• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    XUS: hele ja se snazil, vzal jsem si rovnou dve, ale ty zasoby jsou sakra(!) velky, to by vystacilo pro celou FF
    XUS
    XUS --- ---
    ne ne, to sem nasel ve slovniku cizich slov:-D
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    XUS: ježiš, to slovo slyším poprvý - to máš ze školy?:))
    XUS
    XUS --- ---
    mozna by bylo dobry aby si tu karticku vzalo vic lidi, tim se konecne vypotrebovala jejich hodne velka zasoba a pak by katedra natiskla nejaky novy: bez toho "rizeni" a v plauzibilnejsi velikosti
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    SIIMA: díky, uz premyšlim kam si ji asi dam
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    končelová
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    MIGHT: a hele kdo mi vyda tu sexy karticku ktera se mi ani do penezenky nevejde?
    XUS
    XUS --- ---
    je z doby kdy zadny penezenky jeste nebyly..
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SIIMA: ona bohužel ani nepasuje do žádné peněženky :)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    hm, a já ji asi ztratila...ale ona se stejně vydává jen na rok, ne? nebo už jsi ji nepamatuju...už jsem ji pár let neviděla ;-)
    XUS
    XUS --- ---
    jo to je hodne sexy komousska karticka.. hlavne to "rizeni kultury" z toho jde respekt
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    MEADY: jj tam to jde, v knihovní galerii se mi to daří
    MEADY
    MEADY --- ---
    MIGHT: Už se mi podařily i Galerie hl. města Prahy za 5 Kč, jakožto student VŠ s uměleckým zaměřením. Fajn.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    MEADY: hele dá se to různě ukecat, když máš tu sexy kartičku "student oboru teorie a řízení kultury" ... Do staváku a národního, ale určitě - když nepřijdou diváci tak chvilku před představením můžeš zaplnit prázdný místa.
    XUS
    XUS --- ---
    MEADY
    MEADY --- ---
    V jakých kulturních institucích máme volný vstup jakožto studenti kulturologie? Vím zatím jen o Disku.
    XUS
    XUS --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LALAITHWEN: hehe, pěknej výraz s etnocentrickejma čurákama :)))
    MAFO
    MAFO --- ---
    LALAITHWEN: hm...
    diky moc za info!

(jestli je SWPS teda http://www.swps.pl, tak) uz na to koukam...

ja pred casem poctive googloval, pravda jen po univerzitach, a nabyl jsem dojmu, ze kulturoznawstwo je spis jako kulturologie, tedy snazi se "sprecyzować pojęcie kultury w ramach jednolitej teorii" (slovy polske wiki), coz mi prislo v protikladu k obvyklym vymezeni cultural studie (ktery se pri vysloveni "jednolitej teorii" osypou nebo zautoci ;-)

ale jsem celkem rad, pokud jsem se mylil ;-)
    takze diky za info, projdu si to nekdy znovu...
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    MAFO: Z vlastni zkusenosti muzu mluvit jen za SWPS, ktery sama studuju. Jinak podle studijnich programu bych se fakt nedivala, spis bych procitala fora a nazory studentu, on totiz program nebo predmety muzou vypadat stejne, nebo podobne, ale jde o to, co se na nem (na nich) uci. Treba u nas na predmetu o toposech ethosech a podobnejch srackach bych fakt necekala ze to profesor dokaze skloubit s nejakejma Lvama Manovichema a ehjle. Quanti ma pravdu, ze si UP musi delat reklamu, ale podle me je je pekne debilni ze sebe delat etnocentricky curaky, zvlast kdyz jim jde o ty slavny 'kulturalni studia'.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam