• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    RANGDROL: díky za info:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MORPHLER: takový lidi jsou potreba, Morphe...jako nadech a výdech...zijeme v dualite a kdyby tu nebyli, (tady v klubu klidne staci jeden dva tri kousky:-)) mohl bys podlehnout dojmu, že "tam venku" už vlastne všichni vidí a vědí...což ješte není pravda a my se toho ani nedozijem .-)) tak se otužuj .-))))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    ECLECTICA: je to zajímavé. Člověk si o sobě uvědomí některé věci, nad kterými se dříve nezamýšlel. Nehledě na to, že mu to může pomoci při nasměrování na správnou životní dráhu, pokud ještě pořád tápe. B.Bowers dělala několikaletý výzkum, kdy právě zjišťovala která barva tíhne k jakým typům povolání. Z tohoto hlediska to pro mě bylo zajímavé.
    Protože jsem měla životní krizi....tedy co se týče mé pracovní dráhy:-)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FORINTI:
    ty barvy,které i popsala jsou v podstatě barvy čaker,které se dají vnímat na druhé úrovni en.pole-to je emocionální úroveň,je asi 3-8cm od fyz.těla,a kromě 7 čaker,které se zde dají vidět v barvách(pokud jsou fungující a zdravé;)červená,oranžová,žlutá,trávově:)zelená,světle modrá/tyrkisová,indigo,sněhově bílá
    a potom jsou zde obláčky různých barev a hustoty s různým emočním nábojem,které se v této vrstvě pohybují a na některých místech stagnují.možná to,o čem píše ta paní je,že v této vrstvě převládají kvality jedné z čaker,což potom odpovídá určitým tendencím v životě,ale nevím...;)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    DANKLAR: :) v cem presne spatrujes to nebezpeci?
    LALINA
    LALINA --- ---
    ECLECTICA: ptá se žena, která je živa poznáváním .-)))))))
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    MORPHLER: Přiznám se, jsem docela v šoku z toho, co se tady píše, chvílema znovu zkoumám, zda je to myšleno jako nevtipný vtip a pak zjišťuji, že to myslíte vážně. Pokud by takhle přemýšlelo víc lidí, mohl by to být docela problém, tím chci říct, že vidím určité nebezpečí v tom, co zde tvrdíte. A považuji vás ne za lidi s poruchou zraku, ale myšlení. Co takhle zkusit odbornou pomoc? Třeba ty přeludy zmizí...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    FORINTI: a k cemu ti takove poznani je?
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    MORPHLER: Já auru nevidím, takže nemůžu říci. Poté co jsem obě knihy důkladně prozkoumala, a fakt jsem se k nim několikrát vracela, jsem zjistila že moje barva aury je Modrá/Fialová. Podle této typologie
    Indigo nejsem:-))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    RANGDROL: Tak Barbara Bowers mluví o barvě aury, které je nejblíže tělu. A ze které vyplývá spoustu tvých osobnostních charakteristik, všetně způsobu myšlení, kupříkladu:-)
    Rozlišuje tyhle barvy: Červená, Oranžová, Žlutá, Magenta, Tělesně zlatá, Emocionálně zlatá, Mentálně zlatá, Milující zlatá, Zelená, Modrá, Levandulová, Krystalová a Indigová
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    DANKLAR: tak nejak jsem doufal, ze uz diskuze typu ja nejsem, to neni, oni nejsou a nikdo neni uz skoncila... skoda ze ne no..
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    DANKLAR:
    co je cílem tvé snahy v tomhle aud?chces aby te ostatní přesvědčil,že existuje něco víc než materiální koncept světa,nebo chces ostatním ukázat svou pravdu,nebo něco jiného?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    DANKLAR: hh. tvrdis to tu lidem kteri to vidi... takze nas klidne muzes povazovat za lidi s poruchou zraku a vlastni klasifikaci symptomu teto poruchy :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    RANGDROL: dik. no rekl bych ze to zvenku vypada indigove :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    MORPHLER: tuplem barvy neceho, co neexistuje
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    FORINTI: zrovna tyto knihy jsem necetl, neco jineho o aure uz davneji... povazuji aurickou typologii zalozenou na konretnich barvach za trochu divnou, pac kazdy trochu jinak vnima barvy.. tuplem barvy neceho, co je pro vetsinu lidi pruhledne a bezbarve...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FORINTI: takhle je o z mých zkušeností a znalostí s aurou,pretahl jsem to z aud. o aure.která z tech vrstev by podle tebe mohla byt ta,o které píšeš?

