tak je na vas jestli se pridate..
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    tady je to pěkná magořina. bude vůbec něajý sraz? :))
    MEADY
    MEADY --- ---
    QUANTI: Díky
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TAGI: v nedeli? tak lidi vy byste me zmatli, nakonec asi neprijdu nikdy nikam :]
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    btw: já myslel, že ve čtvrtek
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    TAGI: jsem chtěl vědět, jestli budou prváci absolvovat nějaký přijímací rituál
    TAGI
    TAGI --- ---
    DALIBOR: Přijď!
    V neděli v osm do Ideálu.
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    TAGI: a jakej je program?
    TAGI
    TAGI --- ---
    Info v záhlaví je dílo Gavlase, kterej se nechává ofoukávat přicházejícim podzimnim větrem na řeckejch plážích, protože tam nemaj koše jako na Baltu.
    Prostě musíte věřit mně, nic jiného nezbývá. Na nástěnce už jakýsi improvizovaný papír visí, dyžtak to rozhlašujte dál - hlavně ke staršim ročníkům by se to nemuselo dostat. Soukup přislíbil účast, těšte se prvačky, antropolog the second je šťastně zadaný (pokud ho z toho větru nezačne bolet hlava).
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    tak nějak :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MEADY: http://www.ff.cuni.cz/dok/org/formulare/

(kdyztak se zeptej svy studijni referentky, zejo)
    MEADY
    MEADY --- ---
    SIIMA: Jenže já ji tam nemůžu najít, v tom je problém...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    používá se univerzální žádost, která je ke stažení na webu fildy.
    MEADY
    MEADY --- ---
    Kde, prosimvás, najdu žádost o uznání předmětů z jiných fakult. A existuje nějaká rozumná osoba, která mi třeba poradí, o co má smysl žádat a o co ně? Třeba Butová, nebo jak se ta tajemnice(?) jmenuje...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    VETRNA_HURKA: hm, to jak jsem to nezkusila letos, tak to pro několik let - tak dva tři - padá.
    BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    Vetrna_hurka: ahoj, ahoj. :-)
    Mám prosbu, nemohl by někdo upravit info v záhlaví? Info o té uvítací party, člověk by to pak snadněji mohl postnout do ročníkové diskuse. :-) Teda pokud to opravdu není jen akce prváků a třeťáků. :o)
    VETRNA_HURKA
    VETRNA_HURKA --- ---
    BEATMAN:
    jee, ahoj :)
    VETRNA_HURKA
    VETRNA_HURKA --- ---
    SIIMA:
    :) myslela sem ITF..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam