KAILASH: NOJO jenže se nic nestalo tobě! chápeš.?...ty sis řekl, what?
Ale ten člověk se změnil, akorát že tys to nepobral:-)
Dám vám krutodrsnej příklad, pozorně sledujte, pročež nic podobného ode mně už neuslyšíte:-))
"Není pochyb o tom, že prvotní církev a patrně i někteří apoštolové věřili, že království boží a Kristus sám přijdou zevně a že se toho dožijí. Jelikož se tak dodnes ani za téměř 2000 let nestalo, je z toho pohled možný jen jediný závěr. Ježíš jasně a jednoznačně říká: "Království není z tohoto světa, království nebeské je ve vás."
TZN: žádný velký příchod někoho AHOJ JÁ JSEM JEŽÍŠ II. up-graded version a teď poslouchej co ti řeknu.
Ta změna se podle mě týká onoho probuzení a zjištění že člověk není jen fyzická schránka ale také non-fyzická entita která je přímo spojená s tzv. ZDROJEM, BOHEM atd. Prostě tvé vibrační pole, které dosahuje až ke zdroji. Jseš to ty, kdo tvoří svůj svět a život. A to tak, že si prostě přeješ aby se určité věci udály ( a protože to co si skutečně přeješ a chceš vychází z toho KDO JSI, tedy naplňuje tě to) je zde okamžitá odpoveď.
Podle Esther Hicks ta odpoveď od zdroje je dokonce rychlejší než světlo. Okamžitá avšak velice záleží na tvé tzv. "přijímacím módu" TEDY zda dovolíš aby se ta věc projevila v realitě. A to záleží na emocích, na pozitivním naladění.....dokonce tahle přjímací fáze je nesnadněji dosažitelná pokud si věci přeješ POUZE Z DŮVODU JELIKOŽ TI TO PROSTĚ DĚLÁ RADOST.
Pardon tohle je trochu jednoduše řečeno a bude zde 1000 výhrad, ale je to první nastínění z mé strany.