aura ma 7 vrstev-stejne jako je 7 caker a 1 vrstva je tvorena modrými liniemi-je to tzv.eterické tělo a drzi pohromade svym způsobem(neber me doslovne;))fyz.telo,je to jeho matrice a z teto vrstvy vyčteš parvě stav třeba fyz.těla,potom je 2.vrstva-ta je tvorena barevnými obláčky-emocemi-je to emocionální tělo-zde můžeš vyčíst momentální emoční rozpoložení dané osoby,akorát se to mění hrozně moc rychle,můžeš ale třeba vidět dlouhodobé stagnující mraky v určitých oblastech a vyšším vnímáním,nebo jednoduše podle tho,v které oblasti ten mrak je ,mu dát význam.potom je třetí vrstva-mentální pole člověk a ta je tvořena ze žlutých linek světla-jsou zde uloženy mentální koncepty a lineární myšlení.tohle tělo bývá u hodně lidí hodně rozvinuté.4.vrstva,tj.astrální je složená taky z barevných obláčků plus je zde růžová barva lásky,táto vrstva je spojovatelem mezi světy,můžeš zde vidět události z min.životů-např.v podobě předmětů,které jsou uložené právě v této vrstvě,5.vrstva vypadá jako negativ,je to vrstva,kde jsou uloženy otisky nižších vrstev,je obrácenou předlohou pro 2.vrstvu a léčitel s určitými schopnostmi zde může provádět tzv.spirituální chirurgii-můžeš zde vyměnit předlohu např.nějákého orgánu a tím mu pomoci k uzdravení ve fyz.těle,dáe máme 6.vrstvu-tzv.nebeské tělo-je to em.úroveň spirituálnho plánu,úroveň,kde můžeš např,zažívat propojení s celým vesmírem a univerzální lásku-vypadá jako paprsky různých barev,7 úroven-tzv.keterická předloha je tvořena paprsky zlatého světla-je to mentální úroveň spirit.plánu a seš zde ve spojeni s bohem,má taky co do čínění s centrálním páteřním kanálem-šušumnou
    takže při pozorování aury záleží na kterou úroveň se zaměříš a co chceš vlastně pozorovat,důležitý je při tom uzemění,aby si skutečně pozoroval a neprojektoval svý představy;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MORPHLER: asi tomu pojmenování spíš,skusím popsat nejak zjednodusene svůj zivot a činnosti:
    věnuju se energetickému léčení,rozvíjím vyšší smyslové vnímání,venuji se spirituálním praxím,mám rád život a zemi,miluju vyrovnávání protikladů a spojování nespojitelných lidí a názorů,ve všech oblastech svýho života vidím příležitost k osobímu rozvoji,mám rád "duchovn"věci stejně jako ty nejpřízemější a rád bourám lidem koncepty o "duchovnu;)))
    jenze ja tak ziju,jsem v tom-takze me to neprijde nicim zvlastni,mozna z venku to muze vypadat indigove:)))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    MORPHLER: Nečetl jsi náhodou knížku od Barbary Bowers JAKOU BARVU MÁ TVÁ AURA? a navazující knihu od její žačky Pamely Oslie BARVY AURY? nebo teď si vůbec nevzpomenu na ten název.
    Je to velmi krásně popsaná a rozpracovaná studie aurocké typologie s tím, že člověk díky své základní životní barvě (nebo dvěma, někdy i třem), má jisté specifické vlastnosti.
    Nejde o aurické barvy které jsou dále od těla a které se mění podle nálady, zdravotního stavu apod.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    RANGDROL: mozna spekrem RNA :)
    (tohle zduvodneni toho pojemnovani jsem videl prvne (bylo to v jednom z tech clanku tu odkazanych) a zajimalo by me co je na nem pravdy)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam