• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    AJSPEJS
    AJSPEJS --- ---
    tak nejnovejší info je, že je v pondělí 23.3. v 14:00 sraz s vedoucim katedry kulturologie doc. Matejuem kde to bude to se jeste nevi ale nejspis na sekretariatu normalne ve 3.patře u nastenky tak kdo neco chce poznamenavat a ptat se na informace tak at pekne nelení! budou se menit info co maj profesoři a co mame my (petice) a bude se delat celkovej koncept a pak už budem jen podepisovat skandovat a kdoví co a čekat nebo brečet nebo slavit )
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    ELIA: jj budte tam, bude tam strejda děkan tak at ukážeme, že nás to zajímá :)
    ELIA
    ELIA --- ---
    Takže vážení, zítra sraz před vchodem do Krystalu ve 14 hodin, půjde se na prohlídku!!!! A pro 4. ročník: Ortová tudíž odpadá!!! Pojďte se podívat, co se na nás chystá..
    XUS
    XUS --- ---
    v pondeli ma mit nekdo z prvaku schuzku s matejakem. kdo je v ty delegaci?
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    :o) jj
    XUS
    XUS --- ---
    me nejvic bavi ty smajlici :o)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MEADY: mně stačí, že s ním sdílím alma mater. To je fakt hajzl...
    MEADY
    MEADY --- ---
    Je mi až stydno, že s děkanem sdílím stejné příjmení.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    http://www.ukacko.cz/prechodne-reseni-uk-koupila-kus-veleslavinskeho-hotelu
    tady probíhá diskuze - pod lčánkem a kupodivu se jí účastní i Stehlík ":o)"
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    děkan se ohání tím, že na kulturologii a andragogice je nejmíň studentů dvouoboru...
    MEADY
    MEADY --- ---
    Ještě jsem se od té doby, co ofiko/neofiko víme o stěhování, nedostala do školy. Vzniká nějaká iniciativa, netušíte? Bych se určitě zapojila, myslím, že i další lidi z prváku, jenže nejsem moc ve středu dění. Máme třeba někoho z katedry ve studentskym senátu? To by možná pomohlo...
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    MIGHT: dal bych tam psychologii
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    PATRA: Byl sem na vernisáži, byl jsem docela překvapen - docela NEMILE - cca 10 fotek jakýchsi madon - kojících papuánek a 10 fotek domordých papuánců ... no nevím co víc k tomu dodat, umělecké instalace "sochy" vypadající jak obrovské hračky z kindervajíčka taky nenadchnou ... ani havel a první astronaut čínského původu na vernisáži to imho nezachrání, hezky jsme to probrali s jiřím včera - super že jsou nové galerie .. ale co do nich???!!!!
    XUS
    XUS --- ---
    OKULTENI BUDE LETOS 23.4. A MOZNA TO TEDY BUDE ROZLOUCENI S CELETNOU:-((
    V kazdem pripade, kdo nedostal emailovou vyzvu ohledne letosniho Okulteni - sesteho rocniku nejvetsi spolecne katedralni akce - a chce se aktivne spolupodilet vice nez jen navstevnik, napiste mi svoji adresu sem do posty a ja vam tu vyzvu poslu!
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    Především je nutný (nejlépe společně s pedagogy) vytvořit silné argumenty proč se nestěhovat...to, že to máme daleko není argument..
    A_A
    A_A --- ---
    dost sem nad tim přemýšlela, ale žádné výhody mi na mysl přepřišly. Jen samé proti proti proti.
    vzhledem k tomu, že z celetný trvá cesta na veleslavín půl hodiny, nedovedu si představit, jak budu kupř.za pět minut přestávky stíhat přejíždět z jazyků na přednášky...
    odstračit nás někam do pryč- působí to na mě jako chtěná/nechtěná likvidace katedry.

A PODLE MĚ TO SKORO VŮBEC NIKDO ZE STUDENTŮ NEVÍ!

myslíte, že by v pomohla petice + veřejně vyjádřený odpor, když už je tedy rozhodnuto???

PATRA
    PATRA --- ---
    Lukáš Rittstein, jeden z nejvýznamnějších českých sochařů a laureát Ceny Jindřicha Chalupeckého a malířka a fotografka Barbora Šlapetová v pondělí 9.3. v 18:00 v Centru současného umění DOX zahájí cyklus přednášek na téma Civilizace a přírodní národy. Výtvarníci osobně představí svůj výstavní projekt Manop, poslední první, inspirovaný jejich opakovanými cestami na Západní Papuu a setkáními s domorodými kmeny žijícími izolovaně v pralese.

Další přednášky z cyklu Civilizace a přírodní národy připomenou osobnosti významných českých cestovatelů 19. a 20. století (A. V. Frič, Emil Holub, Enrique Stanko Vráz, Richard Štorch a Bedřich Machulka) a zhodnotí jejich přínos. Se svými zkušenostmi seznámí posluchače etnolog Mnislav Zelený, který už čtyřicet let navštěvuje původní obyvatele amazonských pralesů. Kurátor Jiří Zemánek promluví o primitivismu v moderním umění, historička Markéta Křížová bude debatovat o důsledcích zámořských expanzí na americkém území, rozsáhlou fotografickou tvorbu umělce a cestovatele Eduarda Ingriše představí fotograf a pedagog Jaroslav Prokop, pojetí fotografie známých cestovatelů z počátku 20. století porovná historik fotografie Pavel Scheufler.

Výstava Manop, poslední první trvá do 17. 5.

Program přednášek http://doxprague.org/cs/news?33
    XUS
    XUS --- ---
    matujua chtel stehlik nahradit muzeologem, benes byl prosti zvoleni stehlika. plus prodekanka je z psychologie tak je to jasny...
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    Shazoom ten barák je fakt hnusnej, takhle si představuju univerzity na Sibiři
    BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    Nehledě na to, že na fildě je vdelku dost zrakově postienejchk, prostě slecp. tale pakárna předstaujfe, naprosto se přeučit trasu do školy, což v posledním ročníku vskutku nepotěší. Já vim, jsem naprostou minoritou, ale nemělo by se na to zapomínat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam