RANGDROL: :-)))))
jojo, to je skvelé umění .-))
btw: nemluvila jsem o nadhledu v těch srackoznich situacích...tam clovek na takovy veci nema ani pomysleni... teda ja, at mluvim jen za sebe,, kazdej to muze mit jinak...
kdysi jsem si myslela, ze lidi kdyz se probouzeji v narkozy, tak to prozivaji vsichni stejne.. a po letech jsem o tom s nekym mluvila a ukazalo se, ze vubec ne, ze to kazdej vnima jinak... takze ja se rozhodne neodvazuju delat nejaky vseobecny zavery ohledne toho, jak který individuum co vnima a cejti...
jak rikala Aclectica: to, cemu lidi uveri, to je jejich pravda a podle ni se jim děje život... co je cely...
zaroven ale tu fungujou ty zakony, ktrerý ten jejich zivot můžou více nebo méně, nekdy uplne pravratne zmenit...
je to jako se skolsky znamejma fyzikalnima zakonama prírody... to je prosté nastavení systému... v jeho ramci, v jeho "uzivatelském prostredí" si muzeme delat , co chceme, ale je fakt, ze kdyz budu chtít lítat a skocím ze skály, tak zákon gravitace, který je systémově nadřazenej mýmu osobnímu individuálnímu přesvědčení způsobí, že spadnu dolů a zabiju se...