• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    LALINA
    LALINA --- ---
    hele, ja uz mlcím....;-)))))
    reknu jedno slovo a hned uz z toho je MOJE OSOBNI ZIVOTNI MANTRA (nestojim), díky který se mi v živote hromadej lidi s opačným názorem .-)

    reknu primer k stylu myslení a uz z toho je hnedle muj stereotyp o americe ...jo, povazuju ameriku (USA) a jeji lid za takovej hrr, hurá a jupííí...za mentalne hodne mladej a nevyzralej, (ale díky tomu se tam může darit i uplne novejm a prevratnejm vecem, to jsem si vedoma)
    a casto ten postoj keep smiling vede chudáky smilíky az do depresí a psychoz..(no to jen na vysvetlenou)


    co kdybyste oba vzali moje slove trochu... jinak? ;-))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    ECLECTICA: ale samozřejmě, že mám nějakou svoji vizi a protože něčemu věřím tak to tady logicky prezentuji. Tak jako Lalina, Rangdrol, a všichni kteří sem přijdou mají nějaké svoje přesvědčení, a pokud se to nějakým způsobem váže k NA tak jsou samozřejmě na správném místě. A logicky asi budeš psát o tom, co tě zajímá a co ti přijde zajímavé ne?
    Jenže ty opravdu všechno co s NA souvisí neguješ. Proto se ptám, je něco co ti můžeme nabídnout, nějaké téma v souvislosti s NA které bychom ti mohli nabídnout, abychom ti udělali radost?
    Protože mám dojem, ža zatím si tady toho moc nenašla, co by tě nějak oslovilo. Jenom vyhledáváš příspěvky na které pak napíšeš negativní recenzi:-))
    Samozřejmě moje taky, protože když tě popuzují je to logické.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    LALINA: mas zajimave stereotypy o americe... takove otevrene a pozitivni... :)

    RANGDROL: super. me zatim nijak nezaujala (presneji zatim ani nevim o co v dane knize jde), tak snad jestli hodis pak strucne jak a proc (jestli) stala za to..
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    FORINTI: ... a co kdybychom to obratili? tobe moje prisvevky vadi, protoze ti narusuji tvoji vizi ;)

    Jak uz jsem psala, nazorovy stret je podle me casto obohacujici zalezitost. Nebo si svet predstavujes jako misto, kde spolu vsichni ve vsem souhlasi?
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LALINA: nestojím o to potkávat lidi s opačným názor než mám já, nestojím o to potkávat lidi s opačným názorem než mám já, nestojím nestojím....:-)))
    Does it ring the bell?:-))))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    ECLECTICA: nevypadá to, že tě zajímá fenomén NA, vypadá to, a to opravdu ze všech tvých příspěvků, že se snažíš uchránit svoji vizi před tím, aby se naopak čímkoliv z NA nenakazila.
    Opravdu to neber jako urážku, ale na mě to tak působí. Snad úplně všechno co jsi napsala je takto zabarvené. Takže co tedy vlastně hledáš a chceš tady najít? Asi špatný klub.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    FORINTI: opomenu ten maly myslenkovy skok a rovnou odpovim.
    1. protoze me zajima fenomen NA.
    2. protoze si vybiram, cemu budu venovat svou pozornost a co prijmu za sve. a taky protoze se mi libi :))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MORPHLER: já sem se díval asi na pět dílu;)je fakt,že je to hodně zdlouhavý,ale občas tam je nějáká perla,co stojí za to.možná je to ale jenom pro mě zajímavý,já osobně jsemm z toho měl moc dobrý pocit a tu knihu pro sebe v tento okamžik cítím jako důležitou,taze si ji pujdu koupit.je to o mém vnitřním vedení;)))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LALINA: Nauč se perfektně Aj ať můžeš posoudit a zhodnotit sama. To je asi nejlepší alternativa. Já se sice o překlad snažím, ale nemůžu překládát 75 minut....takže je to vždycky jen vytržený kus.
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    ECLECTICA: V tom případě nechápu 2 věci. Proč navštěvuješ tohle audítko a proč má nick ECLECTICA.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    RANGDROL: ktere z nich to jsou. me to prestalo bavit uz behem prvni casti. televizni sou plna obecnych kecu o nicem (mluvim o te casti s lidma pres skype)... pro televizni sou asi dobre, ale me to dost nudilo...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    kazdopadne pro lidi s anglictinou doporucuji zhlednout ty díly s eckhartem-je to fajn
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    FORINTI: dekuju za nabidku, ale ja jsem s tim, jak ziju, dostatecne obeznamena a sama si vyberu, s kym se o reflexe, ktere se ho tykaji, podelim.
    LALINA
    LALINA --- ---
    prijde mi to trochu moc americky...takovy to roztleskavačský huráááá
    podle me by se clovek vzdycky mel vedomne pripravit a normalne pripustit, že "tam venku" bude potkavat všelijaký lidi....a jak se k nim chovat

    jinak potom bude mezi nima jako spadlej z višně...a hurá na kanape k psychoanalytikovi(terapeutovi)..jak je v Americe zvykem ...
    LALINA
    LALINA --- ---
    FORINTI: no vidis a jsme u toho :-))
    ja o to NESTOJIM.... a presto jsou a ja je potkavam, zejo...
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LALINA: Tyhle věci fungují absolutně, není to jenom JAKO TROCHU. Pokud ty sama chceš potkávát lidi, kteří mají jiný názor a stojíš o to jim jejich názor vyvracet, tak je budeš potkávat...
    LALINA
    LALINA --- ---
    nemam rada, kdyz se vsichni krestani hazeji do stejnyho pytle... asi meli lidi nejakej duvod k tomu, proc se ty cirkve rozdelily, ne?
    ale dogma jsou asi vsude a mozna ze dokonce dogmata bejt musej...lidi to maj radi a rozumej tomu... se podivej na fotbal:-))
    takze takovyhle putky mezi jednotlivejma týmama me zas tak moc nevzrusujou... jak rikam - lidi maji radi boj,... ostatne tím se obema stranam dostane znacne publicity a o to jde, zejo:-)))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    ECLECTICA: Překládám co jsem slyšela, je to skoro do slova. Snažila jsem se aby to bylo co nejpřesnější.
    Ale potíž je v tom, že buď se tomu otevřeš a připustíš ve skutečnosti, že věci takhle fungují. Nebo ne a pak je zbytečné se o to pokoušet, protože tomu prostě nevěříš a když vysíláš negaci, negace se ti vrací.
    Spíš bych ti navrhla zkus pozorovat svůj život, podle toho jak se každý den cítíš, co vysíláš a co se ti v ty dny vrací. Na konci měsíce udělej souhrn a pak mi napiš.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    no myslim,ze hlavne katoliku,ale ostatni krestanský skupiny(nekterý nezůstanou po zadu;))
    katolíci jsou taky křestani víííš;))))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    fanatici se najdou v kazdem spolecenství.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam