• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    EGGH
    EGGH --- ---
    DOOMBRINGER: Ahoj, taky planuju cestu na cca rijen, resp. vyjdu koncem zari a plastenku si beru.. rek bych, zepravdepodobnost, ze bude chcat je vice nez 100% .)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DOOMBRINGER: zkus gůgl nebo věštírnu .o)
    podobné stránky ti dají jakýsi přehled http://www.bbc.co.uk/weather/world/city_guides/ také se dá ledasco najít na camino guidech, každopádně počítej s tím, že letos je globálně o něco chladněji a deštivěji.
    jinak já šel jednou camino nejvíc v létě, v celé evropě byla rekordní sucha vedra a tam 80% doby minimálně mžilo a bylo sotva kolem dvaceti stupňů.
    takže asi ta věštírna.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ATOMIKS: No, je mi jasne, ze to nejde rict jednoznacne. Jine to bude v horach a jine na nizine. Ale chtel bych vedet, jak velka je pravdepodobnost ze bude chcat.. :D Jestli neco jako 50 procent destivych dni, nebo tak neco.. :D
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DOOMBRINGER: hodně variabilní. i tady v čechách nejde říct jestli bude pršet, sněžit nebo bude stále krásný podzim. navíc camino překonává několikatery hory a tam se to násobí.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    mala otazecka. sel jste nekdo v rijnu/listopadu/prosinci? jake je pocasi? dik.
    EGGH
    EGGH --- ---
    YELENKA: Parada! Ja vyrazim koncem zari a tyhle a podobne fotky me hecuji vic a vic :))
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Mno, zrcadlovka, ale digitalni..canon..
    Ale to kilo a pul bylo pekelne znat v tom mini batohu.. :-)
    diky..
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    YELENKA: nádherný fotky!! zrcadlovka viď?
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Mala ochutnavka z camina...

zbytek tu..
    http://www.flickr.com/photos/nyomi/sets/72157621983865466/
    KLAR
    KLAR --- ---
    SELLIGAN: nj, realita, žádná sranda... Ale o tom to je, ne?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    YELENKA: jj,mam kamarada co se z toho uz 4 mesice nedostal...
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Hola, ve Foncebadonu je ted i Kuba - jedinej cech, kteryho jsem za celou cestu potkala..jinak ani jedno cesky slovo nepadlo..
    Jinak musim rict, ze nejlepsi byla cesta Santiago - Muxia - Finisterre.. teda az na tu brutus mlhu a dest..
    Jinak vsude hafo lidi, ale parada..vzdycky se to nejak zvladlo..jen je tezkej navrat do reality..jsem tu teprve od vcera a peklo peklo.. :-) Tomu rozumi jen, kdo sel camino..
    KLAR
    KLAR --- ---
    SELLIGAN: jen jsem tím myslela celou španělskou část, ne třeba z Čech... asi jsem to nechtěla nějak dělit na víc a míň oficiální, jen ty Pyreneje- to jsem teda koukala... myslim, že to už je místy hazard- sám v zimě v horách- tuším, že šla takhle, protože by to jinak kvůli práci nestihla, hlavně, že to zvládla ve zdraví...
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    KLAR: tak ta je hustá, klobouk dolů
    to je jeste nejaka jina oficialni cela cesta?
    KLAR
    KLAR --- ---
    SELLIGAN: jasný, ututláme to :--))) Ve Foncebadonu v albregue jsme potkali jednu holku- Elišku (z Budějek tušim), co tam pracovala, a ta povídala, že šla letos na přelomu ledna a února- celou cestu- tzn. přes Pyreneje... po kolena ve sněhu, takže asi tak...
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    KLAR: no prave :) ja sla v dubnu,cestou max 5 lidi denne.
    ale kdyz to budem takhle rozhlasovat, pristi rok v dubnu bude desne moc lidi takze budu muset jit asi v lednu :))
    TAMARA
    TAMARA --- ---
    hola peregrinos! startuju ve ctvrtek z Leonu. nevite nekdo jaky to tam ted je? teplota? hodne moc lidi? dik!
    KLAR
    KLAR --- ---
    aha... co to? my šli letos na začátku dubna a to mi přišlo supr... ráno na nule, odpo příjemných 23, málo lidí, začátek jara- supr... Přítel došel na Boží hod Velikonoční, všude smejčili na Velikonoce, pěkný...
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tak jsem premyslela jestli jit i pristi rok, ale pry bude Anno Xacobeo takze to bude masaka...pripravte se na navaly lidi uz od kvetna
    KLAR
    KLAR --- ---
    hlavně si to užij :-) baz mapy to bude nejlepší, uvidíš...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam