• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    ahojte, chceme s mladym vyrazit letos v kvetnu na Camino del Norte, ale jak to tak ctu, nejsem si jista, jestli je to vzhledem k pocasi dobrej napad...nejsme zadny zalesaci a trochu se obavam toho pocasi...nebude lepsi jit spis Camino Frances? co myslite? je mi jasny, ze se da to pocasi tezko predpokladat...ale prece jenom ty hory budou asi jiny nez vnitrozemi...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    O Velikonocich mozna pujdu Camino Aragonés. Tak tak kdyztak napisu report.
    BIRK
    BIRK --- ---
    takova pekna kniha a nic? :D
    BIRK
    BIRK --- ---
    cus...koupil jsem si nejaky knizky o caminu a kluci z karmelitanskeho knihkupectvi mi poslali tuhle knihu 2x samozrejme ze ji i nauctovali...tak nez ji vratim...

nemel by nekdo zajem?
    stejna cena jako na webu
    http://www.ikarmel.cz/kniha/Musim-jit-dal_CES0192.html
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    AIKOSMILE: Koukam ze mas skebli dokonce na ikonce.. Myslim, ze zari a rijen bude vpoho. Nejvyssi natresk bude v tom cervnu/cervenci.
    AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---
    s pritelkyni se chystame tento rok, mame dva mesice volno - zari+rijen - pokud by se tady objevil nekdo kdo pujde v nekterem z mesicu pred nami, tak diky za kazde zpravy jak to vypada na ceste v holy year,info tady popripade email - Diky !!
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: Odkaz? :D Myslim, ze ti lidi ani nepouzivaji internet, natoz aby na ne byl odkaz. Spis sem cekal nejakou dalsi otazku. Co by te konkretne zajimalo.
    BIRK
    BIRK --- ---
    DOOMBRINGER: zname? fakt a nak vic, info, odkaz ja nevim co
    BIRK
    BIRK --- ---
    jj jeste dotaz znate nekoho kdo sel camino z cech? na prazdniny mam 3 plany...pro cestovku provadet po cerny hore, prejit pyreneje a nebo jit z cech camino...uvidime co vyjde
    BIRK
    BIRK --- ---
    vem si spacak a nakou plachtu (v pripade deste) kveten uz bude fajnackej na spani venku..btw svaty rok? proc co jak?
    FAKOLY
    FAKOLY --- ---
    JEDLA: Budu také vyrážet tento rok a jediné co plánuji je nemít na caminu žádné plány
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    JEDLA: na Caminu nejde o to preci jit od alberque k alberque...jde o tu cestu jako takovou, neřeš to, samo to přijde
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    JEDLA: Vyraz na cestu a ver tomu, ze ti Camino misto na spani obstara. A uz nikdy necti takova fora.
    JEDLA
    JEDLA --- ---
    Jak to vidite s precpanyma alberkama letos v kvetnu, kdyz mame ten holy year? Nekde na forech se docitam, ze by mohl byt problem a bude lepsi celou cestu natahnout na vice dnu na mensi pocet km/den, aby clovek nasel misto v alberku. Co si o tom myslite?
    TAMARA
    TAMARA --- ---
    jo, Eliska, taky jsem ji tam potkala. Rikala, ze v tom albergue (Monte Orago?) se ubytovala a potom uz tam zustala. Kdyz jsem tam prisla ja letos v sprnu, tak tam zrovna pracoval i jako kuchar nakej Kuba. Ten se k te praci taky nejspis dostal tak, ze to proste vyplynulo. Tehdy jsem te Elisce rikala o tehle diskuzi na nyxu, tak jsem zvedava, jestli se sem treba nekdy neozve :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    KLAR: tusim ze rikala jedni z mala...
    KLAR
    KLAR --- ---
    DOOMBRINGER: Ta byla zavřená, když jsme šli my... Byla fajn, myslím Eliška, z Budějic, říkala, byli jsme první češi, co tam potkala, je jasný, že ne poslední :-) Byla otrkaná, povídala, že šla Camino ze St. J. Pied de P. snad v únoru, kdy se brodila va sněhu...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    KLAR: Jojo, tu sem potkal taky. Bohuzel si to moc nepamatuju, protoze sem predtim stravil dlouhe hodiny na zahradce te stredoveke taverny Gaia. Meli tam vyborny vino. Doporucuju navstevu kazdemu kdo bude prochazet.
    KLAR
    KLAR --- ---
    ATOMIKS: Potkali jsme jednu češku v albergii ve Foncebadónu, byla tam přes půl roku, pracovala, pomáhala... myslím, že to s nima domluvila přes mail...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam