• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    DANKLAR:
    co je cílem tvé snahy v tomhle aud?chces aby te ostatní přesvědčil,že existuje něco víc než materiální koncept světa,nebo chces ostatním ukázat svou pravdu,nebo něco jiného?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    DANKLAR: hh. tvrdis to tu lidem kteri to vidi... takze nas klidne muzes povazovat za lidi s poruchou zraku a vlastni klasifikaci symptomu teto poruchy :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    RANGDROL: dik. no rekl bych ze to zvenku vypada indigove :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    MORPHLER: tuplem barvy neceho, co neexistuje
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    FORINTI: zrovna tyto knihy jsem necetl, neco jineho o aure uz davneji... povazuji aurickou typologii zalozenou na konretnich barvach za trochu divnou, pac kazdy trochu jinak vnima barvy.. tuplem barvy neceho, co je pro vetsinu lidi pruhledne a bezbarve...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FORINTI: takhle je o z mých zkušeností a znalostí s aurou,pretahl jsem to z aud. o aure.která z tech vrstev by podle tebe mohla byt ta,o které píšeš?

    aura ma 7 vrstev-stejne jako je 7 caker a 1 vrstva je tvorena modrými liniemi-je to tzv.eterické tělo a drzi pohromade svym způsobem(neber me doslovne;))fyz.telo,je to jeho matrice a z teto vrstvy vyčteš parvě stav třeba fyz.těla,potom je 2.vrstva-ta je tvorena barevnými obláčky-emocemi-je to emocionální tělo-zde můžeš vyčíst momentální emoční rozpoložení dané osoby,akorát se to mění hrozně moc rychle,můžeš ale třeba vidět dlouhodobé stagnující mraky v určitých oblastech a vyšším vnímáním,nebo jednoduše podle tho,v které oblasti ten mrak je ,mu dát význam.potom je třetí vrstva-mentální pole člověk a ta je tvořena ze žlutých linek světla-jsou zde uloženy mentální koncepty a lineární myšlení.tohle tělo bývá u hodně lidí hodně rozvinuté.4.vrstva,tj.astrální je složená taky z barevných obláčků plus je zde růžová barva lásky,táto vrstva je spojovatelem mezi světy,můžeš zde vidět události z min.životů-např.v podobě předmětů,které jsou uložené právě v této vrstvě,5.vrstva vypadá jako negativ,je to vrstva,kde jsou uloženy otisky nižších vrstev,je obrácenou předlohou pro 2.vrstvu a léčitel s určitými schopnostmi zde může provádět tzv.spirituální chirurgii-můžeš zde vyměnit předlohu např.nějákého orgánu a tím mu pomoci k uzdravení ve fyz.těle,dáe máme 6.vrstvu-tzv.nebeské tělo-je to em.úroveň spirituálnho plánu,úroveň,kde můžeš např,zažívat propojení s celým vesmírem a univerzální lásku-vypadá jako paprsky různých barev,7 úroven-tzv.keterická předloha je tvořena paprsky zlatého světla-je to mentální úroveň spirit.plánu a seš zde ve spojeni s bohem,má taky co do čínění s centrálním páteřním kanálem-šušumnou
    takže při pozorování aury záleží na kterou úroveň se zaměříš a co chceš vlastně pozorovat,důležitý je při tom uzemění,aby si skutečně pozoroval a neprojektoval svý představy;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MORPHLER: asi tomu pojmenování spíš,skusím popsat nejak zjednodusene svůj zivot a činnosti:
    věnuju se energetickému léčení,rozvíjím vyšší smyslové vnímání,venuji se spirituálním praxím,mám rád život a zemi,miluju vyrovnávání protikladů a spojování nespojitelných lidí a názorů,ve všech oblastech svýho života vidím příležitost k osobímu rozvoji,mám rád "duchovn"věci stejně jako ty nejpřízemější a rád bourám lidem koncepty o "duchovnu;)))
    jenze ja tak ziju,jsem v tom-takze me to neprijde nicim zvlastni,mozna z venku to muze vypadat indigove:)))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    MORPHLER: Nečetl jsi náhodou knížku od Barbary Bowers JAKOU BARVU MÁ TVÁ AURA? a navazující knihu od její žačky Pamely Oslie BARVY AURY? nebo teď si vůbec nevzpomenu na ten název.
    Je to velmi krásně popsaná a rozpracovaná studie aurocké typologie s tím, že člověk díky své základní životní barvě (nebo dvěma, někdy i třem), má jisté specifické vlastnosti.
    Nejde o aurické barvy které jsou dále od těla a které se mění podle nálady, zdravotního stavu apod.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    RANGDROL: mozna spekrem RNA :)
    (tohle zduvodneni toho pojemnovani jsem videl prvne (bylo to v jednom z tech clanku tu odkazanych) a zajimalo by me co je na nem pravdy)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    RANGDROL: branis tomu pojmenovani nebo popiras pritomnost takoveho fenomenu u tebe? take se pridavam k otazce jak se to u tebe projevuje a prisadim si vlastni- jaky z toho mas pocit, jak si to vysvetlujes?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FORINTI: to ja právě nevím,čím jsem indigový:)
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    RANGDROL: a čím se vyznačuješ? (O indigových dětěch jsem toho četla hromadu, takže úvod vynech:-))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MORPHLER:
    hodne lidí to tvrdí o mě,ale ja se tomu bráním zuby nechty;)))
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MORPHLER: tim "ma k tomu nekdo neco" jsem nemyslel dalsi clanky ci odkazy, ale spise osobni zkusenosti a tak...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    ad. Indigove deti.. ma k tomu nekdo neco? znate nekoho osobne? (ja bych jednoho mel, zivi se jasnovidectvim...)
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    MORPHLER: jop souhlasím
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    FORINTI: jenze tohle se da vysvetlis i bez vesmiru- na to staci podvedomi (to si rekne ze chces pauzu, oslabi imunitni system a je to..)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    DARUMA: no souhlasim ze slozka telesna je taky dulezita. obzvlaste kdyz uz nemoc propukne. ovsem konretne rymu si s pomoci leku vylecis za zhruba 5 dnu, bez nich ryma trva zhruba 5 dnu... hmm... no dobre, s leky nemas ucpany nos... :) .. na chripku uz musis asi byt trochu jogin :)
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    MORPHLER: Jo. V podstatě souhlas. Psychický stav a immunita spolu velice úzce souvisí.
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Třeba to funguje takhle: Pracuješ jako magor, a už jsi z toho opravdu unavenej. Dal bys všechno za pár dní volna, alespoň pár dní. JÁ CHCI PAUZU, imunitní sysstém je taky unavenej.
    Kolega vedle prská, kýchá a tak. Hmmmm řekne si vesmír, on chce pauzu, tak mu dáme pauze:-) A navštíví tě chřipka:-)))
    Třeba
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam