• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    Camino de Santiago

rozbalit záhlaví
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    SELLIGAN: já se právě pohyboval v nižších částkách a měl camino norte docela country, krom neděle jsem spal a jedl venku .o) dalo se vyjít s pěti eurama, občas víc.. v tom prvním alberku jsem nechal přes dvacet euro, ale to bylo komplet očistný menu na skoro osamocený horský chajdě .o)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    ATOMIKS: njn, ja nemela moc penez (10 EUR na den), takze jsem to resit musela, pravda, jednou jsem v alberku nechala 17 EUR za nocleh a veceri (nejak me nevarovali dopredu :) Takze druhy den jen chleba a voda
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    SELLIGAN: já krom prvního potkaného alberky moc neřešil (natrefil jsem na něj druhý den cesty). takže vůbec nevím. ale taková ta poutnická infrastruktura tam obecně byla velmi poskrovná. ale už je to taky čtyři roky zpátky.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    ATOMIKS: já šla až ze Santanderu...pravda..hodne silnic
    ale zas v té době kdy jsem šla nebyly prý alberky v okoli Irunu moc otevrene
    BIRK
    BIRK --- ---
    ATOMIKS: moc rad bych si ji pujcil na jeden tyden by to bohate stacilo...klidne ti dam financni zalohu...
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    MIGHT: možná odpovídám pozdě.. myslím, že lepší je začít camino norte už v irúnu. ta část irún - bilbao se mi velmi líbila, nacházíš se tam na úpatí pyrenejí, kam si víceméně každý den vystoupáš, aby jsi večer zase skončil u moře. po bilbau až do ovieda je to horší, míň přírody, víc silnice.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    BIRK: myslím, že sháníš toto http://www.csj.org.uk/acatalog/The_CSJ_Bookshop_Pilgrim_Guides_to_Spain_23.html . confraternita je stručný itirenář cesty + seznam ubytování po cestě. a to nejen alberků, ale i toho, co nabízí místní. bookovat se myslím dají i alberky.
    confraternitu camina frances mám doma, prodávat se mi nechce, snad bych mohl půjčit. ale možná by bylo lepší si ji i pořídit, krom toho ubytování je tam popsáno skoro vše, co se dá potkat po cestě (jako ejhle kostel, ejhle poustevna, ejhle zajímavost a tak..)
    BIRK
    BIRK --- ---
    no ja si treba bral z albergii kde jsem spal kontakty bohuzel jsem o to prisel...proto me napadlo neco takovyho....jako ze dostanu i konkretni doporuceni...

ale jako dik
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: No jako sorry, ale proc si to nevyguglis? http://www.google.es/search?hl=es&q=albergues+camino+santiago
    BIRK
    BIRK --- ---
    jj to vim ale potrebuju kontakty...jako nejlepe mail nebo mobil...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: Privado Alberques si booknout klidne muzes. Ceny 5-10€ za noc jsou celkem fer.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    Nástěnka klidně - ale pošlete prosím poštou co myslíte, že je důležité a já to tam píchnu :) ...
    BIRK
    BIRK --- ---
    no prakticky vse co se da booknout...coz zrovna alberques nejsou...jak to vlastnne je...kdyz je organizovana skupina muze s etma ubytovat?

jinak nejaky levny hostely...figl je v tom ze to musim zarezervovat dopredu a amit to jisty
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: Nevim, co tim myslis.. Sehnat ubytko? Jako pro poutniky v alberquech? Nebo v ho(s)telech ve mestech kteryma prochazis?
    BIRK
    BIRK --- ---
    jj a jeste neco... napada nekoho jak sehnat kontakty na levne ubytovani ... rekneme na caminu frances...vim ze to neni problem si ubytko sehnat tam...kdyz tam clovek uz je...ale potreboval bych si zabookovat ubytko pro vic osob... jj a jednalo by se o leto...no hlavni bod jak sehnat kontakty
    BIRK
    BIRK --- ---
    navrhuju zalozit nastenku a linkovat uzitecny odkazy a cestopisy.... co vy na to?
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    Zdravim z Camino Norte z Ribadea. Je to uz 7 a pul dne co jsme vybehli z Irunu. A mame este pred sebou 2 a pul dne behu, tak uz to snad nejak dobehnem. Nohy nas boli, pali, je to o dost vic po asfaltu nez jsme cekali.
    Sledovat nas muzete na www.santiago-2009.cz
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---

A tady to je! Finisterre! Skoro konec. Dal uz je jenom Muxía, ktera je moc kouzelna na to, aby se dala fotit. Tam uz musite dorazit sami. A z Muxíi uz vede cesta jen do Fátimy.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---

Doura na spalovani poutnickeho obleceni, bot a vseho ceho se chcete v zivot zbavit.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---

Kousek pred Finisterre s flaskou Freixenetu.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---

Pulpo de gallego.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam