• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    A_A
    A_A --- ---
    nevim, esi to už visí na nástěnce, ale 5.12 od18.00 mikultáš
    might dělal pozvánku, ale asi jí nemá hotovou, tak to dávám všem na vědomí rači s předstihem, aby bylo počítáno s tímto termínem.
    mělo by zo být ve škabetce, ale bližší info nechám na id might
    BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    Možná to sem tak docela nepatří, možná po vyřčení dotazu bych měl vypadnout ez studií, ale snažím se pomoct jedné kamarádce, tzn. pochopit foucaltovo řekněmefilosofické pojetí diskurzu, jak chápe diskurz a tak. Snažím se to pochopit četbou z přednášky Řád diskursu, leč marně. Nedaří se mi to pochopit. Pokud by někdo tušil, věděl,může mi prosím písnout do pošty? díky.
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    O.k. ;)
    A_A
    A_A --- ---
    YACHTBEAR: škoda že mi nefungoval net, pže bych jinak dorazila, so příště at to visí na nástěnce s předstihem§!!!
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    BEATMAN: To jsem rád, že se nepletu =)...
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    YACHTBEAR: Pokud ses mi představil jménem a tvrdil jsi, že jsem se potkali přd tím v Cafe ideal, tak nepleteš. :-)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    XUS: :) 85% match :)
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    BEATMAN: Poku se nepletu tak jsem ti gratuloval ;)
    BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    YACHTBEAR: aha??? to je vtipný. Proto včera setkání s jedním kulturologem? No dobrýý. :o) Já totiž včera ve ztrátách slavil dnešní 25. narozky. :o)
    XUS
    XUS --- ---
    Zucastnete se teto kulturni udalosti:

zde stránky festivalu

SIIMA
    SIIMA --- ---
    YACHTBEAR: už zas? .)) nestíhám, nemám prachy, mám už pogrom na Vinohradech - závěrečný večer sborové soutěže Praga Cantat, jestli to někomu něco říká...Kalhotka??
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    Jako všichni jste zvaný, se rozumí:)
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    Pááááárty..... zejtra 19.30 Krásný Ztráty... neco jako prvacka party, kde budou i nejaky ty tretaci a tak proste... ;)
    KATJA
    KATJA --- ---
    MIGHT: no ja bych sla rada... lapka, visco ;)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    KATJA: Pudem mrknout na strjdu kato ? :)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KATJA: jdem a urcite se pridej, je to normalne v zemedelskym muzeu, takze tam asi zadna omezena kapacita fakt nebude.
    MEADY
    MEADY --- ---
    KATJA: http://www.nzm.cz/aktualita.php?Id=253 Tady máš nějaký info. Sraz je nějak po 14:00 na katedře. A taky si myslím, že se můžeš přidat.
    A_A
    A_A --- ---
    KATJA: se může přidat kdokoliv kdo chce jít...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam