• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    OOM: Camino Norte si plánuju na další rok, co sem se tenhle rok bavil s lidma co šli tak říkali, že cesta je skoro pořád okolo asfaltek a že to neni nic moc. Primitivo je dobré, ale to je jen kousek - návaznej vlastně přes Camino Norte z ovidea na Camino francés do Palas de rei ... Já na druhou stranu sem si na lidi tolik nestěžoval, pokud člověk nevyráží ve stejnou dobu jak všichni a nenocuje ve všech provařených místech může se mu i na camino frances stát že bude v albergue sám :) - jako já ... Nejhorší ovšem posledních 100Km - docela štrůdl :) ...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    http://picasaweb.google.com/martin.hanzalek/Camino2005

Fotky z Camino Primitivo, kamarádi ji šli právě proto, že tam je méně lidí, méně asfaltek
    OOM
    OOM --- ---
    Již dva roky zvažuji zda jít. Odrazují mě od toho davy turistů a právě ty části cesty po asfaltu. Možná bych zkusila Severní cestu. Nemáte s ní někdo zkušenost?
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    TANTRAMAN: stojí to za to, měsíc je akorát ....
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    tohle bych si nekdy rad prosel. vemu si mesic volno a proste jen pujdu.
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    MIGHT: ja prave taky ne no, to sou tri maratony denne!!!
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    ULTRAMARINE: Já si to nedovedu představit teda moc, ale pokud máte brutální trenink, možný to asi je nicméně sem potkal lidi co ušli za den třeba 80km a druhej den nemohli ani krok ...
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    ULTRAMARINE: to jako ze kazdej den byste ubehli 120 km?
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    MIGHT: Pristi tejden odjizdim do spanelska vydelat nejaky prachy.. A pak bych si to rad dal z Sain-Jean-Pied-de-Port. Ale uvidime jak se to vyvrbi..
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    DOOMBRINGER: Jen do toho! :) od kad ? ..
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    ULTRAMARINE: Jo pár týpků co běželi sem potkal... Nějaký části vedou vedle dálnice normálně no, nějaký vedle okresek dke nci nejede tipuju klidně 50% cesty, ale je tam jen pár fakt hodně otravnejch částí okolo silnice .. Třeba 8 Km před Burgosem ...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    Tohle leto se chystam taky..
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    Videl jsem mapu cestzy (tu klasickou, co sel poprve Karel Veliky) a vypada to ze dlouho vede normalne podel asfaltky..?

Jinak planuju to z kamosem nekdy dat trochu jinak nez vetsina, jako tydenni beh 7*120km..
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    websity a tak dodám na cokoliv se ptejte
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    tady kdyžtak zatím zvu na video ze svých fotek http://youtube.com/watch?v=y2KKUV0k6rM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam