• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ECLECTICA:
    abys nedostala ban ty zlobivá holko
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    FORINTI: takze nedostanou ani moznost snest vlastni argumenty? Prekvapuje me, ze se tu ohanite svobodomyslnosti a pravem kazdeho jedince na vlastni pojeti pravdy, ale nazory, ktere se va nelibi, potlacujete. Inu pod svicnem...
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Takže
    ID BURKHAR, CLAVEN, PATISLAV ....Read Only na týden!
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ECLECTICA:
    naprosto souhlasím,občas mám akorát trochu egoisticky problém uznat napádání jako názor.je rozdíl mezi tím pokud někdo chce disutovat,vychází z určitého poznání a je otevřen,že jeho názory se mohou v průběhu diskuze zmenit a mezi tím,pokud někdo příjde přesvědčený o své pravdě a hledá záminku,jak ukázat že má navrch,diskuze se potom stává bojem a pokud na to přistoupí druhá strana a začne napad,eventuálně použije stejně trapný argumenty,tak se aud.může zavřít.hlavně v tom nevidím smysl,já bych asi nešel do klubu o BMW a nezačal tam všechny přesvědčovat,že jsou to na hovno auta,že mý je lepší,že vůbec nechápu,jak někdo může v BMW jezdit a at mě dají důkazy,že BMW jsou kvalitní auta a stojí za to se o nich bavit;)))
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    FORINTI: ja myslim ze ten jejich vedecky podlozenej pohled je notoricky znamej, vsichni jsme prosli skolama, zname ty bludy. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak ja se vratim, az to tu zase bude o necem zajimacím, pa.
    LALINA
    LALINA --- ---
    nekdo si plete ignoranci s netolerantnosti...ach....jak priznačné. .-))
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Podle mého názoru je křesťanství metlou lidstva. Hrozně mě pobavili 4 křesťané v létě na brigádě, když mi nutili svoje lži o jakémsi bohu, jenž stvořil tento svět. Ale důkazy (v tomhle souhlasím s postojem id PATISLAV)? Nic. Podobně, jako mě pobavilo id LALINA.
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    CLAVEN: Pokud budete vysvětlovat svůj pohled místo napadání našeho, tak vás upálím až zítra:-))))
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    RANGDROL: ja si myslim, ze takovy nazorovy stret je velmi prinosna zalezitost, nuti obe strany k tomu, aby si cizelovaly sva stanoviska :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BURKHAR: povedal by som, že čoskoro. Ani prorok Lalina, ani slniečkové dieťa Forinti nie sú známe svojou veľkou toleranciou voči neveriacim.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PATISLAV: By mě zajímalo, kdy dostanem ban. 8oD
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    PATISLAV:
    co se týče např.síly myšlenky a fungování záměru na hmotu jso zajímavé pokusy jap.dr yakamoto(doufám,ze je to správně)dělal pokusy,že vzal například vodu z přehrady,nalil ji do dvou různých sklenic,na jednu napsal např.slovo láska a na druhou nenávist,potom tu vodu zmrazil a fotil,krystalická struktůra vody"láska"tvořila nádhernou mandalu a vody "nenávist"nesymetrický útvar-je to moc zajímavý
    LALINA
    LALINA --- ---
    PATISLAV: vis, me je to vlastne fuk... ja nikomu jeho nazory neupiram, ocekavam od ostatnich neco podobneho..opravdu jsem sem neprisla vest zabomysi valky..nebavi me to.

    handrkovat se o slovícka.. jako napriklad, ze jsem nikde netvrdila, ze gravitacni zakon neplati a tak podobne...ne, to fakt ne, omlouvam se...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    PATISLAV:
    nevím přesně na co chceš důkazy a v čem všem jsou proti nám;)
    pokud by tě zajímaly informace o lidském energetickém poli,tak kvalitní zdroj je Barbara Ann Brennan-fyzička,která pracovala asi20 let pro nas a jedna z nejvýznamějších léčitelek světovýho formátu,potom výzkumy dr.Johna Pierrakose,popřípadě něco málo od wilhelma reicha,ale základ je v té B.A.B. a tam najdeš i odkazy na další zdroje;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LALINA: Tak třeba zkus skočit z okna a cestou napiš nějaké pojednání o zastaralosti fyzických zákonů...o placatosti země tady těžko mohly být důkazy - maximálně tak hypotézy. Důkazů o kulatosti Země je nespočet (například fotka z orbitu nebo obeplavání celé zeměkoule) a nelze je vyvrátit. Proto je názor, že země je kulatá, kvalitnější, než názor tvrdící opak. A tak se to má se vším. Vy můžete mít dost dobře pravdu. Důkazy jsou ale prozatím ve všem proti vám, je mi líto ;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    Burkhar:díky
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    LALINA:
    FORINTI:
    vyhlasuji cestu nenásilí;)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    jsou holt na svete entity, ktery proste nemuzou usnout spravedlivým spankem, dokud nekomu neco "logicky formulovanymi argumenty" nevyvrátí...;-))))
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LALINA: kdyz veris vědě, která tvrdí, že vsechno uz bylo vynalezeno a objeveno a nic krome toho neni

    To by ma teda dosť zaujímalo, ktorá veda toto tvrdí. Táto informácia je pre mňa naozaj úplne nová, chceš ju nejak podložiť alebo si si ju práve vymyslela?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam