• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Důvod vymazání:
    "The original version of the DVD features many lifestyle gurus, including Jack Canfield, author of Chicken Soup For The Soul, but Esther Hicks was a central source of the film's inspiration, as well as its narrator and star. The main thrust of The Secret was the Law of Attraction, which Mrs Hicks had described in some detail to Byrne, on camera, during an Abraham cruise in 2005.

    After sensing grave vibrational imbalances between themselves and Rhonda Byrne, mainly in the areas of money and intellectual property rights, the Hicks demanded to be removed from the film. The Secret, which had already earned the American couple $500,000, representing their 10 per-cent-cut of DVD sales, was reissued last October, with Esther edited out. The second version is even more disjointed than the first; watching it is a bit like sitting through 90 minutes of Channel 4 daytime advertising. Esther and Jerry, meanwhile, have released their own highly successful DVD, The Secret Behind The Secret, starred on a special three-part edition of Oprah Winfrey's radio show, and seen a huge increase in the popularity of their Abraham movement."
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Tady je část, která byla vymazána z filmu THE SECRET, existují 2 verze.
    http://www.youtube.com/watch?v=D4zWBHFCmXM&feature=related
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    FORINTI: no ja mam dojem ze duchovno je velmi vyrazne o soucitu, lasce pripravonosti plnit povinnosti, ktere si kdo nadrobil + navic byt vstricny k pratelum i nepratelum
    Rodic, ktery obere sve deti o moznost vyrust v harmonicke rodine, a tim je velmi hluboce poznamena, ma hodne co dohanet na lidske urovni, natoz na duchovni.
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LALINA: souhlasím, taky mi přijde trochu divná argumentace typu: žili byli dva a žena byla spirituálnější než její manžel, nestarala se o děti, nestarala se o něho....pořád si jen stěžovala a tak se rozvedli....a to je špatné.
    Ehhh???? ano? vážně? asi jak pro koho
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    RANGDROL: To je dobrý:-) tedy alespoň ten začátek:-))) To je skoro na nástěnku:-), ale bylo by to proti pravidlu tolerance, takže sorry:-)
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    ATOMINATOR: protoze "so mnou ou ou nikdy nezostarnes" :) a navic v neighborhood ghetto stylu ;))
    </ot>
    LALINA
    LALINA --- ---
    já bych se přikláněla k tomu, aby se tady neodsuzovali celé systémy nebo směry podle nejakých konkretních príkladů nebo stylem "jedna pani povidala"
    Jak jiste víte, mnoho lidí, kteří byli včera "mistry"..jsou dnes mrtví nebo zničení... neznámí...proste out... . to , ze jiné dnes zrovna potkavame v hodine jejich slávy, nic neznamena...
    a stejne tak obrácne, pokud dnes vidíme lidi "male", zoufalé nebo (podle nas) chybující... vysinuté a podobně mimo... mozna zrovna prozivaji katarzi, která jim práve otevírá dveře dál... kdo jste ty stavy a etapy už zazili, víte, o cem mluvim.
    Je posetilé soudit lidi (natozpak smery a cesty) tak povrchově a v krátkých casových úsecích par let. Nikdy nevíte, jakejma ucebnima ukolama, fázema, zkouskama je nutno projít vasim bližním... je trapné snazit se je hodnotit a posuzovat podle nejakych osobnich nebo povsechných meritek. Jak psal Rangdrol..vsechno je absolutne individuální...
    Krome toho: neučil snad JK nebo Buddha, že pro lidi, kterí se chteji opravdu nekam dostat (trebas i bolestne prokousat) je potrebné opustit rodinu, zenu, matku...?
    nebo to musi platit vyhradne jenom pro muze? ti mohou kvuli svoji ceste opoustet (at doslova, nebo prenesene) svoje rodiny, ale ženy nemuzou?

    btw: mam jednu zanmou a ta vyprávela, jak se vymanila z nemoci a nezdravejch vztahu a zacala novej zivot a zacala se zajimat o svet okolo... o "duchovno" apod...
    a jak jednou ji napadlo, ze vlastne nezna takovy to echt zlo, takovej ten opravdu negativni princip...
    a vyprávela, jak se zanedlouho dostala s kamaradkama k jednomu panovi, který zde byl taky již zmíněn a tam to poznala.... popisovala barvite, jak to na ni pusobilo... a jak se z toho docela tezko dostavala ven..ale jelikoz ji to nezabilo :-) tak ji to posililo..obohatilo a ona uz zna chut absolutni negace...uz ji může napříště zavetřit a vyhnout se .-)
    a ted mi reknete, jak by to mohla poznat a zažít, kdyby takoví lidé taky mezi nama nebyli, no? ;-)))
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    RANGDROL: ano muze byt, ale tech lidi je velmi male procento. S temi automaticky se volicimi nastroji ale moc nesouhlasim :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    KAILASH: sanctas simplicitas
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    TADEAS: Proč zrovna Michaela Paštěková? :DD
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    http://video.google.com/videoplay?docid=-686108267122535204&q=ZEITGEIST,+czech&total=3&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1
    trochu konspirce;)
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    KALIPH: a co v tobě vyvolalo ten pocit? Tohle mi moc neřekne, jenom: "hrůza"
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    FORINTI: hrůza.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FORINTI: ja jsem si ho pustil,ale nějak mě to hodně neoslovilo
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    zajímalo by mne jestli jste si někdo pustil ten odkaz co jsem posílala amohl se k němu nějak vyjádřit.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    KAILASH: hrozně to zjednodušuješ-znám lidi,co se věnovali podobným věcem atd.....
    je to o jednotlivcích,ne o tom,jestli je někdo budhistou,křesťanem nebo něčím jiným.jde o autenticitu,která vychází zevnitř,o opravdové hledání a práci na sobě,potom je celkem jedno,jaký nástroje si zvolíš,dokonce si troufám říct,že se volí tak něják automaticky..
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    KAILASH: zřejmě prostě chápeš NA jinak než já.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    já tam raději nechodím,ještěbych se rozčílil:)))))
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    FORINTI: spravneji to pochopila Lalina - az na to presunuti se ke sporaku. Jednak v tom neni otazka ze bych mel citit nejakou duchovni veleprevahu. Obcas mam i trochu soucitu abych lidi varoval pred cestami ktere jsou slepe a venovat se jim je ztrata casu.
    To krestanstvi jsem zminil jen jako autentickou metodu, stejne tak muzes byt buddhistkou nebo delat samanismus a bude to vice autenticke a prinosnejsi nez NA. Rovnez treba nejaky aktivni zajem o umeni nebo sport dava vice.....

    Neber to jako utok na neco, ale jen dlouholete zkusenosti s temi co se podobnym vecem venovali. Vetsinou pravy zajem o duchovno tam nebyl a zustali z nich povercive baby.
    Jedna znama se porad citila moc duchovni oproti manzelovi, ten se jen venoval detem. Tak dlouho se snazila byt duchovni, az po vice letech se s ni manzel rozvedl a ani deti s ni nechteli zustat - asi citili ze jejich matka nema k nikomu v rodine laskyplny vztah jen k sobe a svym iluzim.

    LALINA
    LALINA --- ---
    hosanna! :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam