• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Pokud máte někdo sílu vysvětlit v kostce o čem je Law of Attraction a Law of deliberate intent prosím udělejte to pro Clavena někdo. :-)
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    CLAVEN: Viděl jsi alespoň WTB? pokud ne, tak máš možnost zítra na ESOTERICE v Praze:-)
    Nejde to shrnout pár větami, ale je to jedna z úplně základních myšlenek New Age! Naprosto nezbytná pro proniknutí do NA představ a tomu, čemu zastánci věří.

    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ECLECTICA:
    ruzne.to je na dyl a nechce se me tak moc rozepisovat.muze to mit ruznou hloubku a podobu-je to individualni.nekdy muzes byt tou entitou ovladana,nekdy to jsou chvilkove ulety mimo,nepritomne oci-to je ale moc povrchni-fakt ti to tady nejak rozumne neshrnu,aniz by to nebylo uplne primitvni-promin
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    CLAVEN: o rybaření vůbec nic nevím, za to o kartách něco ano:-) Karty ti věci jakoby odhalují, oni ti neradí, nenařizují, pouze ukazují tendence, to mluvím o Tarotech.
    Oracle cards fungují trochu jinak a záleží na tom, na co jsou zaměřené.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FORINTI: Sorry, nemám čas na 40-minútovú videoprezentáciu, môžeš mi to nejak výstižne zhrnúť?
    LALINA
    LALINA --- ---
    FORINTI: podle zakona pritazlivosti..
    aneb: podle síly myslenky
    aneb:jak jsi uveril, tak se stane

    a jsme u vedomeho rizení a ovlivnovani svyho zivota, o tom bejt mistrem sam sobe a vest svuj zivot v tech nejlepsích moznostech, ktere jsou zrovna k dispozici. .-))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    CLAVEN: oki ještě jednou LAW OF ATTRACTION
    http://www.abraham-hicks.com/YouTubeLOA.php
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FORINTI: Ok, dajme tomu.
    Ako sa však potom z hľadiska rozjímania nad alternatívami budúcnosti líši vykladanie kariet a napríklad rybárenie na mušku?

    A ešte jednej veci nerozumiem: když budeš věřit, že věci dopadnou podle scenáře A a nebudeš si připouštět, pro tebe nepříjemný scénář B. Budeš se ve svých představách věnovat tomu, jak to bude skvělé když to bude podle scénáře A. Máš větší naději, podle zákona přitažlivosti, že se tak stane.

    Akého zákona príťažlivosti? O tomto zákone som ešte nepočul, nájdem niekde jeho definíciu?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    CLAVEN:
    to je zjednoduseni?
    trochu se do toho vpletu,karty me muzou poslouzit dobre jako zrcadlo a jelikoz budoucnost vychazi z pritomnosti,mohou mi nabidnout moznosti budoucnosti.na me je ale,jak se rozhodnu,kam nasmeruji svou pozornost,cemu venuji svou energii a diky tomu vytvorit svou realitu.tj vuziji pozitivne tohoto zrcadla ke svymu rustu.to je neco jinyho nez:budete mit tri deti,manzel se k vam vrati a vse se v dobre obrati;)
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    CLAVEN: když budeš věřit, že věci dopadnou podle scenáře A a nebudeš si připouštět, pro tebe nepříjemný scénář B. Budeš se ve svých představách věnovat tomu, jak to bude skvělé když to bude podle scénáře A. Máš větší naději, podle zákona přitažlivosti, že se tak stane.

    Ale to se teď nevyjadřuji ke kartám. Karty nejsou o autosugesci, ukazují i pro tebe nepříjemné věci, je ale samozřejmě na tobě jak výpověď interpetuješ a jak se zařídíš!
    Z tohoto pohledu je vykládání pro druhé snazší, než vykládání pro sebe
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    RANGDROL: ja nevim, u me zadne entity nebydli. jak se vlasnte takove spolubydleni pozna?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ECLECTICA:
    nekdy nekterý veci muzou vypadat silene.ale porad bych dal radci prednost dupani a huhu,než mit zabydlený entity v podkroví:)))
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FORINTI: Inými slovami, autosugescia?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Znala jsem v Brne jednoho pana inzenyra, ktery se taky rad uzemnoval. Dupal a delal pritom "hu, hu, hu". Priznam, ze jsem byla zbabela a pote, co jsem tohle videla, jsem se s nim uz odmitala setkat.
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    CLAVEN: to není přesné, nenazvala bych to jako "předvídání budoucnosti". Poskytnou ti vhled do situace, ve které se zrovna aktuálně nacházíš - když z nějakého důvodu nedokážeš vidět všechny skutečnosti, které z dané situace vyplývají a učinit rozhodnutí. Nebo je nechceš vidět.
    Co se týče budoucího dění, karty naznačují tendence která ta která záležitost může mít pokud si zvolíš cestu A,B,C...atd.
    Avšak musíš si být vědom toho, že tyhle tendence jakoby do budoucna se ale vztahují k přítomnosti (jsou jimi ovlivňované) ve které se ptáš, protože v tu chvíli zaujímáš k situaci nějaký postoj a dle zákonu přitažlivosti pracuješ na tom, aby se situace TAK uskutečnila.
    Jakmile učiníš rozhodnutí, odlišné od okamžiku kdy ses dotazoval (a tvé vnitřní naladění bylo jiné) budou i tendence do budoucna, jež budou ukazovat karty jiné.

    Tomu věřím já. Pouze můj názor
    LALINA
    LALINA --- ---
    RANGDROL: jo, zajima...uzemnovani neni nikdy dost:-)))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---

    LALINA: myslim,ze asi pres 20 let.ma vyhlasenou lecitelskou skolu BBSH.v cestine od ni vysli knihy Ruce světla a Zjeveni světla.
    uzemneni je v jeji výuce jeden ze zakladnich kamenu.v podstate to vychazi z bioenergetiky,coreenergetiky+vyšší smysl.vnímání,hands on healing atd.
    klasické metody uzemnovani z bionergetiky-v podstate jednoduchý fyz.cvičení a potom uzemnovani z hara-je toho vic,kdybyte to kor zajimalo-tak posta;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FORINTI: No, myslel som tým skôr to, či ti teda karty pomáhajú neomylne prekonávať úskalia života, keď ti teda tak fungujú. Odpútaj sa od tej časti otázky s lotériou.
    Teda - píšeš, že ti vykladanie kariet umožňuje predvídať budúce udalosti. Takže odkedy ich vykladáš, je tvoj život výrazne šťastnejší?
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LALINA:
    RANGDROL: třeba se v nich ta entita rozhodne natrvalo zabydlet a udělat si z těla ubohé chanellerky-chanellera hlásnou troubu. Nevím, škoda že tady nikdo nemá s chanellingem osobní, dlouhodobější zkušenost. Pokud ano pochlubte se:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    RANGDROL: a?...jak dlouho to dela, jak se uzemnuje... muzu bejt trochu zvedava?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam