• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    LALAITHWEN: Co? :)
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    pridavam se k vam i kdyby jste nechteli, i kdyz s vama nemuzu chodit chlastat
    MEADY
    MEADY --- ---
    A_A: Díky, už jsme to vyřešili:) Je to až na příští semestr.
    A_A
    A_A --- ---
    MEADY: hele vůbec se nestresuj...
    tu práci můžeš/nemusíš odevzdat v tenhle termín. a co se týče obsahu, já psla něco vo egyptě myslil. jako neni to nic hroznýho, vybereš si kult. okruh, z něj civilizaci, kupř. Řecko...no a o tom se už dá napsat spoustu
    jinak, kdybys jooooo chtěla, mam v copmu, koukam, celý kulturologický koncepece...
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    LARK: Já si myslím... Že je to zajímavá otázka :) takovej hrdinozločinec to byl ,)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    LARK: Ja si pockam na film, podle toho si udelam nazor!! :D

MIGHTISKOX: FAIL
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    LARK: W00T?
    MEADY
    MEADY --- ---
    S ostatníma prvákama ted řešíme takovou ehm nesrovnalost. S Matějů jsme se tak nějak "domluvili," že o zápočtu u Boreckého nebudeme mluvit, že se uvidí, jak se situace vyvine. Ticho po pěšině, když tu http://kulturologie.cz/index.php?pid=1&rid=1&cid=280.
    Náš problém tkví v tom, že jsme a) Toynbeeho s Boreckym neprobírali b)dal nám rozpis témat, kde to vypadá, že jsme tento semestr měli dělat hru, imaginaci, komiku, atd. Ale nejspíš to asi je zadání pro nás, že? Tak se ptám ještě vás, než budu v pondělí uhánět Končelovou, co o tom ví...
    Mimoto je ted prý prof. Borecký v nemocnici, takže komunikace student-profesor aktuálně asi není možná.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    nemáte někdo v e-podobě zápisky na zkoušku Antropologie II ? ...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MIGHT: aha, dík.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SIIMA: je to v ISu když si dáš zapsat zkoušky vím jen 28.1.09
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    hoj, víte prosím termíny Soukupa Antropo II? dík moc.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    MEADY: žádnej problém snad , přijdeš na příští termín akorát ti zapíše známku v původním t.
    MEADY
    MEADY --- ---
    A ještě něco, jestli mi můžete poradit. Mám už třetí den horečky, pozítří mě čeká zkouška u Soukupa a už se nemůžu škrtnout. Naposledy říkal něco o tom, že kdyby jakejkoli problém, máme se s nim domluvit a můžeme přijít nějak individuálně. Tak mě napadlo mu napsat a požádat. Máte s tim nekdo zkušenosti?
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    QUANTI: lol hustě :) ...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MEADY: prožeň to Google Translatorem a trochu to uprav ;)
    MEADY
    MEADY --- ---
    MIGHT: Jasně. Děkuju
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    MEADY: spis abys tomu rozuměla muze se zeptat o cem to bylo ten preklad - ale jen obecne
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    MEADY: prostě to přelož narychlo, nečte to :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam